Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

hayır tatlım kullandığım ilaçlara devam edecegım yalnızca . onları bırakma dedi ama artık benim içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor .

Mrb canım nasılsın durumunda var mı bi değişiklik?Umarım güzel gelişmeler olmuştur...

Mrb canım nasılsın durumunda var mı bi değişiklik?Umarım güzel gelişmeler olmuştur...

Selam tatlım .Dün 18. günümdü yine test yaptırdım değerim 288 olmuş Rabbime şükürler olsun . Bebeğim şu anda benimle ve inşl benimle kalır . Benim için Allahımdan gelen bir hediye mucize ve herşey bu . Biliyorsun değerlerim gerçekten de iç açıcı değildi.
allahım herkese nasip etsin inşl ...

slm kızlar

9. gün : 35

11.gün : 135

tek emriyo transfer edildi.

bayramdan sonra keseyi göreceğiz inşş dua edin ne olur birde kızlr pozitif sonucu aldıktan sonra estrofeme devam ettinizmi

slm kızlar

bayramdan sonra keseyi göreceğiz inşş dua edin ne olur birde kızlr pozitif sonucu aldıktan sonra estrofeme devam ettinizmi

canım gözün aydın hayırlı olsun bebişin . :)) dilerim keseyide görür kalp atışlarınıda duyarsın .
ilaçlarını bırakma tatlım şu anda ne kullanıyorsan hepsine aynen devam et .

Selam tatlım .Dün 18. günümdü yine test yaptırdım değerim 288 olmuş Rabbime şükürler olsun . Bebeğim şu anda benimle ve inşl benimle kalır . Benim için Allahımdan gelen bir hediye mucize ve herşey bu . Biliyorsun değerlerim gerçekten de iç açıcı değildi.

:nazar:Ayyyy hadi inşallah çok sevindim:KK9:bak gördün mü umutsuzluğa kapılma bebeğin sürpriz yaparak gelecek sana inşallah Bol bol dua et güzelce dinlenmeye çalış:emir_bebek:Bebeğin de sana sıkıca tutunsun annesi:emir_bebek:

slm kızlar

Tebrik ederim canım:KK9: Allah tamamına erdirsin keseyi daha sonra bebeği görün kalp atışlarını duyun inşallah:)

:nazar:Ayyyy hadi inşallah çok sevindim:KK9:bak gördün mü umutsuzluğa kapılma bebeğin sürpriz yaparak gelecek sana inşallah Bol bol dua et güzelce dinlenmeye çalış:emir_bebek:Bebeğin de sana sıkıca tutunsun annesi:emir_bebek:

ay canım annesi ona kocaman bir yer açtı onu bırakmasın diye :)) dua ediyorum canım boş kaldıkça hep okuyorum . allahıma şükürler olsun bu günleride gösterdi inşl böyle güzel devam eder .
bu gece yarısından sonrada 41 Ayetel Kürsi ve meryem suresini okuyacam . Allahım zaman cabucak geçsin de kalp atışlarını duyayım diyorum . Eşim benden daha çok heyecanla bekliyor ben kesin ağlarım onu duyduğum zaman diyor :)) inşl sonuna kadar devam eder kucağımdada görürüm .

ay canım annesi ona kocaman bir yer açtı onu bırakmasın diye :)) dua ediyorum canım boş kaldıkça hep okuyorum . allahıma şükürler olsun bu günleride gösterdi inşl böyle güzel devam eder .
bu gece yarısından sonrada 41 Ayetel Kürsi ve meryem suresini okuyacam . Allahım zaman cabucak geçsin de kalp atışlarını duyayım diyorum . Eşim benden daha çok heyecanla bekliyor ben kesin ağlarım onu duyduğum zaman diyor :)) inşl sonuna kadar devam eder kucağımdada görürüm .

Amin canım Amin inşallah sonu da güzel olur Bak sen şanslısın eşin yanında:) Ben kalp atışlarını eşimin doğum gününde duydum fakat yalnızdım eşim işi gereği yurt dışındaydı Siz de inşallah kalp atışlarını birlikte duyun da doyasıya ağlayın mutluluktan:KK9:
Bu arada dr a ne zaman gideceksiniz?

asel-k canım okuyunca çok sevindim. inşaallah değerin katlanarak artar. rabbim bebeğini size bağışlasın. müjdeli haberlerini bekliyoruz.

