Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Kızlar bugün akşam test yaptırayım diyorum.. Ama hiç bi his yok. Olmadımı acaba
Tatlim varsa cikarbilir buyuk ihtimalle ama olduki sifir cikti ne olursa olsun uzulmemeli ve gununu beklemelisin beni biliyosun son 2 gunde hamilelik belirdi eğer uzulurum diyosan yapma ama sifir ciksada umudumu kesmem uzulmem diyosan baktir belki erken görürsün

Yaa o zamn benim ikisi beraber olcak büyük ihtimal dünkü değerim 1386ydı bir hafta sonra daha çok olcak inşlh kalp atışıda duyulur büyük ihtimal demi

Yaa o zamn benim ikisi beraber olcak büyük ihtimal dünkü değerim 1386ydı bir hafta sonra daha çok olcak inşlh kalp atışıda duyulur büyük ihtimal demi
Aynen tatlim hayirlisiyla duyarsin diye dusunuyorum ama tabi birde su var cogul gebelikse degerin indan coksa bilemiyecegim onu hesap etmedik yani ikiz oldugu icin coksa ve ikiz gebeliklerde degerin kac olmasi gerekiyor en az kalp atisi icin bilemiyorm onuda dusunmektr fayda var

Kızlar bugün akşam test yaptırayım diyorum.. Ama hiç bi his yok. Olmadımı acaba
Böyle düşünme ama bende çok umutsuzdum adet sancılarım vardı yüzümde kocaman sivilceler çıkmıştı kesin olmadı diye ağlıyodum ama oldu çok şükür seninde olcak Allah'ın izniyle moralini hiç bozma

Anladım Can'ım çok sağol aydınlattın beni

Ama tatlım erken sayılmaz artık pazar günü bakılacakdı ben cumartesi baktırayım diyorum.

İnşallah tutunmuştur benimde.. Aksine hiç bir belirti yok bendede..

Allahın izniyle olmustur canım bu ay hep olumluydu seninde olumlu olsun ins. Rabbi hebli minessalihin cok duacı oldum ben böyle degildim senin olumlu haberin bana da umut olacak
İnşallah canım.. Ama olmazsada umutsuzluğa kapılma.. Benim olmayabilir ama senin olur belki... Belki ikimizinde olur..

İnşallah tutunmuştur benimde.. Aksine hiç bir belirti yok bendede..
Herkes aynı şeyleri yaşayacak diye bişey yok herkesin bünyesifarklı sonuçta bir gün daha bekle sabahta git kanını ver moralini bozma bol bol dua et rabbim yüzünü güldürsün inşlh

Ama tatlım erken sayılmaz artık pazar günü bakılacakdı ben cumartesi baktırayım diyorum.
Yavrum 12.gunu beklemeyip ondan önceki hangi gun baktırırsan baktir erkendir. Eger zaten emin olunacak bir tarih olsaydi sana cumartesi gel derlerdi. Demekki cikacak olumlu sinucta sevineceksin olumsuz sonuctada uzulmeyip bir gun daha bekleyeceksin bnm iki gunle dunyam degisti bende bi yerde okusam inanmazdım ama basima geldigi icin her ihtimali dusunuyorm.

Canım senin kaç çıkmıştı ilk kan değerin

Öylemi diyorsunuz kafam karıştı olmazsa yarın yaptırıvereyim..

Kızlar yaptırdım akşam veeee pozitif.. Allahıma binlerce şükürler olsun hamdolsun. İnşallah herşey yolunda gider.. Allah tamamına erdirsin inşallah..
maşallah çok duygulandım cok sevindim.gözlerim doldu.ne güzel bir haber senin miniği nasıl bekledigini biliyordum 7 aydır yazdıklarımızdan.Allah tamamına erdirsin sağlıkla insallah.senin olduysa benimde olur umitlendim bak tebrik ederim kaçıncı gün embriyosuydu

Kızlar yaptırdım akşam veeee pozitif.. Allahıma binlerce şükürler olsun hamdolsun. İnşallah herşey yolunda gider.. Allah tamamına erdirsin inşallah..
Tebrik ediyorum, cok sevindim. Darisi saglikla kucaginiza almaya olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…