Teşekkür ederim ben de cuma sabah yapacağım tam iki gün olmuyor ama yinede bir deneyeceğim , Biraz düşük çıktı ve beni endişelendirdiBnce 2 gunu tamamla çünkü bazen duruyor duruyor birden artiyor carsamba yaptiysa cuma tekrar yap degerin ortalama en az 2 katina cikmali hayırlısı olsun canim suan hamilelik var gibi duruyor 2 gün sonra tekrar tahlik yap ki saglikli bir gebelik olduğunu gor
Bnce dusuk degil 9.gun tatlim bnce olmasi gerektigi gibi hatta yuksek bile sayilir yani hersey saglikli ilerlerse inşallah 12.gun test günün de ortalama 120 ile 150 arasi bir deger göreceksin Allah in izniyle gereksiz endiseye kapilma sakin guzel dusunelim guzel olsun inşallahTeşekkür ederim ben de cuma sabah yapacağım tam iki gün olmuyor ama yinede bir deneyeceğim , Biraz düşük çıktı ve beni endişelendirdi
Ayyy çok sevindim ya moralim yükseldi genedeBnce dusuk degil 9.gun tatlim bnce olmasi gerektigi gibi hatta yuksek bile sayilir yani hersey saglikli ilerlerse inşallah 12.gun test günün de ortalama 120 ile 150 arasi bir deger göreceksin Allah in izniyle gereksiz endiseye kapilma sakin guzel dusunelim guzel olsun inşallah
Rabbim sabrini versin canım cok üzüldüm bende yarin kan vericem icimde sıkıntı var bugun oyle uyandim hic boyle olmamistim bu ay imkansizi zorluyorum degerim dusuk bariz kanamam var öksürüyorum öksürdükce kanamam cogaliyo bende yarin galiba o sonucu alicam. Cok üzüldüm sana sen bana ben sana umut oluyordukKZlar 4 e düşmüş değerimm çok kötüyüm ben ikinci denemedede olmadııııııııııı olmadııııı
Sebepsiz inferbilite diyolar neyi sebepsiz neden anlamıyolar olmayışını mahvoldum gözyaşlarım durmuyo çok kötüyüm iki tane konulmuştu çok umutlanmıştım hak etmemişim demekki diyorum artık allah yardımcımız olsun inşallah senin sonucun iyi gelicek umarım herşeyin üstesinden gelebilirim çok güçsüzüm şuanRabbim sabrini versin canım cok üzüldüm bende yarin kan vericem icimde sıkıntı var bugun oyle uyandim hic boyle olmamistim bu ay imkansizi zorluyorum degerim dusuk bariz kanamam var öksürüyorum öksürdükce kanamam cogaliyo bende yarin galiba o sonucu alicam. Cok üzüldüm sana sen bana ben sana umut oluyorduk
Bu ay olmadi sakin uzulme kimyasalda olsa gebelik yasadin bu demek oluyorki gebe kalabiliyorsun vucudunun hazir oldugu ilk ayda hemen 3.yu yaptir bu yolda pes etmek yok Allah yar ve yardimcin olsun canim
Sen bakma kimseye bu hormon herkesde cok degisik ortalamanin altinda degilsin yeterki 2gun sonra 2katina ciksin senin tek beklemen gerek sey bu dua et sukret bu noktaya herkes gelemiyor dedigim gibi sen pozitif düşün herzaman orda oldugundan emin konus bebeginleAyyy çok sevindim ya moralim yükseldi genede
Arkda yaptı 9.günde onun 116 çıktı başka ark yaptı 200 lerde çıktı acaba kimyasal mı dedim bende
Suan boyle olman cok normal agla üzül bu gunu boyle gecir icine atma hasta etme kendini ama sakin haketmemisim gbi dusunme hayirlisini dilemedin mi demmek ki hayirlisi boyleymis belkide şer sandigimiz hayirdir Rabbim yuzune gulmustur boyle dusun yasadiklarimizi en iyi biz anlariz birbirimizi tanimadan en yakin arkadasin bile anlamaya bilir cunku yasamayan bilemez bazen annen bile anlayamaz yasamamissa sayet annelerimiz sadece bize uzulur ama icindeki firtinayi ben suanda istanbul zeytinburnundan hisediyorum arkadasim Allah a teslim ol. O ol derse olur inşallah sana en yakin zamanda ol der sen Hasbinallah ve nimel vekil de icinden gelerek soyle senden ciksin olay Allah i vekil kil. Esinede destek ol onlarda cok üzülüyorlar fakat bizi teselli etmekten iclerine atiyorlar sen ona o sana destek olun bugun aglayin yarin silkelenin Allah im kolaylik versin canimSebepsiz inferbilite diyolar neyi sebepsiz neden anlamıyolar olmayışını mahvoldum gözyaşlarım durmuyo çok kötüyüm iki tane konulmuştu çok umutlanmıştım hak etmemişim demekki diyorum artık allah yardımcımız olsun inşallah senin sonucun iyi gelicek umarım herşeyin üstesinden gelebilirim çok güçsüzüm şuan
