Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah arkadaşım hayırlısıyla tutmuştur.. Allah dualarımızı kabul etsin..Arkadaslar 9.15 te verdim kani 10.15 te cikacak bekliyorum heyecanliyim.insallah buraya yazabilirim ama yazicam insallah.kantinde cay icip bekliyorum.
Özel hastanelerde 1 saate çıkıyor canım..Kanı nerede verdin böyle 1 satte veriyorlar insallah güzel haberler alırsın
Amin arkadasim bekliyorum ama sabaha karsi ruya goruyordum kan gibi pembemsi birseyler gelmis iccamasirima ve ben de diyorumki icimden olmadi diyorumİnşallah arkadaşım hayırlısıyla tutmuştur.. Allah dualarımızı kabul etsin..
Olmuştur inşallah.. Düşündüğün için öyle rüyalar görmüşsündür.. Hayır olsun.. İnşallah Rabbim sevindirsin..Amin arkadasim bekliyorum ama sabaha karsi ruya goruyordum kan gibi pembemsi birseyler gelmis iccamasirima ve ben de diyorumki icimden olmadi diyorum
Sanirim cok dusunup kafama taktigim icin 10 dk kaldi hayirlisi artik rabbim en iyisini bilir.ciktimi die sormaya bile korkuyorum.sana da rabbim hayirlisini nasip etsin insallah pozitif olur.bakalim benim.ne cikacak.kslbim gum gum heyecandanHeyecanla bekliyorum canım 15 dakika kaldı.. Benimde 5 günüm kaldı.. Bakalım noldu
Mahallemdeki tıp merkezi sonucu aksama veriyor da.sagol cevabin icin öyle yapayımmÖzel hastanelerde 1 saate çıkıyor canım..
Maşallah gözün aydın tebrik ederim güne güzel basladık.insallah cok guzel bir dokuz ay gecsin.degerin cok güzel Allah bize de nasip etsin masallah yaşın kaçtı cnmArkadaslar sukurler olsun pozitifimi aldim cok mutluyum oldu Allahima sonsuz sukurler olsun yarabbimmm.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.12.gun degerim 383.52 insallah saglikla gelir.
Amin insallah cok tesekkur ederim sizlerde guzel degerler alin insallah yasim 35Maşallah gözün aydın tebrik ederim güne güzel basladık.insallah cok guzel bir dokuz ay gecsin.degerin cok güzel Allah bize de nasip etsin masallah yaşın kaçtı cnm
Tebrikler canım çok sevindim çok.. Maşallah maşallah.. Darısı bizlere..Arkadaslar sukurler olsun pozitifimi aldim cok mutluyum oldu Allahima sonsuz sukurler olsun yarabbimmm.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.12.gun degerim 383.52 insallah saglikla gelir.
Aminn inşallah.. Sen belirti hissettinmi?Amin insallah darisi size daha yuksek rakamlarla insallahhh
Benim 6 7 gun sonra adet agrilari gibi agrilarim oldu bi dun olmadi.bel agrimda oldu.dun ile bugun iyiyim ama.Aminn inşallah.. Sen belirti hissettinmi?
Herhangi bi belirti..
Anladım canım.. Rabbim sağsağlim 9 ay geçirip kucağına aldırsın inşallah. Bide kaç tane embriyo transfer edildi? Maşallah değerin çok güzel iyi çıkmış..Benim 6 7 gun sonra adet agrilari gibi agrilarim oldu bi dun olmadi.bel agrimda oldu.dun ile bugun iyiyim ama.
Benim ikinci tup denememden bir kizim var.bu denemem dondurulmuslarim vardi iki tane 4.gun embriyolari orta kalite idi.dr um da medicalpark bahcelievler Ali ihsan gonenc
Iki tane konuldu orta kalite dendi.4.gun embriyolari.Anladım canım.. Rabbim sağsağlim 9 ay geçirip kucağına aldırsın inşallah. Bide kaç tane embriyo transfer edildi? Maşallah değerin çok güzel iyi çıkmış..