- 8 Nisan 2012
- 49
- 82
Teşekkür ederim cevabınız içinSağlıklı ölçüm 10 günden sonra başlar. Kendinizi üzmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim cevabınız içinSağlıklı ölçüm 10 günden sonra başlar. Kendinizi üzmeyin
Hayırlınolsun canımMerhaba kızlar benim de 2. Gün transferi 2 embriyo
Transferin 12. Günü 119 çıktı beta hcg. Çarşamba tekrar. Bakalım Allah'ım sağlıkla sıhhatle hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Çok şükür maşallah canım..Ewet Can'ım gördüm çok şükür tekmiş bebeğim biz değerlerimden dolayı ikiz zannediyoduk ama tekmiş kalbi atmaya başlamış miniğimin ama biz henüz duyamadık 23mayısta kalp atışı için gidicez bakalım
ayyyy çok sevindimm ya allahım kucağına almayı nasip etsin,bende çok stresli bekliyorum valla ya hala kendimde belirti arıyorum kalp atışlarını bi duysam rahatlıycam heralde,acaba sizdede böyle endişeler olmuşmuydu testten sonraEwet Can'ım gördüm çok şükür tekmiş bebeğim biz değerlerimden dolayı ikiz zannediyoduk ama tekmiş kalbi atmaya başlamış miniğimin ama biz henüz duyamadık 23mayısta kalp atışı için gidicez bakalım
İnşallah canım pozitif olur..KIZLARRRRRR yarin saat 2 de kan testim var.Bugün sanki saatler gecmiyor cok heycanliyim oysaki 4. denemem bu aliskin olmam lazim ama :)Nolur dualarinizi eksik etmeyin.Rabbim yanimizda yar ve yardimcimiz olsun.
Eminim hepimizde vardir ayni stresler. Kalp atislarini duyunca da bitmeyecek. Bu sefer de saglikla devam edecek mi diye endise duyacagiz. Anneligin tattirdigi ilk duygu bu sanirim. Daha yavrularimiz nokta kadarken onlar icin endise duymak.kızlar ben çok endişeleniyorum ya ne kadar zor işler,önce pozitif çıksın rahatlarım sanıyodum ama şimdi kalp atışlarını duymadan içim rahat edemiycek heralde
yaaa normal diyosun yani,inan acaba bi terslik varmı hamilelik devam ediyomu diye sürekli belirti arıyorum kendimdeEminim hepimizde vardir ayni stresler. Kalp atislarini duyunca da bitmeyecek. Bu sefer de saglikla devam edecek mi diye endise duyacagiz. Anneligin tattirdigi ilk duygu bu sanirim. Daha yavrularimiz nokta kadarken onlar icin endise duymak.
canım naptın sonuç çıktımıKIZLARRRRRR yarin saat 2 de kan testim var.Bugün sanki saatler gecmiyor cok heycanliyim oysaki 4. denemem bu aliskin olmam lazim ama :)Nolur dualarinizi eksik etmeyin.Rabbim yanimizda yar ve yardimcimiz olsun.
Allahım yüzünü güldürsün inşallahhhKIZLARRRRRR yarin saat 2 de kan testim var.Bugün sanki saatler gecmiyor cok heycanliyim oysaki 4. denemem bu aliskin olmam lazim ama :)Nolur dualarinizi eksik etmeyin.Rabbim yanimizda yar ve yardimcimiz olsun.
Aminnn canım inşlh sağlıkla sıhhatle alalım kucağımızaÇok şükür maşallah canım..
Allah a şükür bende gittim Dr keseyi gördük hamdolsun maşallah subhanallah.. Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizi Aminn...
Hiç belirti arayıpta kendinide bebeğide strese sokma bendede akıntıdan başka belirti yok zaten kan verdik çıktı daha nolsun arkadaşım kafanı niye kurcalıyosun boş yere keseyi görünce rahatlıcak içinayyyy çok sevindimm ya allahım kucağına almayı nasip etsin,bende çok stresli bekliyorum valla ya hala kendimde belirti arıyorum kalp atışlarını bi duysam rahatlıycam heralde,acaba sizdede böyle endişeler olmuşmuydu testten sonra
Aminn canım amin inşallah.Aminnn canım inşlh sağlıkla sıhhatle alalım kucağımıza
Yarin öglen cikicak sonucum.canım naptın sonuç çıktımı
Isallah cok heycanliyim :)İnşallah canım pozitif olur..
ayyyy çok sevindimm ya allahım kucağına almayı nasip etsin,bende çok stresli bekliyorum valla ya hala kendimde belirti arıyorum kalp atışlarını bi duysam rahatlıycam heralde,acaba sizdede böyle endişeler olmuşmuydu testten sonra
Arkadaşlar merhaba;
Aranıza yeni katıldım, dedimki bunca şeyi tek ben düşünmüyormuşum, sürekli içimde bir evham..
Dün 10. Gün kan testim yapıldı değerim 96.51 çıktı, yarın 12. Gün testim var ve çok heyecanlıyım, hiçbir belirti yok kanama falan... kendi kendime idrar testide yapmadım tuttum kendimi, sabahı nasıl edicem bilmiyorum, bütün arkadaşlara Allah kolaylık versin...