Insllah cnmSağol canım cevabın için inşan benimkinde olumlu olur
Benimde agrim vardi ve cokca gazim hayatimda hic gaz sorunum olmadi ama transferimden sonra sanki icime hava basmislar gibi bir ayagim wc deydi. Ilk gun sizim vardi gece cok az kahverengi kirlendim 3. Ve 4. Gun yine kahverengi lekelenmelerim oldu ve az az sancim vardi sonra azalir gibi oldu 8. Ve 9. Gun bildigin adet sancisina döndü atesim dustu dedim yok bitti 10.gune zor sabrettim once idrar tahlili negatif cikti sonra kan tahlili. Dedik olmadi bu ay isi gucu bi kenara birakip atladik atladik cuma aksami arabaya istanbuldan bursaydi izmirdi yol nereye gotururse ilaclarimi almadim yedim ictim tepindim pztsi randevum var diye hastaneye gittim aklimda diger donmus ebriyolarim nasil yapsak diye plan yapicaz once kan dediler verdik demezlermi hamilelik var 13.70 dusuk ama sonucta var 2 gun sonra gel dediler yani yarin belli olacak anlican hala agrim var hala ara ara kanamam var bence hic takilma bunlara aksine pozitif dusun orada birseyler oluyor hala orada diye dusun pozitif dusun kesinlikle ve bize guzel haberlerle donArkadaşlar benim transferimin 3.günü cumartesi günü 2tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi pazar sabahından beride karnımda adet olacakmışım gibi ağrı ve gurultular var doktorum çok umutlu konuştu embriyoların kaliteside gayet iyiymiş ama böyle olunca korktum tutmadımı acaba diye varmı böyle bişey yaşayıpta hamile olduğunu öğrenenler aranızda
Ne guzel moral verdin bnm 10.gun 0 12.gun 13.70 ti senin kacti degerlerinKizlar merhaba bundan bes bucuk ay once bende sizin gibi deneyimli birileri biseyler yazsalar sordugum sorulara cvp verselerde biraz icim rahatlasa diye bekliyodum sukurler olsun hamileyim ikinci tup bebek denememde tutundu oglum bana transfer sonrasi gercekten saglikli beslenin ben faydasi oldgunu dusunuyorum ve bendeki bir belirtide cok fazla akintim oldu au gibi sonrasinda zamani gelince test yaptim once dusuk degerle basladim doktorum dusebilcegini soyledi ve ardindan kucuk kucuk kahve kanamalar gunlerce hatta haftalarca ayaklarimi yere bile koymadan yatip dua ettim..sonra da bitmek bilmeyen adet sancilari basladi heran oldum olucam korkulari wc ye gitmeye korkuyodum ama olurmus normalmis simdi bu surecte olan anne adaylarina gercekten cok dua ediyorum kendimede ediyorum zamani geldiginde hepimiz hayirlisiyla saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi..
Çok sağol Can'ım içime su serptin valla sen yolu yarılamışsın inşlh devamıda gelecekBenimde agrim vardi ve cokca gazim hayatimda hic gaz sorunum olmadi ama transferimden sonra sanki icime hava basmislar gibi bir ayagim wc deydi. Ilk gun sizim vardi gece cok az kahverengi kirlendim 3. Ve 4. Gun yine kahverengi lekelenmelerim oldu ve az az sancim vardi sonra azalir gibi oldu 8. Ve 9. Gun bildigin adet sancisina döndü atesim dustu dedim yok bitti 10.gune zor sabrettim once idrar tahlili negatif cikti sonra kan tahlili. Dedik olmadi bu ay isi gucu bi kenara birakip atladik atladik cuma aksami arabaya istanbuldan bursaydi izmirdi yol nereye gotururse ilaclarimi almadim yedim ictim tepindim pztsi randevum var diye hastaneye gittim aklimda diger donmus ebriyolarim nasil yapsak diye plan yapicaz once kan dediler verdik demezlermi hamilelik var 13.70 dusuk ama sonucta var 2 gun sonra gel dediler yani yarin belli olacak anlican hala agrim var hala ara ara kanamam var bence hic takilma bunlara aksine pozitif dusun orada birseyler oluyor hala orada diye dusun pozitif dusun kesinlikle ve bize guzel haberlerle don
