Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Anliyorum tahat olmaya calis dusunmemeye calis ben ilk denememde biraz soru lar yasadim kvalidemle stresli gecmisti ikicisinde rahattim dusunmuyordum fazla ama bu dondurulmuslari denedim ve hem fiziken hemde ruhsal rahat degilim cok takiyorum ne olacak falan die.[/QU

Canimm benim takma kafana dicem ama takılıyor maalesef insallah pozitif göreceksin ben inanıyorum ama rabbim nasip etmesede sımsıkı sarilacagin evladin var rabbim ona saglik sihhat versin dicez sukretcez rabbimden her zaman hayirlisini diledim canim insallah hepimiz icin hayirli olur

Ben 28 yasindayim 4 yillik evliyim neredeyse 5 ay falan korunduk 3 bucuk yildir cocuk istiyoruz olmuyordu daha once iki asilamam oldu beylikduzu medilife ve acibadem international da. Ben zeytinburnu kazlicesmede oturuyorum buraya cok yakin süleymaniye kadin dogum var rapor almak icin girdim fakat baktim dr cok iyi bir insan ilk denememi burada olamaya karar verdim zaten ilk denemelerde sans 2. denemeye gore dusukmus evime yurume mesafesinde gittim fakat ohss oldum embriyolarimi dondurduk aralikta. Martin sonunda tesadufen baslamis bulundum. Ilk denememde tuttu bakalim birde keseyi gorursek kalp atisini duyarsak bi oh cekicez Allah im sorunsuz sikintisiz kaygisiz hepinize yasatsin inşallah

Kizlar zaman gecmiyorsa film izleyin dizi baslayin. Hatta size oneriler verebilirim sitcom seviyorsaniz friends, modern family, biraz aykirida olsa shameless i tavsiye ederim. Ama cok kaliteli farkli konulari olan diziler seviyorsaniz dexter, the walking dead, fringe yi tavsiye ederim ben pek izlerken gerilmedim siz gerilim aksiyondan etkileniyorsaniz izlemeyin bu donemde diger eglenceli dizileri izleyin diziay.com da turkce dublajlari bile var bazilarinin yerli seviyorsanizda buara fi dizini takip ettim guzel tablete yada telefona puhu tv yi indirin orada bir suru dizi ve filmler var ucretsiz izleyin bunlar hep zaman öldüren seyler bos vaktinizin cobuk gecmesinde ise yarar

H Hatmus88 benim kizimda 3.gun embriyosu idi ama iyi kaliteydi ve oldu.seninde insallah olacak.suanda konulanlar orta kalite ama tutunmasi kadinin rahmin durumuna da bagliymis.bakalim hakkimizda hayirlisi Rabbim isteyen herkese versin.
tugbaa222 tugbaa222 sizinde mucize gibi birsey benim ilk tup denememde 12.gun sonucum 5.48 di dr bana gebelik yok dedi ve testi bir daha denetmedi.gercekten olmadi zaten sizin sifur cikmis ve iki gun sonra tekrar yapmissin deger yukselmis mucize gibi bir sey.kizimda 12.gun degerim 142.95 cikmisti.
ya benim adet agrim ve bel agrim cok fazla nirmalmi korkuyorum bir yanda regl olucam diye.ilaclardan kaynaklaniyor diye dusunuyorum ben

H Hatmus88 benim kizimda 3.gun embriyosu idi ama iyi kaliteydi ve oldu.seninde insallah olacak.suanda konulanlar orta kalite ama tutunmasi kadinin rahmin durumuna da bagliymis.bakalim hakkimizda hayirlisi Rabbim isteyen herkese versin.
tugbaa222 tugbaa222 sizinde mucize gibi birsey benim ilk tup denememde 12.gun sonucum 5.48 di dr bana gebelik yok dedi ve testi bir daha denetmedi.gercekten olmadi zaten sizin sifur cikmis ve iki gun sonra tekrar yapmissin deger yukselmis mucize gibi bir sey.kizimda 12.gun degerim 142.95 cikmisti.
ya benim adet agrim ve bel agrim cok fazla nirmalmi korkuyorum bir yanda regl olucam diye.ilaclardan kaynaklaniyor diye dusunuyorum ben
Benimde agrim vardi hic kokma atesim bile dusmustu adet olacak gibiydim aslinda ondanda inandirmistim kendimi sifiri gorunce zaten adet oldum olucak dedim hatta ertesi gun lekelendim bile tamam dedim adet oldum sorma gercekten mucize olasi dis gebelikten korktularda istediler sonuc cikti hala emin olamadik umutsuzduk simdi bile birsey olacak korkusu var cunku hala kahverengi kanamam var azar azar geliyor her gun sanki birsey olacakta gebelik yokmus diyecekler diye ödüm kopuyor

