kızlar kimyasal gebelik yasıyor olabilirim dün baska bir dr a gittim carsamba günü görünen kesemin kistlik birsey olabilecegini suan kese görmediğini söyledi degerlerimin yavas ilerlediğini muhtemelen kimyasal oldugunu söyledi bugun sabah kendi dr ma gittim dün geceki degerimi söyledim muayene etti cok olumlu konusmadı yarın gel kan ver cuma günü 950 cıkmıstı yarın 4 katını görmeliyiz dedi bu ne degişik bir durum oldu birgün gülüyorum birgün aglıyorum kendimi kötüye alıstırıp sonra tekrar hayal kurduruyorlar sonra tekrar hayallerim çöp yanı ne yapacagımı bilemiyorum artık sogudumda iyi kötü biri cıksın net birsey söylesin agrım bitmedi kanamam bitmedi bu acıyı bosa mı cekiyorum düşüncesi beni mahvediyor kocam son cırpınış adam rahatca üzülemiyor bile beni tesselli ediyor onun o capası beni dahada üzüyor neyin ne oldugu yarın belli olacak. bu cümleyi 2 günde bir kuruyorum ama inşallah yarın son iyi ya da kötü artık tek istedgim bir sonuc degerlerimi yazayım sizde tecrubelerinizle bir yorumlarsanız iyi olur.
10.gün 0
12 gün 13.70
Omrum08 14.gün 46.6
16.gün 214
21.gün 637
23.gün 950
25.gün 1327
son degerimi dün gece gördüm