- 27 Mayıs 2012
- 905
- 8
hayır tatlım kullandığım ilaçlara devam edecegım yalnızca . onları bırakma dedi ama artık benim içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor .
umutsuzluğa kapılma...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır tatlım kullandığım ilaçlara devam edecegım yalnızca . onları bırakma dedi ama artık benim içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor .
Mrb canım nasılsın durumunda var mı bi değişiklik?Umarım güzel gelişmeler olmuştur...
slm kızlar
9. gün : 35
11.gün : 135
tek emriyo transfer edildi.
bayramdan sonra keseyi göreceğiz inşş dua edin ne olur birde kızlr pozitif sonucu aldıktan sonra estrofeme devam ettinizmi
Selam tatlım .Dün 18. günümdü yine test yaptırdım değerim 288 olmuş Rabbime şükürler olsun . Bebeğim şu anda benimle ve inşl benimle kalır . Benim için Allahımdan gelen bir hediye mucize ve herşey bu . Biliyorsun değerlerim gerçekten de iç açıcı değildi.
allahım herkese nasip etsin inşl ...
slm kızlar
9. gün : 35
11.gün : 135
tek emriyo transfer edildi.
bayramdan sonra keseyi göreceğiz inşş dua edin ne olur birde kızlr pozitif sonucu aldıktan sonra estrofeme devam ettinizmi
Ayyyy hadi inşallah çok sevindimbak gördün mü umutsuzluğa kapılma bebeğin sürpriz yaparak gelecek sana inşallah Bol bol dua et güzelce dinlenmeye çalışBebeğin de sana sıkıca tutunsun annesi
ay canım annesi ona kocaman bir yer açtı onu bırakmasın diye :)) dua ediyorum canım boş kaldıkça hep okuyorum . allahıma şükürler olsun bu günleride gösterdi inşl böyle güzel devam eder .
bu gece yarısından sonrada 41 Ayetel Kürsi ve meryem suresini okuyacam . Allahım zaman cabucak geçsin de kalp atışlarını duyayım diyorum . Eşim benden daha çok heyecanla bekliyor ben kesin ağlarım onu duyduğum zaman diyor :)) inşl sonuna kadar devam eder kucağımdada görürüm .
Selam tatlım .Dün 18. günümdü yine test yaptırdım değerim 288 olmuş Rabbime şükürler olsun . Bebeğim şu anda benimle ve inşl benimle kalır . Benim için Allahımdan gelen bir hediye mucize ve herşey bu . Biliyorsun değerlerim gerçekten de iç açıcı değildi.
allahım herkese nasip etsin inşl ...
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba kızlar, benim düşük olma riskim fazla transferimin 20. günü değerlerim çok düşük. 12. gün 5, 14. gün 10, 16. gün 25, 18. gün 68 ve bugün 80 çıktı değerler çok düşük ilerliyor bende umut kalmadı doktorum var diyor ama boşuna ümitlenmek istemiyorum normalde hep 2 veya daha fazla katlarken bugün ikiye bile katlamadı sürekli tahlil yaptırıyorum sol kolum şişti ve mosmor hemşire damara çok girmiş sağ kolumda 2 gündür ondan aldırıyorum oda nereye kadar dayanacak ve ben... normal değere gelmesini bekliyorlar 200 olursa keseye bakacaklarmış diğerleri gibi 1000 beklemeyeceklermiş geç ilerlediği için, 200 çıkma umudum kalmadı sonuç istiyorum bu bekleyiş çok zor varmı yokmu her tahlil sonucu acaba bugün katladımı diye düşünmek her ağrıda düştümü korkusu yaşamak çok zor
Kan testinten once idrar testi yaptiniz mi? Benim bugun transfer gunum dahil 10.gundeyim.dayanamayip esim test alip gelmis yaptik ama ikinci cizgi cok silik cikti acaba bu ne anlama geliyor hamile olabilirmiyim? Tecrubeli arkadaslar cevap verirse sevinirim.
Sanirim testimde olumsuz bi durum var kimse cevap vermedigine gore (
Kan testinten once idrar testi yaptiniz mi? Benim bugun transfer gunum dahil 10.gundeyim.dayanamayip esim test alip gelmis yaptik ama ikinci cizgi cok silik cikti acaba bu ne anlama geliyor hamile olabilirmiyim? Tecrubeli arkadaslar cevap verirse sevinirim.
bence de hamilesin canım. benimde öyle olmuştu silikti. yarın kan ver olmazsa. bende idrarda çıkınca 11. gün kan verdim ve pozitifi aldım.