Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi kaç değerle başlanmalıymış peki? Araştırdığım kadarıyla değerler kişiden kişiye göre değişiyormuş..Kese olması gerektiği gibi ise görünüm olarak inşallah kalp atışlarınıda duyarsın...Tesekkur ederim hayirlisiyla duyariz insallah hepimiz beni doktorum biraz korkuttu dusuk degerle basladigim icin duyamayabiliriz diye o yuzden biraz stresliyim ama ben duyucama inaniyorum
Benimde dün 15.günümdü 2619 çıktı acaba ikiz olabilirmi keseyi kaçıncı haftada gördünüz benim bugün tam 5 haftalıkMerhaba kizlar ikinci tup bebek denemem 5. Gun embriyosu 1 aralikta transfer edildi.
10.gun :38
12. Gun :83
15.gun :503 cikti
20 aralikta kontrole gittim keseyi gorduk cok sukur simdi 4 ocakta kalp atisi duymaya cagirdi doktorum
Hic bilmiyorum canim insallah dedigin gibi olurda minigimin kalp atışlarını duyarim hatta belki minikleriminÖyle mi kaç değerle başlanmalıymış peki? Araştırdığım kadarıyla değerler kişiden kişiye göre değişiyormuş..Kese olması gerektiği gibi ise görünüm olarak inşallah kalp atışlarınıda duyarsın...
Ben transferin 20. Gununde gordum keseyi cnm senin deger baya yuksek cikmis ne guzel bi bes gun sonra gidersen kesin gozukur kesenBenimde dün 15.günümdü 2619 çıktı acaba ikiz olabilirmi keseyi kaçıncı haftada gördünüz benim bugün tam 5 haftalık
Hatta gittgimde benimde tam 5 haftalikti suan 5+5 oldumBen transferin 20. Gununde gordum keseyi cnm senin deger baya yuksek cikmis ne guzel bi bes gun sonra gidersen kesin gozukur kesen
Drum 3 ocağa randevu verdi dayanamayıp haftaya gidicem herhalde başka dr a alttanmı gözüktü karındanmı canımBen transferin 20. Gununde gordum keseyi cnm senin deger baya yuksek cikmis ne guzel bi bes gun sonra gidersen kesin gozukur kesen
Buyuk ihtimalle kalp atisiyla keseyi ayni zamanda gormek icin ogun cagirmistir.bence kendi doktorunu bekle her doktora alttan muayne olma oda biraz riskli is cunku cnmDrum 3 ocağa randevu verdi dayanamayıp haftaya gidicem herhalde başka dr a alttanmı gözüktü karındanmı canım
Benim alttan bakti cunku daha cok kucuktu karnindan gozukmez dediBuyuk ihtimalle kalp atisiyla keseyi ayni zamanda gormek icin ogun cagirmistir.bence kendi doktorunu bekle her doktora alttan muayne olma oda biraz riskli is cunku cnm
alttan baktırmak riskli diye duydum o yuzden ben beklenmesi gerektiğini düşünüyorum zaten kıymetli bu çocuklar sabırla beklememk pozitifi aldıkya çok şükürrr:))))Benim alttan bakti cunku daha cok kucuktu karnindan gozukmez dedi
Haklısın canım onu hiç düşünmemiştim kendi doktorumu bekliyim o zaman bebişerimizi sağlıklı bir şekilde kucağomıza alırız inşallahBuyuk ihtimalle kalp atisiyla keseyi ayni zamanda gormek icin ogun cagirmistir.bence kendi doktorunu bekle her doktora alttan muayne olma oda biraz riskli is cunku cnm
tek embriyo konuldu değilmi ona rağmen artış güzel olmuş inşşallah sağlıkla keselerinide görürüz sağlıklı gebelik geçiririz inşallahhh7. gün değerim 38
9.gün değerim 77
11.gün değerim 152
Şimdilik 2 katı artıl var görünüyor bakalım hayırlısı olur inşallah bu arada benim tek blast embriyo.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
inşallah hayırlısı olsun sanırım 2 hafta sonra görülüyor kese ?tek embriyo konuldu değilmi ona rağmen artış güzel olmuş inşşallah sağlıkla keselerinide görürüz sağlıklı gebelik geçiririz inşallahhh
Senin iki taneydi sanırım değil mi? Randevu aldın mı ne zaman kontrole gidiyorsun?evet yaklaşık transferin 12. gününden sonra bi on gün sonra görünüyormuş bende beklemedeyim:))
Gerçi ben daha keseyi görmedim ama araştırdığımda transfer tarihi diye biliyorum arkadaşım.Birsey soracagim keseyi goren arkadaslar dr son adet tarihinimi baz aliyor yoksa transfer tarihinimi