Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Merhabalar.. Benimde salı günü transferim oldu. Hiç belirtim yok. Herkeste belirtilermi oluyor?
Kimisinde oluyor kimisinde olmuyor canim benim hep kanamam vardi sizdiriyodum ara ara duruyor 2 gun gecmeden yine kahverengi lekelenme oluyodu suan hamileyim daha cok yeni ama hala devam ediyor k.rengi akinti gibi kanama bu düşük tehditi hep yatiyorum yani belirtin olabilir ileriki zamanlarda fakat olmazsada kokma bu hamile olmadigin anlamina gelmez cok temiz hamilede olabilirsin adet gunune yakin baslar belirtiler genelde ama olmazsada korkma beklemek cok zor Allah sabrini versin canim yjnede herseye rağmen tadini cikar

Merhaba arkadaslar.araniza yeni katildim.22 nisanda 3.gun transferi yapıldi.transfer günü dahil yarin 9.gunum kan testi yapmayi düşünüyorum sizce sonuc çıkarmi cok meraklandim nirmalde 4mayis tahlil gunum .rabbim bizleri bunaltmasin cok zor bi surec iateyeen herkese nasip etsin arkadaslar

Aynen oyle tatlim zor bir surec Allah kolaykik versin ben 10.gunu yaptirdim 0 cikti ilaci kestim sehir disina ciktim 2 gun kafamizi dinlemeye neden bu kadar emindik bilmiyorum ama 2 gun sonra degerim yukselmis 13.70 olmus sonra yukselti suan transferden sonra 17. Gundeyim hesaplara gore 4 hafta 5 gunluk hamileyim benimde 3.gun embriyosuydu demem o ki kan tahlili yaptir ama negatif cikarsa kendini uzme yipratma ama etkilenme ihtimalin varsa bekle fakat yoksa herturlu umudumu kaybetmem diyorsan 9.gundede gebeligini goren cok cok kisi var canim

Cokk cokk sevindimm gerçekten tugba2222 buyuk süpriz olmus .rabbim.hayirlisiyla kucagina almayı ve buyutmeyi nasip etsin.benim.duruma gelince cok.heveslenmistim yarin tahlil icin ama sonucuna hazir degilim sanirimgun ola harman ola demisler o zaman buraz dusuneyim ben

Aa 0 çıkıpta sonra yükselmesi ni duymamıştım. Hayırlı uğurlu olsun.. Allah kucağına almak nasip etsin inşallah.. Gerçekten çok zor süreçlerden geçiyoruz. Allah yardımcımız olsun.

İnşallah canım hayırlısıyla tutar bizimde.. Adetim yakın aslında geldi zamanı. Bende çok gaz var sadece. Üşütmüyorumda ama anlamadım..

Hoşgeldin canım.. Bende yeniyim ama burda.. Aslında bugün bende düşündüm ne zaman yaptırırım testi diye. Ama yok önce yaptıramam ben.. Varsa da yoksada zamanında yaptırayım diyorum. Benimde seninkinden 3 gün sonra oldu transfer im..

Aa 0 çıkıpta sonra yükselmesi ni duymamıştım. Hayırlı uğurlu olsun.. Allah kucağına almak nasip etsin inşallah.. Gerçekten çok zor süreçlerden geçiyoruz. Allah yardımcımız olsun.
Bn dondurulmus embriyo transferi yaptigim icin catlatma ignesi kullanmadim yani genel olarak beta hcg yi yukseltecek hiçbir şey kullanmadim. Hormonuda gec salgiladi galiba. Durum bu oldu bende de gaz sorunu vardi transferin ilk gunlerinde. Hic oyle sorunum olmaz normalde. Herkeste farklilik gosteriyor belirtiler. Birde kanda zaten pesin pesin hamilelik hormonu dolasiyor ( eger dondurulmus embriyo transferi olmadiysan tabi )yavas yavas vucudu terk diyor yani ilk zamanlar belirtiler yaniltici olabilir ama inşallah senin hayirlisiyla gebeligin vardir guzel beslen pozitif dusun bize guzel haberlerle don canim

Kendini buna hazir hissettiğinde yapman cok önemli canim. Pozitif dusunmekte. Bebeginin karnında oldugunu dusunup konus onunla kokma eger olduki tutmadi inşallah oyle olmaz ama olmadi diyelim zaten üzülecegiz kendimizi buna hazirlamamiz manasiz en guzeli aklimizdan mumkun mertebe olumsuzluklari cikarip orada oldugunu dusunup oyle hareket etmek ve mutlu olmak lazim duzenli ilaclarini al ve bol su dua hayal senin sadece yapman gereken sey bu guzel dusun guzel seler olsun ve guzel haberler ver bize inşallah

Benimde dondurulmuş embriyo transferi oldu.. Ama transfer yapıldıktan bi kaç saat sonra orgalutran iğne yaptılar.. Ovitrelle çatlama iğnesiydi demi? Orgalutran da beta hcg yi gebelik yoksa bile yüksek gösterirmi acaba? İnşallah canım güzel haberler alalım.. Öyle çok takmıyorum.. Ceviz,badem,fındık, meyve.. Yumurta yiyorum.. Bol su içiyorum.. Elimden geldiğince dikkat ediyorum.. Hayırlısı inşallah güzel haber alırız bizde..

Kızlar ben pregestan iğne ve hipot iğne oluyorum.. Yerleri müthiş acıyor.. Sizde kullanıyormusunuz? Nasıl geçer acaba bu acılar? Ne iyi gelir?

Merhaba arkadaslar günaydın.cok su içiyorum bol dua ediyorum karnımi oksuyorm bebegimle konusuyorum. Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah hepimize .test yapmakda hala kararsizin zaten cok merakli bi yapım var

Kızlar ben pregestan iğne ve hipot iğne oluyorum.. Yerleri müthiş acıyor.. Sizde kullanıyormusunuz? Nasıl geçer acaba bu acılar? Ne iyi gelir?

Dayan canim hersey bebegimiz icin benimde durumum ayni ama hamile olduğumuzu ogrendigimizde tum acilarimiz cilelerimiz bitecek insallah ✌✌✌

Benimde bhcg gunum 2 mayis.dondurulmus embriyom vardi iki tane orta kalite transferim oldu 20 nisanda.aslinda bugun 11 gunum yapsam cikar ama beklicem

Benimde bhcg gunum 2 mayis.dondurulmus embriyom vardi iki tane orta kalite transferim oldu 20 nisanda.aslinda bugun 11 gunum yapsam cikar ama beklicem

Merhabaa canim tup bebekde. Hele ki dondurulmus embriyo daaa 10gun sonrasi cikar diye biliyorum tabiki hazir hissediyirsan kendini insallah hayirli haberlerinii bekliyoruz

Sanirim her hastane farkli ilac uygulamasi yapiyor.ben dondurulmusla tedavim oldu
Estrofem
Progestan kapsul (fitil seklinde)
Folbiol
Transfer sonrasida estrofem progestan fitil coraspin clexane 4000 igne gobekten

Merhabaa canim tup bebekde. Hele ki dondurulmus embriyo daaa 10gun sonrasi cikar diye biliyorum tabiki hazir hissediyirsan kendini insallah hayirli haberlerinii bekliyoruz

Insallah.sizin test gununuz ne zaman.tup bebekmi sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…