Amin cok sagolun rabbım dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah.Hayırlı olsun Tugba2626 hanım çok sevindim, Allah sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin hepimizede.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cok sagolun rabbım dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah.Hayırlı olsun Tugba2626 hanım çok sevindim, Allah sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin hepimizede.
EeeSlm arkadaşlar ben bugün gidip beta hcg baktırdım
Yoldayım ondan tamamliyamadim cümleyi kusura bakma 35 izmirim35 tekrar yazdım.
Kacinci gun embriyosu canim sifir yani negatif malesef ama daha cok erken kiYoldayım ondan tamamliyamadim cümleyi kusura bakma 35 izmirim35 tekrar yazdım.
Canim ben 7 kere tüp bebek yaptırdım.hepsi negatif .bu ay kendiliğinden olur mu diye heveslendiydim. Rabbim hepimize hayırlısını versin..Kacinci gun embriyosu canim sifir yani negatif malesef ama daha cok erken ki
Doktorun ne diyor canımKizlar yardim 9.gun 60 11.gun 55 12.gun 76 bu nedemek
canım ben konu açtım oraya beklerimCanim ben 7 kere tüp bebek yaptırdım.hepsi negatif .bu ay kendiliğinden olur mu diye heveslendiydim. Rabbim hepimize hayırlısını versin..
Konun adı necanım ben konu açtım oraya beklerim
Canim keske erkenden bakip canini sikmasaydin, strese girmeseydin. Bence pozitif, belki gec tutunma olmus olabilir, ama doktorunda soyleyecektir diye tahmin ediyorum testi 2 kere dahâ tekrarlayalim ikiye katlayacakmi bakalim, ilaclara devam edelim gibi birsey diyecektir, yani bence öyle, yavaş yavaş düzelir belki umudunu yitirme sakın, hiç belli olmaz bu sonuçlar, dua et hep.Kizlar yardim 9.gun 60 11.gun 55 12.gun 76 bu nedemek
Hiç üzülme canım böyle olup yükselen çok duydum .moralini bozma .kişiden kişiye değişiyor değerler ...Kızlar benimde transferin 12. Günü bugün değerim 11.49 çıktı, perşembe testi tekrarlamamı istediler, ben üöitsiz görüyorum durumumu, benim gibi olup da hamileliği gerçekleşen varmı içinizde? Moralim çok bozuk
Günaydın cnm, test günüme kadar adet sancılarım oluyordu, olumluya işaret olduğu söylendi bana, fakat test günüm sancı falan kalmadı, korkuyorum acaba değerimmi geriledi diye. İnşallak bebişim benimledir.Hiç üzülme canım böyle olup yükselen çok duydum .moralini bozma .kişiden kişiye değişiyor değerler ...
Canım kotu dusunme iyi dusun iyi olsun aynı adet olacak gibi sancılar bendede vardı ilk test gununden beri hafifledi ağrılar.ama kan değerlerinin artısı guzel cok sukur. Yani o ağrılar kaybolabiliyor.ins senin bebisinde seninledir gec tutunma da olurmus deger o yüzdende dusuk cıkmıs olabilir.Günaydın cnm, test günüme kadar adet sancılarım oluyordu, olumluya işaret olduğu söylendi bana, fakat test günüm sancı falan kalmadı, korkuyorum acaba değerimmi geriledi diye. İnşallak bebişim benimledir.
İnşallah canım dediğin gibidir de yarına yükselir değerlerim. Ağrılarım yeniden başladı bugün onçin seviniyorum, demekki benişim hala benimle hissediyorumCanım kotu dusunme iyi dusun iyi olsun aynı adet olacak gibi sancılar bendede vardı ilk test gununden beri hafifledi ağrılar.ama kan değerlerinin artısı guzel cok sukur. Yani o ağrılar kaybolabiliyor.ins senin bebisinde seninledir gec tutunma da olurmus deger o yüzdende dusuk cıkmıs olabilir.
İnsallah canım insallah guzel haberlerini bekliyoruz hayırlıca.İnşallah canım dediğin gibidir de yarına yükselir değerlerim. Ağrılarım yeniden başladı bugün onçin seviniyorum, demekki benişim hala benimle hissediyorum
Kızlar benimde transferin 12. Günü bugün değerim 11.49 çıktı, perşembe testi tekrarlamamı istediler, ben üöitsiz görüyorum durumumu, benim gibi olup da hamileliği gerçekleşen varmı içinizde? Moralim çok bozuk