Allah korusun olmaz oyle birsey insallah.dr ne diyor bu k.rengi kanamalar icin sebebi ne acaba ne kullaniyorsun ilac olarak.bende simdi ilaclarin yan etkilerine bakiyorum belim kasiklarim agriyor

Buarada sifiri 10.gun gordum yani 12.gun gorseler istemezlerdi. Ben gittigimde hastahaneye dedim 2 gun once yaptirdim sifirdi negatif benim adet bile oldum tam sokulmedimde dedim onlarda sen yinede kan ver bizde gorelim negatifi tam sokulmemissinde dis gebelik falan olur emin olalim dediler zaten devlet hastahanesi oldugu icin test gununde o kani kesin aliyorlar tedaviyi tamamlamak icin baska hastahanenin tahliline itibarlari yok. Sonra herkes sok ben kizlarla orada arkadas gibiyim ogustostan beri belgeydi tedaviydi ohss di cok hasir nesir oldum hepsi cok mutlu oldu butun hastane ogrendi ama dediler dis gebelik olabilir 2 gun sonra artis olacakmi ona bakicaz dediler. Benim bu haftam o kadar karmasik gectiki sevinemedim bile pozitif dusunmek icin kendimi paraladim resmen inşallah sizde bnm gbi dolanbacli yollarla degilde direk guzel degerler duyarsiniz saglikli sorunsuz bebisinize kavusursunuz hepinizi takip edicem herseyi paylasin cok merak ediyorum hepinizin iyi haberlerini almak icin sabirsizlaniyorum

Allah korusun olmaz oyle birsey insallah.dr ne diyor bu k.rengi kanamalar icin sebebi ne acaba ne kullaniyorsun ilac olarak.bende simdi ilaclarin yan etkilerine bakiyorum belim kasiklarim agriyor
Transferden 4 gun once progestana baslamistim ona devam birde haftada bir proluton verdi kanamam icin git dinlen dedi baskada bise demedi su kalp atisini duyayim baska dr a gidicem gorumcem sare davutogluna gitmisti belgin harzadin da dogurtmustu. Sare yi herzaman bulamiyorsun dogumda baska yerlerde olabilir ama belgini cok tavsiye eden var sizler ne dusunuyorsunuz bir bilginiz varmi

Transferden 4 gun once progestana baslamistim ona devam birde haftada bir proluton verdi kanamam icin git dinlen dedi baskada bise demedi su kalp atisini duyayim baska dr a gidicem gorumcem sare davutogluna gitmisti belgin harzadin da dogurtmustu. Sare yi herzaman bulamiyorsun dogumda baska yerlerde olabilir ama belgini cok tavsiye eden var sizler ne dusunuyorsunuz bir bilginiz varmi
Anladim duzenli kuanin ilaclarinizi zamanla duzelir durumunuz insallah.su estrofemin recetesini okuyorum da ne kadar cok yan etkisi var hic iyi degil kanser riskini artiyormus evlerden irak.cocuk ugruna iste neler yapiyoruz.yazdiginiz drlar hakkinda bilgim yok.ben mega medipol bagcilarda dogum yaptim ama oraya gitmicem bu sefer olursa tabi.medicalparkda tedavi goruyorum ama cok pahali hastane yani bizim butcemize gire ben bana yakin daha makul biryerlere gidicrm onemli olan dr zaten.

