- 9 Mayıs 2016
- 246
- 175
- 44
4.hafta 220 idi.6.hafta 1910 çıktıKacinci gun kacti kac oldu takip onemli canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4.hafta 220 idi.6.hafta 1910 çıktıKacinci gun kacti kac oldu takip onemli canim
Benim umudum pek kalmadi evet ilk ogrendigimde üzülmüş tüm ama su an iyiyim cok şükür sonucta var olan bisey kaybetmedigimi düşünup biraz rahatliyorumilaclae devamm ama olesineUzulmek yok benim durumu biliyosun hepinize soyledim madem baktirdin kendini uzmeyeceksin sabirla bekleyeceksin ilaclarini kesme ve ayni pozitifle bekle gobegini oksayip dualar etmeye devam canim
Hafta hafta kestiremiyorum canim dr un ne dedi en son degerinde 2 gun sonra gel dedimi yoksa baska baska dr larami gittim bilemedim simdi yani degerin 2 gunde bir en az 2 katina cikmali bu mantikla dusunursek az yukselmis fakat bunu dr la konusup bi onlemi alinabilir ya da kontrol altindadir belkide endiselenecek birsey yoktur4.hafta 220 idi.6.hafta 1910 çıktı
Sen yinede oylesinede olsa almaya devam et. Tamam kendini alistirmissin cok guzel uzulmuyorsan sikinti yok varsa bebek etkilenmez tekrardan heveslendirme kendini ama kucucuk icinde bir tarafinda olma ihtimali olsun ki kendini koru baska ilaclar alma hakkinda hayirlisi olsun canim Allah im tez zamanda kucagini doldursun inşallahBenim umudum pek kalmadi evet ilk ogrendigimde üzülmüş tüm ama su an iyiyim cok şükür sonucta var olan bisey kaybetmedigimi düşünup biraz rahatliyorumilaclae devamm ama olesine
İnşallah canım Allah razı olsunİnşallah canim bu sefer olacak az cekmemissin ama olsun hepsi Allah im sana hayirli saglikli evlatlar versin insallah az kaldi guzel haberi duyucaz bence
Hayirlisi olsun insallah guzel haberler alirsin.beklemek cok zor geliyor insana bende yarin baktiricam.Transferim oldu salı günü.. 7 mayısta test günüm.. Korku ve ümit içinde bekliyorum..
Arkadaslar bugun transferi n 9.günüydü ve ben test yaptim deger 0.177 cok uZgunum rabbim Hayirlisi ni nasip etsin
Ben normal oldugunu dusunuyorum zaten yukselme oldugu ortada fotograf yolladim haftaniza gore normal degerler arasinda degeriniz bence cok inceliyorsunuz ama gebelikte bir sikinti varsa onu anlarim ama surekli test yapip artmismi deger artmamismi bence bunlara kafa yormayin.ben kizimda bir kere baktirdim bir daha baktirmamistim.Arkadaşlar 6.haftam btc 1610 çıktı normal mi bilgisi olan var mi
çok teşekkürler canım.Hayirlisi olsun insallah guzel haberler alirsin.beklemek cok zor geliyor insana bende yarin baktiricam.
arkadasim bende uzuldum ama keske gununde yaptirsaydin neden acele ettin cunku hic belli olmaz tekrardan yapman gerekecek tekrar umitlenceksin insallah ikinci uzuntuyu yasamazsin ve mucizen seninledir.benim bugun 12.gunum istesem yaptiririm ama kagitta test gunu iki mayis yaziyor o nedenle yarin yaptiricam.
Ben normal oldugunu dusunuyorum zaten yukselme oldugu ortada fotograf yolladim haftaniza gore normal degerler arasinda degeriniz bence cok inceliyorsunuz ama gebelikte bir sikinti varsa onu anlarim ama surekli test yapip artmismi deger artmamismi bence bunlara kafa yormayin.ben kizimda bir kere baktirdim bir daha baktirmamistim.
