Üç embriyo mu kondu ? İster misin üçüz ?8. gün 66
11. gün -351
13. gün - 1197
üçüz değildir de mi? çünkü 3.5 katı artış var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üç embriyo mu kondu ? İster misin üçüz ?8. gün 66
11. gün -351
13. gün - 1197
üçüz değildir de mi? çünkü 3.5 katı artış var
Bence çoğul olabilirKızlar merhaba benimde 23 şubatta 2 tane embriyo transfer edildi. Transferin ilk gününüde sayarsak 12.gün kan sonucum 300
16.gün (yani bugün) kan sonucum 1800 küsürmüş.. sizce normalmi ?
canım aynı gün transfer olmuşuz bndem 12 gün hcg 200 14 gün 570 cıktı doktorum cok iyi gidiyor dedi seninki daha güzel allah kucagımıza alamaya nasip etsinKızlar merhaba benimde 23 şubatta 2 tane embriyo transfer edildi. Transferin ilk gününüde sayarsak 12.gün kan sonucum 300
16.gün (yani bugün) kan sonucum 1800 küsürmüş.. sizce normalmi ?
Banada çok yüksek geldi sanki ama doktor değerlerin bu haftaya göre iyi dedi sadeceBence çoğul olabilir
Aynı gün transferimiz olmuş benim bu gün 939 çıktıBence çoğul olabilir
Amin canım İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsincanım aynı gün transfer olmuşuz bndem 12 gün hcg 200 14 gün 570 cıktı doktorum cok iyi gidiyor dedi seninki daha güzel allah kucagımıza alamaya nasip etsin
1500 geçince kese muaynesine çağırmadı mı drBanada çok yüksek geldi sanki ama doktor değerlerin bu haftaya göre iyi dedi sadece
Transferin ilk gününü saymıyoruz değilmi ? O zaman benimde bugün 15.günüm oluyorAynı gün transferimiz olmuş benim bu gün 939 çıktı
Haftaya salı günü gel demişti ben bugün hafif bi kanama gibi bişey yaşadım onun için gidip kan verdim. Kullandığım crinone jelin üstünde kan gibi bişey vardı biraz gidip kan verdim sonucum böyle cıkmıs1500 geçince kese muaynesine çağırmadı mı dr
Evet saymıyoruz aynı gün senle transferimizTransferin ilk gününü saymıyoruz değilmi ? O zaman benimde bugün 15.günüm oluyor
Bende lekelenme gibi olmuştu iki üç gün önce iki damla başka bişi yok şimdilik sende içini rahat tut yerleştiği için olabiliyormuş öle hafif renk tam kırmızı ise git dr yada ara hemenHaftaya salı günü gel demişti ben bugün hafif bi kanama gibi bişey yaşadım onun için gidip kan verdim. Kullandığım crinone jelin üstünde kan gibi bişey vardı biraz gidip kan verdim sonucum böyle cıkmıs
Gittim canım proluton değot isimli iğne vuruldum şükür şuan bişeyim yok İnşallah herşey güzel giderde bebişlerimizi kucağımıza alırızzz sağlıklı sıhhatliBende lekelenme gibi olmuştu iki üç gün önce iki damla başka bişi yok şimdilik sende içini rahat tut yerleştiği için olabiliyormuş öle hafif renk tam kırmızı ise git dr yada ara hemen
Amin inşl cnm darısı da tüm isteyenlere olsunGittim canım proluton değot isimli iğne vuruldum şükür şuan bişeyim yok İnşallah herşey güzel giderde bebişlerimizi kucağımıza alırızzz sağlıklı sıhhatli
Amin canım amin İnşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınAmin inşl cnm darısı da tüm isteyenlere olsun
Canım bence çok güvenme idrar testlerine hem bhcg daha kana yeni karışıyo idrarda çıkmaz diye tahmin ediyorum 8.günde en güzeli kan vermenMrb arkadaşlar inşallah herkesin hakkında hayırlısı olur benim bugün transferden sonra 8. Günün eczaneden ucuz olan testlerden yaptım negatif çıktı blast embriyoydu ve tek transferdi bundan önceki tüp bebek 6. Günde belli olmuştu ama ikiZdi sizce erken mi yaptım yoksa negatifmidir