Progestani nasil kullaniyorsunuz ben bu yikledigim ilaci alttan fitil seklinde yapiyorum.hemsire agizdan alirsan cok yan etkisi var dedi. tugbaa222 tugbaa222

Eklentiler

• 1493550914098-523159832.jpg
    1493550914098-523159832.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 151
Progestani nasil kullaniyorsunuz ben bu yikledigim ilaci alttan fitil seklinde yapiyorum.hemsire agizdan alirsan cok yan etkisi var dedi. tugbaa222 tugbaa222
Banada asilamada oyle demisti dr um fitil olarak aliyordum ama bu dr bana direk igne yazdi ben hergun disari cikip igne oluyorum hafta birde daha guclu olan proluton oliyorum ayrica ilk gunden beride climara forte hormon bandi, estrofem, coraspin, solgar in foligini, aliyorum

Kızlar benim hikayemde çok uzun..
İlk tüp bebek denemem kimyasalla sonuçlandı.. Ardından Dr değiştirdim neden kimyasal oldu rahime bakalım dedi histereskopi oldum. Polip varmış aldık dedi.. Ve sonra başladı benim serüvenim.. Tedaviye başladık opu zamanı geldi uyudum uyandım yumurtayı alamadık erken çatlamış dediler.. Sonraki aylarda hep tedaviler devam etti ama bir türlü ilerliyemiyorduk. Hep iptal oluyordu tedavilerim:KK43: sonra 5,6 ay ara verdim forever kullandım.. Tekrar başladım tedaviye 3 yumurtam vardı bu seferde boş çıktı.. Yine biraz ara verdim tekrar başladım.. Artık yeni bir Dr. La.. Defalarca yumurtam yine boş çıktı.. Ayrı ayrı zamanlarda 2 embriyo oldu şükürler olsun rabbime.. Donduruldu.. Ve yine histereskopi oldum.. Dr polip var diyordu fakat miyommuş aldık dedi.. Sonraki ayda transfer im oldu şükür.. Yani toplamda 14,15 tedavim oldu..
İlk tüp bebek İzmir irenbede oldu.
Sonrakiler denizli özel sağlıkda oldu...
Yaşımda 39..amh düşük. İki yıl önce 0,15 di.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah...

Amin
İlk tüp bebek denemem kimyasalla sonuçlandı.. Ardından Dr değiştirdim neden kimyasal oldu rahime bakalım dedi histereskopi oldum. Polip varmış aldık dedi.. Ve sonra başladı benim serüvenim.. Tedaviye başladık opu zamanı geldi uyudum uyandım yumurtayı alamadık erken çatlamış dediler.. Sonraki aylarda hep tedaviler devam etti ama bir türlü ilerliyemiyorduk. Hep iptal oluyordu tedavilerim:KK43: sonra 5,6 ay ara verdim forever kullandım.. Tekrar başladım tedaviye 3 yumurtam vardı bu seferde boş çıktı.. Yine biraz ara verdim tekrar başladım.. Artık yeni bir Dr. La.. Defalarca yumurtam yine boş çıktı.. Ayrı ayrı zamanlarda 2 embriyo oldu şükürler olsun rabbime.. Donduruldu.. Ve yine histereskopi oldum.. Dr polip var diyordu fakat miyommuş aldık dedi.. Sonraki ayda transfer im oldu şükür.. Yani toplamda 14,15 tedavim oldu..
Yaşımda 39..amh düşük. İki yıl önce 0,15 di.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah...
insallah su an tedavidemisiniz acaba

Arkadaslar bugun transferi n 9.günüydü ve ben test yaptim deger 0.177 cok uZgunum rabbim Hayirlisi ni nasip etsin

İnşallah canim bu sefer olacak az cekmemissin ama olsun hepsi Allah im sana hayirli saglikli evlatlar versin insallah az kaldi guzel haberi duyucaz bence :KK15:

Arkadaslar bugun transferi n 9.günüydü ve ben test yaptim deger 0.177 cok uZgunum rabbim Hayirlisi ni nasip etsin
Uzulmek yok benim durumu biliyosun hepinize soyledim madem baktirdin kendini uzmeyeceksin sabirla bekleyeceksin ilaclarini kesme ve ayni pozitifle bekle gobegini oksayip dualar etmeye devam canim

X