Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba bugünki değerim 351 :) yani 8.gün 66 olan değer 11. gün 351 olmuş :) ikiz mi sizce ne dersiniz?Kızlar merhaba dondurulmuş ve çözülmüş 6. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 8. Günüm değerim 66.66 sizce nasıl?
Ay çok sevindim canım :) Sana tek mi koyuldu çift mi?Sentinus14 benimde 11 gün 203,3 çıktı
Tek embriyo 7 hücreli üçüncü gün transferi çok saol cnm darı tüm isteyenlere inşlAy çok sevindim canım :) Sana tek mi koyuldu çift mi?
İkiz olabilir cnm yüksek değerin ama bellide olmuyor ultrasonda görmedikçekızlar merhaba bugünki değerim 351 :) yani 8.gün 66 olan değer 11. gün 351 olmuş :) ikiz mi sizce ne dersiniz?
Tek gibi geldi bana cnm hayırlısı olsun benim ikiz ve sorunlu geçiyor hamileliğim bende tek olsun rahat bi hamilelik geçirKızlar 22 şubatta 5. Gün embriyosundan iki tane transfer oldum... 7. Gunde hcg değeri 43.94 çıktı... 9. Gunde 70.4 çıktı... 11. Günde 160.32 çıktı...ikiz olma olasılığı varmı sizce ??? Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah...
Rabbim hayirlisini nasip etsin canım inşallah sağ salim alırsın kucağına ikizlerini bol bol dinlen pazartesi ultrasonda gorucem bende inşallah sağlıklı olsun da tek çift kız erkek önemli degilİkiz olabilir cnm yüksek değerin ama bellide olmuyor ultrasonda görmedikçe
Tek gibi geldi bana cnm hayırlısı olsun benim ikiz ve sorunlu geçiyor hamileliğim bende tek olsun rahat bi hamilelik geçir
inşallah tüm sorunların biran önce geçer ve sağ salim zamanında sağlıklı bir şekilde ikizlerini kucağına alırsın canım.Rabbim hayirlisini nasip etsin canım inşallah sağ salim alırsın kucağına ikizlerini bol bol dinlen pazartesi ultrasonda gorucem bende inşallah sağlıklı olsun da tek çift kız erkek önemli degil
Maşallah sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al insallah benimde 5. Gün embriyosu bende dayanamayıp önce idrar yaptım ikinci çizgiyi silik görünce koşa koşa hastaneye gittim kanda 43.94 çıktı 10. Gün 160.32 çıktı haftaya ultrasona gidicem sizde yasamissiniz aynı sevinci heyecanı rabbim sağ salim kucaklamayida nasip etsin inşallahTransferimin 7. Günü 92 değerim
6. Gün evde çubuk testte silik çizgiyi görmüştüm ertesi gün koşa koşa test yaptırdım. Bu arada testimi 10. Gün yaptırmamı söylemişti doktorum dayanamadım ben:) 5. gün embriyosuydu onu da ekleyeyim :)
İnşallah arkadaşım sağlıkla alalım hepimiz bebişlerimizi kucağımıza :) ben 2 yıl bekledim ilk tüp bebek tedavimde meleğime kavuşurum inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bu tarifsiz duyguyu...Maşallah sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al insallah benimde 5. Gün embriyosu bende dayanamayıp önce idrar yaptım ikinci çizgiyi silik görünce koşa koşa hastaneye gittim kanda 43.94 çıktı 10. Gün 160.32 çıktı haftaya ultrasona gidicem sizde yasamissiniz aynı sevinci heyecanı rabbim sağ salim kucaklamayida nasip etsin inşallah
Benim 2. Transferim... dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi rabbime çok şükür ki pozitif sonuç aldık... sagliklada kucaklariz inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşallah arkadaşım sağlıkla alalım hepimiz bebişlerimizi kucağımıza :) ben 2 yıl bekledim ilk tüp bebek tedavimde meleğime kavuşurum inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bu tarifsiz duyguyu...
9.gün 17.85 12.gün 47.41 15.gün185.41
allah kucagına almaya nasip etsin inşalah9.gün 17.85 12.gün 47.41 15.gün185.41
İnşallah aminallah kucagına almaya nasip etsin inşalah
Bende dün yaptırdım 10. günümdü 18.1 çıktı kızlar sizce yükselirmi...(Merhaba arkadaşlar..
Transfer sonrası 10,gün,12.gün ,14.gün hiç farketmez..Şimdiye dek ölçtürdüğümüz bütün betahcg değerlerimizi ve aldığımız sonucu yazalım mı?
Hamileliğin devam edip etmediğini..
Böylece hem tedavide olan arkadaşlara fikir vermiş oluruz hem de kendimiz de bilgileniriz..:1hug:
İlk ben başlıyorum.
Transferin 10.günü betahcg değerim 34,14 tü.
12.gün 57,97 oldu..
Pazartesi günü tekrar test yaptıracağım..
İnşallah sağlıkla devam eder hamileliğim..
kızlar merhaba değer artışlarıım şu şekilde
03.03.2017- 66
06.03.2017-351
08.03.2017- 1197
üçüz değildir de mi? çünkü 3.5 katı artış var
İkizdir cnm üçüz baya yüksek çıkardı :)8. gün 66
11. gün -351
13. gün - 1197
üçüz değildir de mi? çünkü 3.5 katı artış var