Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Aslinda tam okarak iki kati değil yuzde 66 yukselmesi lazim yavas hormon salgiliyor olabilirsin moralini sakin bozma yarini bekle inşallah guzel haber ver bize

tuğba hanım bugün 16.gün değerim 603 cıktı benimde.. Tam yüzde yüzde katlanmıyor ama doktor şuan korkulcak bişey yok dedi haftaya salı kese görmeye çağırdı ayrıca beta da yaparız dedi.. katlanıyor ama tam ikiye değil inşallah sorun sıkıntı çıkmaz..

tuğba hanım bugün 16.gün değerim 603 cıktı benimde.. Tam yüzde yüzde katlanmıyor ama doktor şuan korkulcak bişey yok dedi haftaya salı kese görmeye çağırdı ayrıca beta da yaparız dedi.. katlanıyor ama tam ikiye değil inşallah sorun sıkıntı çıkmaz..

12.gün 194 14.gün 337 16.gün 603

10.gün 0 mı gördünüz inşallah skıntı olmaz.Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
aynen 10. gün bencede belli oluyor. tabi istisnalar az da olsa var. benim ilk negatifte 10. günde iyicene emin oldum ve bhcg 1.33 oldu en fazla.

aynen 10. gün bencede belli oluyor. tabi istisnalar az da olsa var. benim ilk negatifte 10. günde iyicene emin oldum ve bhcg 1.33 oldu en fazla.
Benim 10.gun 0 küsürdü 12 gun 13.70 ti tani benim gibi olan cok insan var genelde az cok belli oluyor ama yinede gununu beklemekte fayda var

Degerine hic takilma eger sikiltili bir durum olsa dr bu sekilde konusmaz sen yat dinlen kendini korumaya al bu aralar degerin yukselene kadar inşallah
Keseni gördükten sonra rahatlayacaksin

Çalışıyorum ben o yüzden pek dinlenmeye fırsatım olmuyor ama işim masa başında pek yorulmuyorum. İnşallah sorunsuz bir şekilde ilerleriz olumsuz birşey olsa doktor söylerdi çünkü ortalama %80 oranında artmış haftaya salı 22. günde kese görmeye çağırdı beta da yaparız dedi... Allah hepimiz için hayrlısını nasip etsin ben çok heyecanlıyım şimdiden kaybetmek korkusu da var tabıkı ama moral olarak çok ıyıyım.. Sizlerin sayesınde kafam bıraz daha rahatladı.

Çalışıyorum ben o yüzden pek dinlenmeye fırsatım olmuyor ama işim masa başında pek yorulmuyorum. İnşallah sorunsuz bir şekilde ilerleriz olumsuz birşey olsa doktor söylerdi çünkü ortalama %80 oranında artmış haftaya salı 22. günde kese görmeye çağırdı beta da yaparız dedi... Allah hepimiz için hayrlısını nasip etsin ben çok heyecanlıyım şimdiden kaybetmek korkusu da var tabıkı ama moral olarak çok ıyıyım.. Sizlerin sayesınde kafam bıraz daha rahatladı.
Aynen canim moralleri yuksek tutuyoruz hic kafamiza takmiyoruz

Hayırlı kandiller kızlar..
Tuğbacım ben henüz aileme söylemedim..Biraz daha sonra söylerim... İnşallah seninde herşey yoluna girer. Sağlıklı bir hamilelik geriçirip kucağına alıp büyütürsen..
Allah hepimize tamamına erdirsin inşallah..

arkadaşlar merhaba, Berat Kandilimiz hayırlara vesile olsun. Bu akşam iki rekat namaz kıldıktan sonra Ashab-ı Bedir i okuyup sonra da bu isimlerin hürmetine dileğimizin kabul edilmesi için dua edelim. Görümcem de çok geç evlendi, hatta hemen hamile kaldı, evlenmeden önceki Berat Kandilinde yapmış bunu. İnşallah herkesin duaları dilekleri kabul olur.

8.gün değerim 7,96 çıktı arkadaşlar. 8.gün için düşük mü normal mi bilmiyorum çok da sevinemedim ama pozitif çıktığı için mutlu oldum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin umarım değerim de yükselir:dua:

8.gün değerim 7,96 çıktı arkadaşlar. 8.gün için düşük mü normal mi bilmiyorum çok da sevinemedim ama pozitif çıktığı için mutlu oldum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin umarım değerim de yükselir:dua:
İnşallah canim suan degerine bakilirsa hamilesin umarim katlana katlana yukselir saglikla kucagina alirsin canim sen baska birsey dusunme sadece hamileligine odaklan guzel haberlerle don bize

Hayırlı kandiller kızlar..
Tuğbacım ben henüz aileme söylemedim..Biraz daha sonra söylerim... İnşallah seninde herşey yoluna girer. Sağlıklı bir hamilelik geriçirip kucağına alıp büyütürsen..
Allah hepimize tamamına erdirsin inşallah..
Hayirli kandiller canim amin inşallah hersey yoluna girer ve Allah herkesin gonlune gore verir

Cok üzüldüm canim mubarek bir gun bolca dua et bende edicem sana Rabbim kalbine serinlik versin bu yolda guc kuvvet versin inşallah
sağol canm Allah razı olsun dua edip beklicez sabır bakalım ne olacak. bende size dua edecem Rabbim bu güzel gecenin hürmetine inşallah bebişini hayırlısı ile kucağına almayaı nasip etsin.

X