kızlar benim 11.kan değerim 48.17 çıkmıştı dün tekrarladık 103.20 çıktı ve bana denilen şu, değerin ikiye katlamış fakat bizim bekledimiz sonuçtan düşük çıkmış,2 gün sonra tekrar yaptır takip etcez yükselmişmi diye,ve benim dengem sarsıldı sevincim 2 günlükmüş demekki dedim hakkımızda hayırlısı artık umut etmekten başka çare yok.
canım şaka gibi..görünce yazmak istedim..ne bekliyolarmış bi sorsaydın ya...
11.gün 48 13.gün 103 süper...
ben yeni kesemi gördüm ve hiçççç ikiye katlamadı..kafayı yedim tabiii.illa ikiye katlayacak diye..ağla ağla bittim...keseyi gören doktor hayrı dedi %66-70 kadar artsa yeterli...%15 gebenin %100 katlar..çoğunun az katlar..siz tedaviyle oldunuz için bunları öğreniyosunuz çoğu gebe ibilmez bile dedi...üzülecek gerçekten bişey yok....
ben şimdi ikinci kontrole gidicem..durumum riskli ama sana cevap yazıp rahatla istedim...
selam arkadaşlar
1. tüp denemesi
12. gün değerim 449
14. gün değerim 984
umarım hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi
hadi hayırlı uğurlu olsun inş büyük ihtimalle ikizler yolda canım allah kucağımıza almayıda nasip etsin inş hepimizin bebeklerini.
Kızlar merhaba bugün transferden sonra 11. günümdü. Normalde yarın test günüm. Ama sabah yaptığım idrar testi pozitif çıkınca dayanamadık, gidip kan verdim. 68 çıktı. Eşim doktoru aradı. Doktor ilk 12. gün sanmış ve biraz düşük gibi demiş. Eşim de 11. gün olduğunu söyleyince normal o zaman demiş ama içime kurt düştü biraz. Burada okuduğum değerlere göre normal sayılır değil mi? Perşembe testi tekrarlayın demiş. Çok acaip heyecanlı ve mutluyum :) Hayatımda ilk defa çift çizgi gördüm inanılmaz bir şeydi Allahım bizi ve tüm bekleyenleri hayal kırıklığına uğratmasın, sağlıklı sıhhatli katlansın değerler
transferin 11.günü 2.0 yani negatifnisan ayında aldığım 2.talihsiz sonuç........
şimdi yeniden temmuzda iki minik donmuş bebiş alacağım ..GÜZEL ALLAHIM NE OLUR 300,400 LÜ DEĞERLERİ GÖRMEYİ NASİP EYLE BANA DA ........OF OFFF...
bu değere göre gebelik yok((off bunu hiç yazmak istemezdim elbet ama yinede bilmiyorum belki 2 gün sonra katlar (((
bilmiyorum işteöyle bi ihtimal var mı?
bilmiyorum işte(üzülmenide istemediğim için birşeyde yazamıyorum
.......adet oldum...
.......adet oldum...
Merhaba arkadaşlar geçen yıl 2 aşılama denedik olmadı bu sene şubatta 1.tüp denemesi yaptık tutmadı 15 haziranda dondurulmuş 1 embriyo transfer edildi 27si yani bugün test günümdü dayanamayıp dün farklı hastanede test yaptırdık o kadar umutsuzdukki eşimle iddiaya girdik 1 mi 1.20 mi diye ve 11. gün sonuç 82.89du bugün kendi hastanemizde test günümüz olan 12. gün 118.6 şokuz sevinemedik üzülemedik karmaşığız ben ilk tüpte 1 hafta yatmıştım bu sefer 4 gün yattım sonra misafirler ağırladım düğüne pikniğe ve alışverişe gittim takmadım ama olmadı diye şartlanmış ve inanmıştım etrafımıda öyle hazırlamıştım herkes şokta şu an allah bu duyguları herkese yaşatsın:118::124: