Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Sonuç ne olursa olsun hamile kaldığını düşünüp moralini bozma hem belli olmazki iyi sonuçta gelebilir haber ver mutlaka allah gönlündekini versin dualarımdasın arkadaşım

Kızlar merhaba,
Bende 24 Nisan dondurulmuş 2 adet 5.gün embriyosu transfer ettirdim. 12gün değerim 194 çıktı 14gün değerim 337 çıktı ve moralim cok bozuldu ikiye katlanması gerekiyor ya katlanmadı.. Doktorum değeri yarın tekrarlamamı istedi 16 gün değerini görecek varmı benim durumumda olan sonuç olumsuz mu olur acaba çok moralim bozuk dünden beri.. Yardımcı olursanız sevinirim..

Aslinda tam okarak iki kati değil yuzde 66 yukselmesi lazim yavas hormon salgiliyor olabilirsin moralini sakin bozma yarini bekle inşallah guzel haber ver bize

inşallah canım Rabbim inşallah bebeğini kucağına almayı nasip etsin .ben biraz ümitsizim de bakalım hayırlısı inşallah ne diyelim herşey Allah tan

Kizlar sonucum 2323 cikti yine kesem net gozukmedi cuma 950 di. Dr 4 katina cikmasi lazim demesine ragmen 2323 gayet iyi dedi ben hic birsey anlamadim artik. 2 gun sonra bir daha gel tekrar bakalim dedi. Ben 15 gundur 2 gunde bir bir iyi haber bir kotu haber aliyorum aptal oldum valla neyse bunada sukur inşallah persembe gunu netlesir.

canım var var bence.senin bebiş nazlı biraz :)

AZda olsa yükseliyo ama buda iyi bişey sen kendini üzme boş yere yat dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…