Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Kizlar sonucum 2323 cikti yine kesem net gozukmedi cuma 950 di. Dr 4 katina cikmasi lazim demesine ragmen 2323 gayet iyi dedi ben hic birsey anlamadim artik. 2 gun sonra bir daha gel tekrar bakalim dedi. Ben 15 gundur 2 gunde bir bir iyi haber bir kotu haber aliyorum aptal oldum valla neyse bunada sukur inşallah persembe gunu netlesir.
tugbaa222 tugbaa222 bence de var kesin ve bir kızımız var anlaşılan :KK54::KK54:bu kadar nazi bi cicime yapar ancak:p

Şimdilik bi sıkıntım yok ctesi gitcez bakalım kese için hayırlısıyla göreyim ondan sonra inanıcam gebeliğime
Insan öyle oluyor keseyi gorunce biraz daha idrak ediyor insan bende oyle olmustum sozde acildeki dr gormustu nasil rahatlamistim degerim yavas ilerlemesine ragmen Allah in izniyle gorursun canim benim icini ferah tut senin herseyin olumlu ilerliyor hic korkma

Merhaba Kızlar,

Benimde transferim 1 Mayıs'ta oldu. Dün 7. günümdü dayanamayıp test yaptırdım. 0.32 çıktı.

tugbaa222 tugbaa222 yazdıklarını okudum bana da umut oldun. Senin 10.gün 0 çıkmış ben 7.gün aldığım sonuçla kahroldum resmen.

Sormak istediğim bir şey var 0 ile 0.32 arasında herhangi bir fark var mı?

Insan öyle oluyor keseyi gorunce biraz daha idrak ediyor insan bende oyle olmustum sozde acildeki dr gormustu nasil rahatlamistim degerim yavas ilerlemesine ragmen Allah in izniyle gorursun canim benim icini ferah tut senin herseyin olumlu ilerliyor hic korkma
İnşallah canım benim hep beraber görelimde rahatlayalım artık

Merhaba Kızlar,

Benimde transferim 1 Mayıs'ta oldu. Dün 7. günümdü dayanamayıp test yaptırdım. 0.32 çıktı.

tugbaa222 tugbaa222 yazdıklarını okudum bana da umut oldun. Senin 10.gün 0 çıkmış ben 7.gün aldığım sonuçla kahroldum resmen.

Cnm çok erken yapmışsın ve emin ol kaç kez negatif sonuç aldım ve hepsi ya 0.1 yada 0.01 di
Bence senin değerin yükseliyor :KK66:

Cnm çok erken yapmışsın ve emin ol kaç kez negatif sonuç aldım ve hepsi ya 0.1 yada 0.01 di
Bence senin değerin yükseliyor :KK66:
bende 9.gün yaptım 1,64 çıktı yükselir mi yarın 11.günüm kafam çok karıştı hiç olmasaydı 0 çıkması gerekmez miydi

tugbaa222 tugbaa222 canım benim inşaallah dahada artacak değerin.. Sen stres yapma dinlen bol bol.. Allah tamamına erdirsin inşallah canım.. Birden bire değerler istenilen gibi olsun.. Canı gönülden amiiinnnnm.

tugbaa222 tugbaa222 canım benim inşaallah dahada artacak değerin.. Sen stres yapma dinlen bol bol.. Allah tamamına erdirsin inşallah canım.. Birden bire değerler istenilen gibi olsun.. Canı gönülden amiiinnnnm.

Merhaba Kızlar,

Var benimde 0.72 falandi direk sifir degildi bak bana guven yaptigin testin hic bir anlami yok gecersiz sil kafandan senin test gununde yapacagin kan dogru olan hic kafana takma ve pozitif ol hayaller kur bebisinle konus o orada beta salgilamasi icin ona izin ver annesi birazcik gelismesi lazim ve hormon salgilamasi 8.9. Gun onun kana karismasi kimisinin ayni gun kimisinin son iki gun sen sadece bebegine odaklan bu noktaya gelebilmek zaten mucize sen elinden geleni yaptin gerisi ona kalmis ona yardimci ol endise stres yaratir streste en buyuk dusmanimiz sadece heyecanlan ve guzel seyler dusun bana guven o degerin hicbir anlami yok beklemek zor ama yuzdun yuzdun kuyruguna geldin sık disini sabirla bebeginin guzel haberlerini bekle

Sabretmekten baska carem yok sakin kalmaya valisiyorum hayaller kurmaya pozitif olmaya cok yipratti bu surec yalama yapti butun duygular tam anlamiyla sevinemiyorum tam anlamiyla uzulemiyorum vucudum kendini korumaya gecti galiba duygularim stabil resmen. Bosver beni konussakta bi yere varamayiz persembe inşallah belli olacak. Sen nasilsin nasil gidiyo hamilelik doktor ne zaman cagirdi ailene haberi nasil verdin hadi anlat azcikta keyfimiz yerine gelsin :KK5:

bende 9.gün yaptım 1,64 çıktı yükselir mi yarın 11.günüm kafam çok karıştı hiç olmasaydı 0 çıkması gerekmez miydi
Aynen tatlim cok gorduk o gunlerde o degerleri yukseldigini bi kere tecrubeyle sabit taa kacinci gun negetifi gordumde 2 gun ilac icmedim cektim gittim arabayla 2 gun sehir sehir gezdim moral bulmaya sozde bir dondum test gunum diger dondurulmus embriyolarimi konusmaya zorla bir test sknra demezlermi hamilesin ben 10 gunden dondum yani son dk golu gibi bile degil bildigin sure dolmus havadaki topun son saniye basket olmasi gibi baskasi dese inanmazdim basima geldi sizler cok erken bakmissiniz o sadece sizi yaniltir ve kaygiya strese sokar guzel dusun guzel olsun

Arkadaşlar merhaba, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Bugün transferimin 8.günü kan verdim sonucum öğleden sonra çıkacak heyecanla bekliyorum. Dün idrar testi yapmıştım çok silik çıkmıştı umarım kanda da çıkar güzel haberler verebilirim

Aynen tatlim cok gorduk o gunlerde o degerleri yukseldigini bi kere tecrubeyle sabit taa kacinci gun negetifi gordumde 2 gun ilac icmedim cektim gittim arabayla 2 gun sehir sehir gezdim moral bulmaya sozde bir dondum test gunum diger dondurulmus embriyolarimi konusmaya zorla bir test sknra demezlermi hamilesin ben 10 gunden dondum yani son dk golu gibi bile degil bildigin sure dolmus havadaki topun son saniye basket olmasi gibi baskasi dese inanmazdim basima geldi sizler cok erken bakmissiniz o sadece sizi yaniltir ve kaygiya strese sokar guzel dusun guzel olsun
İnşallah canım haklısın nasibi varsa zaten o yükselir Allah in izniyle bende kan verdim şimdi bakalim Rabbim hayırlısı ile bebislerim benimle olsunlar 2.denemem öyle olunca ister istemez canım sıkılıyor Allah'tan hiç ümit kesilmez bundan hiç şüphem yok

Arkadaşlar merhaba, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Bugün transferimin 8.günü kan verdim sonucum öğleden sonra çıkacak heyecanla bekliyorum. Dün idrar testi yapmıştım çok silik çıkmıştı umarım kanda da çıkar güzel haberler verebilirim
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz

X