teşekkürler bilgin icinHafta hafta kestiremiyorum canim dr un ne dedi en son degerinde 2 gun sonra gel dedimi yoksa baska baska dr larami gittim bilemedim simdi yani degerin 2 gunde bir en az 2 katina cikmali bu mantikla dusunursek az yukselmis fakat bunu dr la konusup bi onlemi alinabilir ya da kontrol altindadir belkide endiselenecek birsey yoktur
Yerleşme kanamasıdır o gönlünü ferah tut pozitif olmaya devam varsa varsa yoksa yok zaten artık :))Arkadaşlar benim dün 8. Günümdü 2-3damla açık kahve lekem oldu bugün sabah çok açık kahveydi sonra beyaza döndü çok moralim bozuldu varmı böyle bişey yaşayan karnımdada hafif Ağrı'lar var tutmadımıki diye düşünüyorum yarında test günüm
İnşallah tutunmuştur canım.Arkadaşlar benim dün 8. Günümdü 2-3damla açık kahve lekem oldu bugün sabah çok açık kahveydi sonra beyaza döndü çok moralim bozuldu varmı böyle bişey yaşayan karnımdada hafif Ağrı'lar var tutmadımıki diye düşünüyorum yarında test günüm
İnşallh birden kahverengi görünce korktum sonra kesildi bilmiyorumki kafam çok karıştıİnşallah tutunmuştur canım.
Kafan karismasin yerlesme kanamasidir o. Bende de oldu genelde boyle oldugunda hamilelikle sonuclaniyor. Kendini cok yorma hatta yorulmayida bekleme su bir kac gunde biraz tembellik yap uzan sirtüstü yat. Ilk gunler cok yatmadim ama lekelenmem oldugunda yatmistim hep. Hamile haberini aldigjmda bile hep azar azar k.rengi kanamam oldu dunden beri yok transferden sonra 19. Gunum dusun artik olabiliyor dr dinlenmeyi oneriyor sende oyle yap hadi bakalik cok az kaldi guzel haberler ver bizeİnşallh birden kahverengi görünce korktum sonra kesildi bilmiyorumki kafam çok karıştı
İnşlh veririm o güzel haberi tüm bekleyenlerle beraber kesildi bakalım kahve akıntı beyaz su gibi geliyo karnımda ağrı var hafif hafif yarın belli olcak bakalımKafan karismasin yerlesme kanamasidir o. Bende de oldu genelde boyle oldugunda hamilelikle sonuclaniyor. Kendini cok yorma hatta yorulmayida bekleme su bir kac gunde biraz tembellik yap uzan sirtüstü yat. Ilk gunler cok yatmadim ama lekelenmem oldugunda yatmistim hep. Hamile haberini aldigjmda bile hep azar azar k.rengi kanamam oldu dunden beri yok transferden sonra 19. Gunum dusun artik olabiliyor dr dinlenmeyi oneriyor sende oyle yap hadi bakalik cok az kaldi guzel haberler ver bize
Insallah canimm cok tesekkur ederim ilaclarima dedigim gibi devam ediyorum simdilik rabbim herseyin Hayirlisi ni nasip etsin. hepimiz icinSen yinede oylesinede olsa almaya devam et. Tamam kendini alistirmissin cok guzel uzulmuyorsan sikinti yok varsa bebek etkilenmez tekrardan heveslendirme kendini ama kucucuk icinde bir tarafinda olma ihtimali olsun ki kendini koru baska ilaclar alma hakkinda hayirlisi olsun canim Allah im tez zamanda kucagini doldursun inşallah
Eskudo canimm insallah hayirli haberlerini bekliyoruz rabbim sana masip etsin bu sefer mucizene kavusmani cok isterim isteyen herkese tabi kiHayirlisi olsun insallah guzel haberler alirsin.beklemek cok zor geliyor insana bende yarin baktiricam.
arkadasim bende uzuldum ama keske gununde yaptirsaydin neden acele ettin cunku hic belli olmaz tekrardan yapman gerekecek tekrar umitlenceksin insallah ikinci uzuntuyu yasamazsin ve mucizen seninledir.benim bugun 12.gunum istesem yaptiririm ama kagitta test gunu iki mayis yaziyor o nedenle yarin yaptiricam.
Ben normal oldugunu dusunuyorum zaten yukselme oldugu ortada fotograf yolladim haftaniza gore normal degerler arasinda degeriniz bence cok inceliyorsunuz ama gebelikte bir sikinti varsa onu anlarim ama surekli test yapip artmismi deger artmamismi bence bunlara kafa yormayin.ben kizimda bir kere baktirdim bir daha baktirmamistim.
Alir almaz sonucu yaz mutlaka beklicem canim inşallah bu sefer olucakİnşlh veririm o güzel haberi tüm bekleyenlerle beraber kesildi bakalım kahve akıntı beyaz su gibi geliyo karnımda ağrı var hafif hafif yarın belli olcak bakalım
Dort gozle bekliyorum canimYarin belli olacak.yarin gun icinde buraya yazacagim ama ogleden sonrayi bulabilir.hayirlisi hakkimizda bakalim.
İnşlh canm alır almaz yazıcam mutlakaAlir almaz sonucu yaz mutlaka beklicem canim inşallah bu sefer olucak