Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

kızlar desteginiz için cok tesekkür ederim iyiki varsınız hiç birinizi sahsen tanımıyorum ama ordan buraya o enerjiyi tüm içtenliğiyle hissediyorum. ben iyiyim kendimi her türlü sonuca hazırladım önemli olan sadece artık bir sonuca baglanması umarım yarın tabiki iyi bir haber alırım sizlere iyi haberler veririm hep beraber mutlu oluruz ama sanki malum sonucu almak daha muhtemel gibi geliyor eger öyleysede en azından hamilelik duygusunu tattım diyerek pes etmicem yoluma devam edicem hiç merak etmeyin ben birgün anne olucam Allah ım cabalarımı sonucsuz bırakmaycak inancım saglam ne gelirse kabulüm tamamen teslim oldum. yarın beni hiç birsey yıkmayacak aksıne her turlu sonucta da rahatlayacagmı hissediyorum cunku böylesi cok yorucu. Allah ım hakkımızda hayırlısını versın umarım sizler sorunsuz hamilelik yasarsınız. Allah ım saglıklı bir sekilde kucagınıza almayı nasip eder. bu ay gercekten cok güzel bir ay oldu umarım benim dısımda firesiz herkesten güzel haberler alırız gün ola hayrola yarın belli oldugunda yazarım o zamana kadar kendinize bebişlerinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
Sonuç ne olursa olsun hamile kaldığını düşünüp moralini bozma hem belli olmazki iyi sonuçta gelebilir haber ver mutlaka allah gönlündekini versin dualarımdasın arkadaşım

Kızlar merhaba,
Bende 24 Nisan dondurulmuş 2 adet 5.gün embriyosu transfer ettirdim. 12gün değerim 194 çıktı 14gün değerim 337 çıktı ve moralim cok bozuldu ikiye katlanması gerekiyor ya katlanmadı.. Doktorum değeri yarın tekrarlamamı istedi 16 gün değerini görecek varmı benim durumumda olan sonuç olumsuz mu olur acaba çok moralim bozuk dünden beri.. Yardımcı olursanız sevinirim..

Kızlar merhaba,
Bende 24 Nisan dondurulmuş 2 adet 5.gün embriyosu transfer ettirdim. 12gün değerim 194 çıktı 14gün değerim 337 çıktı ve moralim cok bozuldu ikiye katlanması gerekiyor ya katlanmadı.. Doktorum değeri yarın tekrarlamamı istedi 16 gün değerini görecek varmı benim durumumda olan sonuç olumsuz mu olur acaba çok moralim bozuk dünden beri.. Yardımcı olursanız sevinirim..
Aslinda tam okarak iki kati değil yuzde 66 yukselmesi lazim yavas hormon salgiliyor olabilirsin moralini sakin bozma yarini bekle inşallah guzel haber ver bize

R ruyagokk H Hayleyhope kızlar yükselir hiç merak etmeyin pozitif düşünün kendinizi mutlu edin hayaller kurun nasılsa olmayınca her turlu üzüleceksiniz simdiden üzülmenin endişelenmenin faydası olmaz aksine zararı olur benim onuncu gün sıfır cıktı bu işler hiç belli olmaz benim gbi olanlar var sizin daha erken bn ilacı bile bırakmıstım düşünün nasıl bir cahillik aslında hiç öyle sorumsuz biri degilimdir ama nasip hormonlar insanı cok baskalastırıyor siz umudunuzu taze tutun eminim cogalacaktır zaten tutunan embriyo 8. 9. günde hcg hormonu salgılamaya baslıyor bir bunun kanda belirginleşmesi var kimisi birden kimisi yavas yavas o yüzden kimisinin test günü 10 olurken kimisinin 150 oluyor hiç belli olmaz siz kafanızı bunlarla mesgül etmeyin karnınızda oldugunu dusunup onunla konusun
inşallah canım Rabbim inşallah bebeğini kucağına almayı nasip etsin .ben biraz ümitsizim de bakalım hayırlısı inşallah ne diyelim herşey Allah tan

Kizlar sonucum 2323 cikti yine kesem net gozukmedi cuma 950 di. Dr 4 katina cikmasi lazim demesine ragmen 2323 gayet iyi dedi ben hic birsey anlamadim artik. 2 gun sonra bir daha gel tekrar bakalim dedi. Ben 15 gundur 2 gunde bir bir iyi haber bir kotu haber aliyorum aptal oldum valla neyse bunada sukur inşallah persembe gunu netlesir.

Kizlar sonucum 2323 cikti yine kesem net gozukmedi cuma 950 di. Dr 4 katina cikmasi lazim demesine ragmen 2323 gayet iyi dedi ben hic birsey anlamadim artik. 2 gun sonra bir daha gel tekrar bakalim dedi. Ben 15 gundur 2 gunde bir bir iyi haber bir kotu haber aliyorum aptal oldum valla neyse bunada sukur inşallah persembe gunu netlesir.
canım var var bence.senin bebiş nazlı biraz :)

AZda olsa yükseliyo ama buda iyi bişey sen kendini üzme boş yere yat dinlen

X