Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erken yapmışsın testi 2gün sonra tekrarla benceSelam transferimin 7 c i günü test yaptım 9.36 çıktı sizce iyimi
Vallah bende çok buyuk bir sitresle bekliyorum ilk baştan negatif çiksa kabul etmesi daha kolay ama bu şekilde beklemek çoook zor inş hepimiz için hayirlisi olsun
İnşallah canim ama ben onu hissediyorum bide bana iki tane transfer edildi ikiside tuttumu acaba
inşallah ikisi de tutmuştur ama değere pek takılma bence benim de 7.gün 22.28 9.gün 65.91 12.gün 345.04 tü ikiz olabilir dedik değerlerden ötürü ama biri tutmuş o sağlıcakla devam etsin de gerisi önemli değil :)İnşallah canim ama ben onu hissediyorum bide bana iki tane transfer edildi ikiside tuttumu acaba
hemen ümidinizi kaybetmeyin kaç embriyo konmuştu?9.gün 110
11.gün 167 artış iki katı değil ümidimi kaybetmemeye çalışıyorum...
Sizce nasıl artış
Aynen sağlıklı olsunda bi tane olsuninşallah ikisi de tutmuştur ama değere pek takılma bence benim de 7.gün 22.28 9.gün 65.91 12.gün 345.04 tü ikiz olabilir dedik değerlerden ötürü ama biri tutmuş o sağlıcakla devam etsin de gerisi önemli değil :)
Kizlar bende tuobebekle hamile kaldim.9 subatta transfer oldu 19 subatta poziyifi gordum.3 martta keseyi gordum.ama bebek yok.kese 14 mm foktor bos gebelik ihtimali var dedi bu 5.denemem tupbebekte cok korkuyorum.boyle bisry yasayan varmi sizce bebek gorunurmu
3 martta gityim haftaya gel dediO nedir öyle yaaa.. 3 marttan sonra kac defa muayene oldun? Kese buyuyor mu bu arada peki? Ne sıklıkta bakiliyor?
3 martta gityim haftaya gel dedi
pardon ya 3 martta ilk gittim.11 martta bidaha gityim kese buyuyo sorun yok kesede yarin tekrar gidecemBaska bir doktora mi gorunseydin acaba arada? Cok zaman gecmemis mi... neredeyse 20 gun...
pardon ya 3 martta ilk gittim.11 martta bidaha gityim kese buyuyo sorun yok kesede yarin tekrar gidecem
Adana baskentteHakkinda hayirlisi olsun, saglikla dewam etsin insallah.. insallah bebis de cikiverir ortaya yarin.. nerede oldun tedavini?
Sakın vazgeçme ve kötü Düşünme bi arkadasımada öyle dediler hamileliği sonlandırcaklardı ki içinde bebek oldugu anlaşıldı iyi düşün iyi olsun inşAdana baskentte
Tek embriyo 5.gün embriyosuydu müthiş karın ağrım ve hafif hafif kanamam var böyle olup da gebeliği sağlıklı devam eden var mı? Yarın testi tekrarlayacağımhemen ümidinizi kaybetmeyin kaç embriyo konmuştu?