Arkadaslar bugun tekrar dayanamayıp test yaptırdım ve sonuc 18.34 2 gün once 2.04 du sanırım hamıleyım sızce degerım ıyımı allah herkeze bu duyguyu yasatsın rabbım sukurler olsun
Kaçıncı gününde çıkmıştı 2.04 canım erken miydi acabaArkadaslar bugun tekrar dayanamayıp test yaptırdım ve sonuc 18.34 2 gün once 2.04 du sanırım hamıleyım sızce degerım ıyımı allah herkeze bu duyguyu yasatsın rabbım sukurler olsun
Aynen canim test gununden 6 gun gecmis sen 18.34 u gormussun iyimi diye soruyosun bnce super Allah in izniyle 12.gune katlana katlana kac olur hadi bakalim guzel gunlerin olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallahArkadaslar bugun tekrar dayanamayıp test yaptırdım ve sonuc 18.34 2 gün once 2.04 du sanırım hamıleyım sızce degerım ıyımı allah herkeze bu duyguyu yasatsın rabbım sukurler olsun
O tahlillere baktırmadım sadece beta hcgy baktırdım 29 nisan transfer 2 blast 1 compact 24 nisan 2.04 26 nisan 18.34Degerin artmasi gebelik olduguna isaret kacinci gunlerde yaptirdiniz
Birde transfer sonrsi e2 progesteron degerleriniz nasildi
Amin amin cumlemızınAynen canim test gununden 6 gun gecmis sen 18.34 u gormussun iyimi diye soruyosun bnce super Allah in izniyle 12.gune katlana katlana kac olur hadi bakalim guzel gunlerin olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallah
Pardon 20 nisan transferO tahlillere baktırmadım sadece beta hcgy baktırdım 29 nisan transfer 2 blast 1 compact 24 nisan 2.04 26 nisan 18.34
Evet canım biraz erken ama dayanamadı m 20 nisan transfer 24 nisan 2.04 26 nisan 18.34Kaçıncı gününde çıkmıştı 2.04 canım erken miydi acaba
Cnm ilk denemem 5.gun embryosu tek embryo. 7.gun idrarda hc bsy ckmadi cok uzulmstm 9.gun tekrar yaptm silik cizgi cikti hemen ogun kan werdm 37 cikti.11.gun 84. 15.gun 203 19.gun 800 (20.gun kese goruldu.)22.gun 2107 ciktti tam 2kat olarak gtmedi yarnda istedi doktr tekrar vercmSenin ne kadardi sende bizimle paylasirmisin kacinci gününde degerlerin kacti
Insllah cnm bnde dinleniyorm cok is yapmiyorm sadce kahwalti yemek yapmak icn kalkiom.bnm braz duzensiz artti sinirda gdio dedi doktr tek korkutan o insllah yrnda baktrcam iyce duzene grmis olur umarm.senin nkdrlikHayirli olsn cnm sevindim kendine cok iyi bak bu surecte sana bakabilcek birileri varsa gelip yaninda dursunlar cok ayaga kalkmamaya calis benim besinci gun embriyosuydu 10. Gun 38 le basladim test sonucumu alip eve geldgim dakika kahve kanamam basladi sonra dedigim gibi hep dinlendim ilaclarimi duzenli kullandim biraz stresli bi donemdi ama cok sukur duZenli bi sekilde artti..darisi seninde basina canim insallah hayirlisyla alalim bebislerimizi kucagimiza
Masallah subhanallah cok guzel degerlerin o degerleri gormussunuz kesyide gormussunuz hala beta takibimi yapilabiliniyor mu sasirdim o halde benim onumde cok fazla gunlerim var umarim kucagina almayida nasip eder Rabbim kolaylik versin canim tadini cikar sen takilma eminim katlana katlana devam edecektirCnm ilk denemem 5.gun embryosu tek embryo. 7.gun idrarda hc bsy ckmadi cok uzulmstm 9.gun tekrar yaptm silik cizgi cikti hemen ogun kan werdm 37 cikti.11.gun 84. 15.gun 203 19.gun 800 (20.gun kese goruldu.)22.gun 2107 ciktti tam 2kat olarak gtmedi yarnda istedi doktr tekrar vercm