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba kızlar, benim düşük olma riskim fazla transferimin 20. günü değerlerim çok düşük. 12. gün 5, 14. gün 10, 16. gün 25, 18. gün 68 ve bugün 80 çıktı değerler çok düşük ilerliyor bende umut kalmadı doktorum var diyor ama boşuna ümitlenmek istemiyorum normalde hep 2 veya daha fazla katlarken bugün ikiye bile katlamadı sürekli tahlil yaptırıyorum sol kolum şişti ve mosmor hemşire damara çok girmiş sağ kolumda 2 gündür ondan aldırıyorum oda nereye kadar dayanacak ve ben... normal değere gelmesini bekliyorlar 200 olursa keseye bakacaklarmış diğerleri gibi 1000 beklemeyeceklermiş geç ilerlediği için, 200 çıkma umudum kalmadı sonuç istiyorum bu bekleyiş çok zor varmı yokmu her tahlil sonucu acaba bugün katladımı diye düşünmek her ağrıda düştümü korkusu yaşamak çok zor

benzer problem bnmde 12. gün 4,6 çıktı 14. gün 5,6 doktor ilaçları kesti adet olmazsam devam olursa tmm,senin olayın biraz ümit verdi...

Transferin 10. Günü değerim 67 çıkmıştı ikincisi testim 12. Günü 105 çıktı, nasıl sizce :26:iikiye katlanması gerekiyordu ama katlanmamış

Son düzenleme:
arkadaşlar 27 kasım 2012 salı transfer---- 7 aralık 2012 cuma 10.gün beta hcg >>> 246,21 <<<

>>> HAMİLEMİYİM<<<

9, gun kan tahlilim 189 cikti. Doktorum gebelik olusmus dedi pazartesi tekrarlicaz testi. Rabbim herkese nasip etsin

Kan testinten once idrar testi yaptiniz mi? Benim bugun transfer gunum dahil 10.gundeyim.dayanamayip esim test alip gelmis yaptik ama ikinci cizgi cok silik cikti acaba bu ne anlama geliyor hamile olabilirmiyim? Tecrubeli arkadaslar cevap verirse sevinirim.

Kan testinten once idrar testi yaptiniz mi? Benim bugun transfer gunum dahil 10.gundeyim.dayanamayip esim test alip gelmis yaptik ama ikinci cizgi cok silik cikti acaba bu ne anlama geliyor hamile olabilirmiyim? Tecrubeli arkadaslar cevap verirse sevinirim.

Sanirim testimde olumsuz bi durum var kimse cevap vermedigine gore :KK43:(

bence hamilesin git de kanda baktır yaa ne kadar meraksızsın. ben bugün hem idrarda hem kanda baktırdım bence hemen kan ver:nazar:

bence de hamilesin canım. benimde öyle olmuştu silikti. yarın kan ver olmazsa. bende idrarda çıkınca 11. gün kan verdim ve pozitifi aldım.

bence de hamilesin canım. benimde öyle olmuştu silikti. yarın kan ver olmazsa. bende idrarda çıkınca 11. gün kan verdim ve pozitifi aldım.

Cnm gozun aydin ikiz bekliyorsun transfer ne zaman olmustu?? 5+2 neye gore hesaplanio bende pizitif aldm ama keseyi gormeden kendimi kotusu icin hazirliyorum bide 10. Gun aciik pembe leke geldi 15. Gune kadar da cok az miktarlarda kahve leke geldi bugun 16. Gunum leke falan gelmedi yatiyorum hep. Bu kese beta 1500-2000 arasinda gozukuormus ya kalp atisi ne Amn duyuluo ayy olucem ya stresten dua edelim birbirimize

Benim 2. Cizgi 7. Gun cikmaya basladioyleee silik falan da degildi 8. 9. De ayniydi ve 9. Gun beta 81 cikmisti hic unutmuyorum :)) varsa silik cizgin kan verebilirsin catlatma ignesinin etkisi cikmistir vucudundan cunku ama negatif cikarsada uzulme cunku 11. Gun 0.5 cikip da 12. Gun yuksek cikanlarda olmus. Mide bulantisi susama ceya surekli acikma var mi?? Benim 8. Gun bu belirtiler hep vardi. Simdi kasik kramplarindan baska bise yok bulsnti bile

X