Crinone jel bide gunluk kan sulandirici ignem war cnm.doktra gttik kese buyumus bebekdİlaç falan kullanmıyomusun düşük önleyici ben transferden önce başlamıştım progestan iğneye doktorum olası bi düşüğe karşı önlem diye başlamıştı
Crinone jel bide gunluk kan sulandirici ignem war hemen doktra gttk aglaya aglaya bi baktk kese buyumus icinde bebek olusmus haftaya kalp atisina cagrdi hersey ona bagli yuzde 30 sans warmis bu sekilde artan degerle.sewnsemmi uzulsemmi blmiomİlaç falan kullanmıyomusun düşük önleyici ben transferden önce başlamıştım progestan iğneye doktorum olası bi düşüğe karşı önlem diye başlamıştı
Ilaclara ignelere dewam et dedi muayenede bebek olusmus kese buyumus kalp atisini beklicez dedi haftaya tekrar gtcezDr ne dedi canim igne ilac bise vermedi mi istirahat falan tam ne dedi
Oh be canim bak hemen uzuyorsun kendini bebeginide inşallah kalp atisini duyarsin iyi beslen pozitif dusun guzel haberlerle don bizeIlaclara ignelere dewam et dedi muayenede bebek olusmus kese buyumus kalp atisini beklicez dedi haftaya tekrar gtcez
Insllah cnm degerler boyleyken olumlu olamiyorm hala ama allah buyuk hakkmda hep hayrlsi icn dua ettm insllah hayrlsi neyse o olsbOh be canim bak hemen uzuyorsun kendini bebeginide inşallah kalp atisini duyarsin iyi beslen pozitif dusun guzel haberlerle don bize
Ayyy kese varsa umutta var Can'ım hiç moralini bozma benim kuzenim tamda senin durumundayken stresten düşürdü bebeğini nolur pozitif düşünki öyle olsun dua et bolbol bide Meryem suresini oku biliyorsan bilmiyosanda internetten dinle bebeğini hissederek dua etki seninle kalsın rabbim yardımcın olsunCrinone jel bide gunluk kan sulandirici ignem war cnm.doktra gttik kese buyumus bebekd
Crinone jel bide gunluk kan sulandirici ignem war hemen doktra gttk aglaya aglaya bi baktk kese buyumus icinde bebek olusmus haftaya kalp atisina cagrdi hersey ona bagli yuzde 30 sans warmis bu sekilde artan degerle.sewnsemmi uzulsemmi blmiom
Kese war hemde 5gun once ici bos dha kucuktu smdi buyums icine bebek gelms goruntusu flan okdr net ki ultrasnda.insllah bsy olmaz ya.hergun yasin okuyorm ama meryem de okuyim o braz zor geliyodu surekli okuyamiyodmAyyy kese varsa umutta var Can'ım hiç moralini bozma benim kuzenim tamda senin durumundayken stresten düşürdü bebeğini nolur pozitif düşünki öyle olsun dua et bolbol bide Meryem suresini oku biliyorsan bilmiyosanda internetten dinle bebeğini hissederek dua etki seninle kalsın rabbim yardımcın olsun
Meryem suresi daha etkili kendinde oku bilen yakınların varsa okutta inşlh bişey olmazda alırsın sağlıklı bi şekilde kucağınaKese war hemde 5gun once ici bos dha kucuktu smdi buyums icine bebek gelms goruntusu flan okdr net ki ultrasnda.insllah bsy olmaz ya.hergun yasin okuyorm ama meryem de okuyim o braz zor geliyodu surekli okuyamiyodm
Insllahh cnmm tmm okucam mutlakaMeryem suresi daha etkili kendinde oku bilen yakınların varsa okutta inşlh bişey olmazda alırsın sağlıklı bi şekilde kucağına
Cok mutlu oldum canim gordun mu nasil katlandi maşallah subhanallahArkadaşlar bugun sabah yınr test yaptırdım 84.96 cıktı cook sukur rabbım allah herkese bu duyguyu yasatsın kimsenin kucağını bos bırakmasın dualarım bekleyenlere