İnşallah inşallah tek duamız o. Benimde göğüslerimde ağrı başladı. Korkuyorum açıkcası ama bi okadar da rahatım umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Herşey olacağına varıyor. Hakkımızda hayırlısı olsunB
Benimkide 5.gün embriyosu belirti aramaktan ziyade tutmadı korkusu oldu bende inşlh tutunmuştur bebeklerimiz sende oluyomu adet Ağrı'sı gibi
İnşallah canim yarin belli olacak cok normal bir sekilde gebe kaldigimi dusunmuyorum Rabbim mucizemi verir diye umidimi yitirmiyorum. Sen hicbirseyi kafana takma agrimasi kanamasi olan cok kisiyi gordum burda test gunu geldiginde degerleri cok guzel olan sen pozitif dusun sonunda olmadiginda elbet uzuleceksin simdiden kendini hazirlasanda ama hala karninda oldugunu dusunup hayaller kurup anin tadini cikardiginda ona tutunmasi icin daha da destek oldugunu unutma bugunlerini kaliteli gecir dogru beslen bolca dua et ve hayal kurÇok sağol Can'ım içime su serptin valla sen yolu yarılamışsın inşlh devamıda gelecek
Cnm hayrli olsunn derdime derman gbi oldun bende dusum degerle basladm we bi ara 2kat olarak artmadi degerm sonra 2kat artmaya basladi cok korktm bsy war diye hala btmek blmeyen adet sancilarm hele ayaga kalkim daha cok agri oluyo.cok korkuyorm tedrgnm degerlerm duzensz oldu biara sebebi ne blmiyorm.kesemizii yeni gorduk sukur 5haftalkmism.senin ne kadarlk ve degerlern nasildiKizlar merhaba bundan bes bucuk ay once bende sizin gibi deneyimli birileri biseyler yazsalar sordugum sorulara cvp verselerde biraz icim rahatlasa diye bekliyodum sukurler olsun hamileyim ikinci tup bebek denememde tutundu oglum bana transfer sonrasi gercekten saglikli beslenin ben faydasi oldgunu dusunuyorum ve bendeki bir belirtide cok fazla akintim oldu au gibi sonrasinda zamani gelince test yaptim once dusuk degerle basladim doktorum dusebilcegini soyledi ve ardindan kucuk kucuk kahve kanamalar gunlerce hatta haftalarca ayaklarimi yere bile koymadan yatip dua ettim..sonra da bitmek bilmeyen adet sancilari basladi heran oldum olucam korkulari wc ye gitmeye korkuyodum ama olurmus normalmis simdi bu surecte olan anne adaylarina gercekten cok dua ediyorum kendimede ediyorum zamani geldiginde hepimiz hayirlisiyla saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi..
Senin ne kadardi sende bizimle paylasirmisin kacinci gününde degerlerin kactiCnm hayrli olsunn derdime derman gbi oldun bende dusum degerle basladm we bi ara 2kat olarak artmadi degerm sonra 2kat artmaya basladi cok korktm bsy war diye hala btmek blmeyen adet sancilarm hele ayaga kalkim daha cok agri oluyo.cok korkuyorm tedrgnm degerlerm duzensz oldu biara sebebi ne blmiyorm.kesemizii yeni gorduk sukur 5haftalkmism.senin ne kadarlk ve degerlern nasildi
Hayirli olsn cnm sevindim kendine cok iyi bak bu surecte sana bakabilcek birileri varsa gelip yaninda dursunlar cok ayaga kalkmamaya calis benim besinci gun embriyosuydu 10. Gun 38 le basladim test sonucumu alip eve geldgim dakika kahve kanamam basladi sonra dedigim gibi hep dinlendim ilaclarimi duzenli kullandim biraz stresli bi donemdi ama cok sukur duZenli bi sekilde artti..darisi seninde basina canim insallah hayirlisyla alalim bebislerimizi kucagimizaCnm hayrli olsunn derdime derman gbi oldun bende dusum degerle basladm we bi ara 2kat olarak artmadi degerm sonra 2kat artmaya basladi cok korktm bsy war diye hala btmek blmeyen adet sancilarm hele ayaga kalkim daha cok agri oluyo.cok korkuyorm tedrgnm degerlerm duzensz oldu biara sebebi ne blmiyorm.kesemizii yeni gorduk sukur 5haftalkmism.senin ne kadarlk ve degerlern nasildi
