Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Evet aslında sabretmek gerekiyor ama sankı ters giden birşeyler var gıbı hısdedıyorum karnım cook agrıyor stresten mı onuda bılmıyorum zaman geçmek bılmıyor allah herkesın kalbine göre versin

Selam kizlar benim kafa karmancorman
10.gun 0.700
12.gun 13.70

Dr 2 gun sonraya cagirdi dogal olarak ve 3 gundur kahverengi azar azar lekelenmeler oldu ne dusunuyorsunuz lutfen fikrinizi cok merak ediyorum sansim dusuk dimi

Selam kizlar benim kafa karmancorman
10.gun 0.700
12.gun 13.70

Dr 2 gun sonraya cagirdi dogal olarak ve 3 gundur kahverengi azar azar lekelenmeler oldu ne dusunuyorsunuz lutfen fikrinizi cok merak ediyorum sansim dusuk dimi
bence değil niye düşük olsun ki canım

Kızlar sabaha kadar uyumadım 5.gun embriyosu ve 3 tane daha cabuk tutunup beta hcg salgılamayamı baslar bazı sitelerde yazıyor benımkı o zaman tutmadı 20 nısan transfer 24 nisan test 2.04 cok uzgunum kızlar

Kızlar sabaha kadar uyumadım 5.gun embriyosu ve 3 tane daha cabuk tutunup beta hcg salgılamayamı baslar bazı sitelerde yazıyor benımkı o zaman tutmadı 20 nısan transfer 24 nisan test 2.04 cok uzgunum kızlar
Dogru anladiysam sen transferden 4 gun sonrami yaprirdin tahlil bence canini sikicagin hic bir durum yok cok cok erken baktirmissin bn 3.gun embriyosunu koyduktan 10 gun sonra baktrdim 0 cikti simdi hamilesin dediler bence biraz beklemelisin canim sabirla bekle suan az salgilar bakarsin 2 mayisa dogru bir salgilar o hormon olmasi gereken degeri gorursun gercekten cok degisik ve anlamasi cozmesi zor bir durum hamilelikteki su degerler. Yani suan tutmadi demek icin o kadar erken ki hatta soyle soyleyeyim bnm 10. Gun 0 bir gidim oynamamis senin 4.gunde oynamaya baslamis boyle dusun

Daaha cok erken bnce smdiden canini skma bnm 5.gun embryosu 7.gun hcbsy cikmadi 9gun idrardads kandada cikti 37 degerm gec de olablir 12.gun cikanlarda war uzulme insllah bebislern seninledr

Evet bıraz içim rahatladı iyiki burası var sızler varsınız anlıyorsunuz kimseye anlatamıyorum duygularımı ıcım ıcımı yiyor hayırlısı olsun

selam kızlar,
benim 12. gün değerim: 260
14. gün değerim:700

henüz ilk kontrole gitmedik.
zaman zaman mide bulantlarım oluyor, ani hareketlerde kasıklarım ağrıyo, inşallah sağlıklıdır...

Evet bıraz içim rahatladı iyiki burası var sızler varsınız anlıyorsunuz kimseye anlatamıyorum duygularımı ıcım ıcımı yiyor hayırlısı olsun
Her konuda bildigim ne varsa yardımcı olmaya hazırım canim ama kafani karistrip olumsuz dusunme stres en zararlisi pozitif düşün sağlıklı beslen ilaclarini zamaninda al ve bolca dua senin tek yapman gereken bu hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

Arkadaşlar benim transferimin 3.günü cumartesi günü 2tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi pazar sabahından beride karnımda adet olacakmışım gibi ağrı ve gurultular var doktorum çok umutlu konuştu embriyoların kaliteside gayet iyiymiş ama böyle olunca korktum tutmadımı acaba diye varmı böyle bişey yaşayıpta hamile olduğunu öğrenenler aranızda

Bnmde adet agrim vardi halada dewam edio gurultuda gazdan olablr bnm asiri gazim wardi hc boyle gazli olmamistm sukur olumlu oldu insallah seninde olumludr.agri olmasi iyiyms ama adetle hamilelik belirtileri ayni olurmus.

Bnmde adet agrim vardi halada dewam edio gurultuda gazdan olablr bnm asiri gazim wardi hc boyle gazli olmamistm sukur olumlu oldu insallah seninde olumludr.agri olmasi iyiyms ama adetle hamilelik belirtileri ayni olurmus.
Sağol canım cevabın için inşan benimkinde olumlu olur

Merhaba .. benimde transferimin 3. Günü :) ilk tüp bebek denemem. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için. Benim doktorum kaç tane koyduğunu söylemedi bunu düşünüp kafana tama dedi. Ama anladığım kadarıyla 2 tane koydu. Benimkiler birinci kalite 3. Gün embriyosu. Mayısın 4 ünde test günüm çok heyecanlıyım. Ama belirti aramak için çok erken gibi geliyor bana kafana takma sende. İlaçlar aşırı gaz yaptı bende de aynı durumdayım

B
Benimkide 5.gün embriyosu belirti aramaktan ziyade tutmadı korkusu oldu bende inşlh tutunmuştur bebeklerimiz sende oluyomu adet Ağrı'sı gibi

Arkadaşlar 11.gün değerim bugün 7.5 çıktı beta değerim doktor 2 gün sonra artarsa 16-20 arasında olursa kesin hamilelik olur dedi 2 .gün 4 hücreli embryosu transfer edilmişti şuan gebesin dedi sizce nasıllll

Ne hissettigini cok iyi anliyorum benim de 12.gun 13.70 çıktı 2gun sonra gel dedi yarin gidicem bakalim ikiye katlanacak mi umarim hayirlisiyla bebegim tutunmustur hayal bile kuramiyorum ama dr um bana dedigi 12.gun kan veripte 8 cikipta kalp atislarini duyduğumuz hastalarda oldu 8 aylikken bile hic birsey garanti degil o yuzden kafana takma git dinlen dedi bnce sende oyle yap dusunmemeye calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…