Insllah canm ya artmasi guzel tabi bence ama doktr surekli takip istedkce geriliyorm her sonuc cikcanda.cok stresli bi donem rahat olmaya calsyorm da doktrlar izin vermiyo:) insllah sorunsuz dewam eder allahm isteyen herkese nasip etsin.sen tedawiye yenimi basladinMasallah subhanallah cok guzel degerlerin o degerleri gormussunuz kesyide gormussunuz hala beta takibimi yapilabiliniyor mu sasirdim o halde benim onumde cok fazla gunlerim var umarim kucagina almayida nasip eder Rabbim kolaylik versin canim tadini cikar sen takilma eminim katlana katlana devam edecektir
İnsallah guzel haberler alirsin canim kalp atislarinida duyarsin .. benim 6 ay olmak uzere allah nasip ederse agustos sonu dogum olucak insallah.Insllah cnm bnde dinleniyorm cok is yapmiyorm sadce kahwalti yemek yapmak icn kalkiom.bnm braz duzensiz artti sinirda gdio dedi doktr tek korkutan o insllah yrnda baktrcam iyce duzene grmis olur umarm.senin nkdrlik
Ben kasim gibi tedavi gordum ohss oldum transferi yapmadik dondurduk bu ay transferim oldu pazartesi sonucumu aldim 13.70 carsamba 46.6 bide yarin gidicem bakalim umarim hayirlisiyla yukselmistir kanamamda var deli gibide öksürüyorum anlican bende yok yok bu zorluklar icerisinde umudumu inancimi taze tutmaya calisiyorum cunku ilk tup bebek denemem ama yinede cok negatifler gorduk ve hic bu kadar yaklasmadik Allah im hepimizin hakkinda hayirlisini versinInsllah canm ya artmasi guzel tabi bence ama doktr surekli takip istedkce geriliyorm her sonuc cikcanda.cok stresli bi donem rahat olmaya calsyorm da doktrlar izin vermiyo:) insllah sorunsuz dewam eder allahm isteyen herkese nasip etsin.sen tedawiye yenimi basladin
Bnm bgunku snuc 3800 cikti 3gun once 2100 du galiba dusuk yapcam cok uzgunumBen kasim gibi tedavi gordum ohss oldum transferi yapmadik dondurduk bu ay transferim oldu pazartesi sonucumu aldim 13.70 carsamba 46.6 bide yarin gidicem bakalim umarim hayirlisiyla yukselmistir kanamamda var deli gibide öksürüyorum anlican bende yok yok bu zorluklar icerisinde umudumu inancimi taze tutmaya calisiyorum cunku ilk tup bebek denemem ama yinede cok negatifler gorduk ve hic bu kadar yaklasmadik Allah im hepimizin hakkinda hayirlisini versin
İlaç falan kullanmıyomusun düşük önleyici ben transferden önce başlamıştım progestan iğneye doktorum olası bi düşüğe karşı önlem diye başlamıştıBnm bgunku snuc 3800 cikti 3gun once 2100 du galiba dusuk yapcam cok uzgunum
Dr ne dedi canim igne ilac bise vermedi mi istirahat falan tam ne dediBnm bgunku snuc 3800 cikti 3gun once 2100 du galiba dusuk yapcam cok uzgunum
Bnce 2 gunu tamamla çünkü bazen duruyor duruyor birden artiyor carsamba yaptiysa cuma tekrar yap degerin ortalama en az 2 katina cikmali hayırlısı olsun canim suan hamilelik var gibi duruyor 2 gün sonra tekrar tahlik yap ki saglikli bir gebelik olduğunu gorKızlar benim de transferimin 9.günü test yaptım 39 çıktı yaptığım test çarşamba yani cuma veya cumarteai yapabilirmiyim tam iki gün bitmesini mi bekleyeyim çarşambayı saymazsam perşembe cuma yapsam birgün geçmiş olur hamilelik var mı acaba