Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

kızlar benim 11.kan değerim 48.17 çıkmıştı dün tekrarladık 103.20 çıktı ve bana denilen şu, değerin ikiye katlamış fakat bizim bekledimiz sonuçtan düşük çıkmış,2 gün sonra tekrar yaptır takip etcez yükselmişmi diye,ve benim dengem sarsıldı sevincim 2 günlükmüş demekki dedim hakkımızda hayırlısı artık umut etmekten başka çare yok.

canım şaka gibi..görünce yazmak istedim..ne bekliyolarmış bi sorsaydın ya...
11.gün 48 13.gün 103 süper...
ben yeni kesemi gördüm ve hiçççç ikiye katlamadı..kafayı yedim tabiii.illa ikiye katlayacak diye..ağla ağla bittim...keseyi gören doktor hayrı dedi %66-70 kadar artsa yeterli...%15 gebenin %100 katlar..çoğunun az katlar..siz tedaviyle oldunuz için bunları öğreniyosunuz çoğu gebe ibilmez bile dedi...üzülecek gerçekten bişey yok....
ben şimdi ikinci kontrole gidicem..durumum riskli ama sana cevap yazıp rahatla istedim...

cevabın için tşk ediyorum canım,valla bende anlamadım ne beklediklerini beni korkuttular işte,benim 5.denemem 2.denememde tutmuştu ozamanda 11.gün değerim 33,13.gün değerim 148 çıkmıştı onun baştan biraz düşüktü fakat sonra katlaması iyi olmuştu fakat ne yazıkki yine gelişmedi gitti bebeğim,şimdi yine aynı şeyi yaşarım diye ödüm patlıyor,senin durumun neden riskli canım inş düzelir herşey yolunda gider.

arkadaslar benım anlamadıgım bıse var ısrarla 12.gun test yapın dendı bızlere ama burdakılerı okuduguma gore gun gun takıp edılmıs degerler varf..bunu tedavı gordugunuz merkezler mı ıstedı yoksa sızler mı yaptınız..benım 9.gun degerım 1.20 cıktı ama ısrarla 12.gun degısır dıyorlar bana pek ınandırıcı gelmedı bu sekılde bır tecrubesı olan var mı cok dusukken yukselen? yardımcı oluyrsanız sevınırım sımdıden tesekkurler

selam arkadaşlar
1. tüp denemesi
12. gün değerim 449
14. gün değerim 984
umarım hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi

selam arkadaşlar
1. tüp denemesi
12. gün değerim 449
14. gün değerim 984
umarım hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi

hadi hayırlı uğurlu olsun inş büyük ihtimalle ikizler yolda canım allah kucağımıza almayıda nasip etsin inş hepimizin bebeklerini.

hadi hayırlı uğurlu olsun inş büyük ihtimalle ikizler yolda canım allah kucağımıza almayıda nasip etsin inş hepimizin bebeklerini.

amin canım inşallah yaklaşık 15 gün sonra gitcem doktora bakalım artık kısmet. umuyorum ki hepimiz için Allah tamamına erdirir.

arkadaşlar lütfen çok acil yardım istiyorum. çatlıcam sinirden. halbu ki bu on gundur ne kadar iyi ve de rahattım ben yaaa bugun ilk kan testimi verdim ben. değerlerime bakıyorum sizinki gibi 43, 80, ya da 130 falan değil. 2.10 yazıyor. bu nedemek yaaaaaaa. ne olur Allah rızası için bişiy diyin bana yalvarıyorum yaaa. çok kötu durumdayımmmm

bu değere göre gebelik yok((off bunu hiç yazmak istemezdim elbet ama yinede bilmiyorum belki 2 gün sonra katlar(((

bende mi idrar testi yaptırsam (((

benimde 2.10 yani bende mi negatif???? ((((((((

Merhaba arkadaşlar geçen yıl 2 aşılama denedik olmadı bu sene şubatta 1.tüp denemesi yaptık tutmadı 15 haziranda dondurulmuş 1 embriyo transfer edildi 27si yani bugün test günümdü dayanamayıp dün farklı hastanede test yaptırdık o kadar umutsuzdukki eşimle iddiaya girdik 1 mi 1.20 mi diye ve 11. gün sonuç 82.89du bugün kendi hastanemizde test günümüz olan 12. gün 118.6 şokuz sevinemedik üzülemedik karmaşığız ben ilk tüpte 1 hafta yatmıştım bu sefer 4 gün yattım sonra misafirler ağırladım düğüne pikniğe ve alışverişe gittim takmadım ama olmadı diye şartlanmış ve inanmıştım etrafımıda öyle hazırlamıştım herkes şokta şu an allah bu duyguları herkese yaşatsın :118::124:

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin...benimle aynı tarihte transfer olmuşssun. bende ayın17sınde yaptırmıştım. benım tutmadı. bugun öğrendim. kısmet..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…