Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Hayırlısıyla olur inşallah. Kaçıncı günü yapıcaksın testi? Ben pregestan iğne oluyorum yerleri çok acıyor.. Sende kullanıyormusun?
Benimki 5.gün embriyosu o yüzden 10.günde test tarihim bende oluyorum o iğneden aynı şekilde çok ağır yerleri çok acıyo

Sanirim her hastane farkli ilac uygulamasi yapiyor.ben dondurulmusla tedavim oldu
Estrofem
Progestan kapsul (fitil seklinde)
Folbiol
Transfer sonrasida estrofem progestan fitil coraspin clexane 4000 igne gobekten
Bende estrofem, femamed, dekort, cirinone jel, pregestan iğne, hipot iğne kullanıyorum.. En çok benim galiba..

Benimki 5.gün embriyosu o yüzden 10.günde test tarihim bende oluyorum o iğneden aynı şekilde çok ağır yerleri çok acıyo
Maşallah canım 5.güne gitmesi ne güzel.. İğneler çok berbat ama sonu iyi olsun inşallah..transferin ne zaman oldu canım?

Maşallah canım 5.güne gitmesi ne güzel.. İğneler çok berbat ama sonu iyi olsun inşallah..transferin ne zaman oldu canım?
Sağol Can'ım inşallah hepimizin sonu iyi olsun benim transfer 22nisanda oldu seninki kaçıncı gün test tarihin ne zamn

Bn dondurulmus embriyo transferi yaptigim icin catlatma ignesi kullanmadim yani genel olarak beta hcg yi yukseltecek hiçbir şey kullanmadim. Hormonuda gec salgiladi galiba. Durum bu oldu bende de gaz sorunu vardi transferin ilk gunlerinde. Hic oyle sorunum olmaz normalde. Herkeste farklilik gosteriyor belirtiler. Birde kanda zaten pesin pesin hamilelik hormonu dolasiyor ( eger dondurulmus embriyo transferi olmadiysan tabi )yavas yavas vucudu terk diyor yani ilk zamanlar belirtiler yaniltici olabilir ama inşallah senin hayirlisiyla gebeligin vardir guzel beslen pozitif dusun bize guzel haberlerle don canim
Canım sen ilk 0 görünce iki gün sonra nasıl tekrarladın testi ? Yani çatlama iğnesi kullanmayınca 0 çıkabileceğini biliyordun ve iki gün sonra test gününmüydü? İlaçlarıda bıraktım demiştin sanırım.. Bu arada benim adet günüm yarın ama bu ilaçları kullanırken adet olunmaz demi tutmasa bile inşallah tutmuşturda..

4mayis benim ki evet canim tup bebek 2.deneme insallah bu sefer olacak
Benden iki gun sonra yapacaksin insallah pozitifleri goruruz benim ikinci tup bebek denememde bir kizim oldu seninde olur insallah.bu dondurulmuslarimdan o zamandan orta kalite iki tane konuldu bakalim ama cocukla cok zor oluyor kizim 3 yasinda egiliyosun dogruluyosun ugrasiyorsun olursa mucize olacak benim icin

Benimde bhcg gunum 2 mayis.dondurulmus embriyom vardi iki tane orta kalite transferim oldu 20 nisanda.aslinda bugun 11 gunum yapsam cikar ama beklicem
Bekle tatlim durabildigin jadar durmaya calis yuzdun yuzdun kuyruguna geldin sık disini belki cikar sma cikmazsada uzulursun o duygu seni esir aliyor ve hatta olmadigina ikna bile ediyor hic gerek yok sıkın disinizi

Kızlar ben pregestan iğne ve hipot iğne oluyorum.. Yerleri müthiş acıyor.. Sizde kullanıyormusunuz? Nasıl geçer acaba bu acılar? Ne iyi gelir?
Buz koy Vazelinle masaj yap daire çizerek bende çok zor durumdayım bunlar biraz rahatlatıyo

Benden iki gun sonra yapacaksin insallah pozitifleri goruruz benim ikinci tup bebek denememde bir kizim oldu seninde olur insallah.bu dondurulmuslarimdan o zamandan orta kalite iki tane konuldu bakalim ama cocukla cok zor oluyor kizim 3 yasinda egiliyosun dogruluyosun ugrasiyorsun olursa mucize olacak benim icin
Ayyy insallah canimmm yaaa agzinin duasi insallahh isteyen dileyen herkese rabbim tez zamanda nasip etsin.cok zor surec ilkinde bu kadar anlamamıştım sanki psikolojim alt jst surekli ağlamak geliyor icimden

Sizler hangi hastanelerde tedavi goruyorsunuz yaslariniz kac kacinci denemeleriniz.
Ben 35 yasindayim medicalpark bahcelievlerde tedavi goruyorum ikinci tup bebek denememde bir kizim var ve o zmn iki tane orta kalite 4.gun embriyolarim vardi onlari denedim sali gunude testim var ama cok umitli degilim cunku cocukla kolay olmuyor bir kardesi olsun cok istiyorum hayirlisi bu olmazsa tup bebek deneyecegim tekrar ama hemen degil 4 5 ay sonra tugbaa222 tugbaa222 yardm yardm H Hatmus88

Ayyy insallah canimmm yaaa agzinin duasi insallahh isteyen dileyen herkese rabbim tez zamanda nasip etsin.cok zor surec ilkinde bu kadar anlamamıştım sanki psikolojim alt jst surekli ağlamak geliyor icimden[/QUOTE

sayili gun cabuk gecer derler ama gecmedi benaa canimm yaaa insallah pozitifi görürsün bu seferde kizina minik kardesler nasip eder rabbim

Ayyy insallah canimmm yaaa agzinin duasi insallahh isteyen dileyen herkese rabbim tez zamanda nasip etsin.cok zor surec ilkinde bu kadar anlamamıştım sanki psikolojim alt jst surekli ağlamak geliyor icimden

Anliyorum tahat olmaya calis dusunmemeye calis ben ilk denememde biraz soru lar yasadim kvalidemle stresli gecmisti ikicisinde rahattim dusunmuyordum fazla ama bu dondurulmuslari denedim ve hem fiziken hemde ruhsal rahat degilim cok takiyorum ne olacak falan die.

Sizler hangi hastanelerde tedavi goruyorsunuz yaslariniz kac kacinci denemeleriniz.
Ben 35 yasindayim medicalpark bahcelievlerde tedavi goruyorum ikinci tup bebek denememde bir kizim var ve o zmn iki tane orta kalite 4.gun embriyolarim vardi onlari denedim sali gunude testim var ama cok umitli degilim cunku cocukla kolay olmuyor bir kardesi olsun cok istiyorum hayirlisi bu olmazsa tup bebek deneyecegim tekrar ama hemen degil 4 5 ay sonra tugbaa222 tugbaa222 yardm yardm H Hatmus88

Canim ben 29 yasindayim samsun ondokuz.mayis universitesinde tedavi gördüm tek embriyom oluştu onuda 3.gun transferi yapıldı.

Canım sen ilk 0 görünce iki gün sonra nasıl tekrarladın testi ? Yani çatlama iğnesi kullanmayınca 0 çıkabileceğini biliyordun ve iki gün sonra test gününmüydü? İlaçlarıda bıraktım demiştin sanırım.. Bu arada benim adet günüm yarın ama bu ilaçları kullanırken adet olunmaz demi tutmasa bile inşallah tutmuşturda..
Benim transfer gunum 12 nisan
Test gunum 24 nisan
Ilk kan tahlilim 21 nisan sonuc 0
24 nisan 13.70
26 nisan 46.6
28 nisan 214.56
Boyle ilerledi
Ben 9.gunu bitirip 10.gunun icerisindeyken burada baktiran kizlari gorunce bir gaza geldim baktirdim sonra 0 gorunce olmadigina ikna oldum cunku daha onceleri 2 yada 5 i gordugumde bile test gunumde 0 cikiyordu bu sefer direk cikti biraktik herseyi bindik arabaya istanbuldan bursa izmir gezdik dolastik pazar gece evdeydim pazartesi randevum var gidip ne zaman adet olurum diger dondurulmus embriyolarimi ne zaman koysak diye konusacaktim onlar kan ver bizde gorelim son iki gun cikmistir kimyasal gebelik dis gebelik olur belki dediler bende verdim sonucumda sok yasadim umutsuzduk normal gebelik olmayabilirdi degerim son anda cikmis ve cok düşüktü ama iki gun sonra birden cok yukseldi bi umut geldi 2 gun sonra tekrar istediler ondada cok katlaninca maşallah subhanallah icimiz biraz rahatladi 2 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dediler yolladilar benim maceram boyle oldu

X