Çok zormuş canım inan böle beklemek bende yarın birdaha vereceğim inş artar artması gerekir değerin düşük dedi kendi doktorumda bugünNe hissettigini cok iyi anliyorum benim de 12.gun 13.70 çıktı 2gun sonra gel dedi yarin gidicem bakalim ikiye katlanacak mi umarim hayirlisiyla bebegim tutunmustur hayal bile kuramiyorum ama dr um bana dedigi 12.gun kan veripte 8 cikipta kalp atislarini duyduğumuz hastalarda oldu 8 aylikken bile hic birsey garanti degil o yuzden kafana takma git dinlen dedi bnce sende oyle yap dusunmemeye calis
Insallah kötü birsey olmaz. Allahtan ümit kesilmez, insallah değerin artmıştırÇok zormuş canım inan böle beklemek bende yarın birdaha vereceğim inş artar artması gerekir değerin düşük dedi kendi doktorumda bugünsenden de güzel haber bekliyorumm inş
Canim kesinlikle pozitif dusun bebegin karninda ve buyuyor boyle dusun ben demin aldim sonucumu katlanmis pazartesi 13.70 ti bugun 46.6 darisi senin basina umudunu kaybetme kesinlikle guzel dusun bu noktaya bile gelemeyebilirdin bu bebegine giden yol once boyle olacak sonra katlana katlana gidecek merak etme öpüyorum seni haberini alir almaz yaz bizeÇok zormuş canım inan böle beklemek bende yarın birdaha vereceğim inş artar artması gerekir değerin düşük dedi kendi doktorumda bugünsenden de güzel haber bekliyorumm inş
Oyyy çok çok sevindimm gözün aydın canım inşş bende senin gibi sevinirim inş isteyipde olamayan herkese rabbim nasip etsinn:) canım senin kaçıncı gün koydular? Ben dıyorum ki acaba 2.gün 4 hücreli koydular diyemi belkide düşük çıktı dıyorum sizce olabilirmiCanim kesinlikle pozitif dusun bebegin karninda ve buyuyor boyle dusun ben demin aldim sonucumu katlanmis pazartesi 13.70 ti bugun 46.6 darisi senin basina umudunu kaybetme kesinlikle guzel dusun bu noktaya bile gelemeyebilirdin bu bebegine giden yol once boyle olacak sonra katlana katlana gidecek merak etme öpüyorum seni haberini alir almaz yaz bize
İnşallah canımm benimm moral kaynağı oldun rabbim yardımcımız olaun öpüyorum bende:)Tatlim bnm 3.gun embriyosu ustelik dondurulmus biraz kayiplar oluyor dondurulmus olunca bence hic neden arama hersey olabilir sonuca odaklan suanda bnm gbi ilerliyorsun
10.gun 0
12.gun 13.70
14.gun 46.6
Yani senin 11.gun 7.5 olmasi bnce kotu birsey degil sadece bizi biraz kaygiya sokuyor o kadar bide bebislerimiz cok nazliboyle dusun guzel dusun 0 da olabilirdi umudumuz olmayabilirdi cok sukur halimize sen yarin guzel haberini alacaksin bende ertesi gun Allah in izniyle pozitif dusun öpüyorum çok
Çok sevindim allah kucağına Almayıda nasip etsin sağlıklı şekilde darısıda biz bekleyenlere olsun inşallahCanim kesinlikle pozitif dusun bebegin karninda ve buyuyor boyle dusun ben demin aldim sonucumu katlanmis pazartesi 13.70 ti bugun 46.6 darisi senin basina umudunu kaybetme kesinlikle guzel dusun bu noktaya bile gelemeyebilirdin bu bebegine giden yol once boyle olacak sonra katlana katlana gidecek merak etme öpüyorum seni haberini alir almaz yaz bize