Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Kizlar aranizda tedavisinde intralipid serumu kullanan var mi merak ettim gercekten etkili birseymidir

Kizlar aranizda tedavisinde intralipid serumu kullanan var mi merak ettim gercekten etkili birseymidir
Ben kullandım hatta şu an 2. Doz takılı Can'ım hastanede bekliyorum. İlki transfer zamanı takıldı 2. Pozitif alınca , sonrasında 3 ay dolana kadar 15 günde bir takılacak

Kızlar transfer sonrasi 10. Gun kan değerim 32.84 du 12. Tekrarladik değer 32.39 çıktı iki tane emriyo transfer edilmişti benim gibi olupta devam eden varmı çok üzgünüm

Pazartesi kan testini tekrarliyacagiz sonuca göre ilaci kesecegiz acaba benim gibi olup hamileliği devam eden var mı diye merak ediyorum moralim çok bozuk

Pazartesi kan testini tekrarliyacagiz sonuca göre ilaci kesecegiz acaba benim gibi olup hamileliği devam eden var mı diye merak ediyorum moralim çok bozuk
Pazartesi ye kadar yatın kısa aralıklarla ayağa kalkın bence dönüşü olma olasılığı var. İki embriyonun biri gidiyor olabilir. Önce moralinizi yüksek tutun. Elinizden geleni yaptınız Allah daha iyisini bilir halkımızda.

Yani iki embriyonun salgıladığı hcg toplam 32 iken biri düşüyor ise diğeri 15 ten 32 ye çıkmış olabilir. Biri ile de yola devam edebilirsiniz

Kendi doktoruma da aynısı dedi tüp bebek merkezindeki değilde normal hastanedeki İkizler'in biri bırakmış olabilir dedi ama ben korktuğum için çok moralim bozuldu cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

Kendi doktoruma da aynısı dedi tüp bebek merkezindeki değilde normal hastanedeki İkizler'in biri bırakmış olabilir dedi ama ben korktuğum için çok moralim bozuldu cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Rica ederim. Elinizi karnınıza koyun ve dua edin bırakma beni diyin ben inanıyorum inanç çok önemli. Bu arada ben de Pazartesi tahlil vereceğim benim için de dua ediverin

X