Hayır cnm yapmadım, peki doktor sana ne dedi?benim durumumda senin gibi bende transferimin 11 günnde 10.15 çikti degerim sen idrar testi yaptinmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır cnm yapmadım, peki doktor sana ne dedi?benim durumumda senin gibi bende transferimin 11 günnde 10.15 çikti degerim sen idrar testi yaptinmi?
Cnm idrar testinde bu kadar erken çıkmaz, bana doktorumun demesi değeri 8 ken yükselip hamile kalan var onçin iki gün sonra tekrarla testi dedi, pes etme madem transfer iki günlük embrioula yapılmış doktorunun sözünü dinle ve bekle, bence senşn yükselecek değerinbenim durumumda senin gibi bende transferimin 11 günnde 10.15 çikti degerim sen idrar testi yaptinmi?
Cnm idrar testinde bu kadar erken çıkmaz, bana doktorumun demesi değeri 8 ken yükselip hamile kalan var onçin iki gün sonra tekrarla testi dedi, pes etme madem transfer iki günlük embrioula yapılmış doktorunun sözünü dinle ve bekle, bence senşn yükselecek değerin
Bende ikiniz sonucunu merak ettim inşallah güzel haber alırsınız..Sonucunu aldinmi merak ettim?
Bende dayanmadim gittim test yaptim sonucu yarin gelecek
Bende ikiniz sonucunu merak ettim inşallah güzel haber alırsınız..
Cnm msj attım sana, değerim yükseldi 3 kat. 33 oldu hemşire güzel olduğunu söyledi, cumartesi tekrar test yapılacak, eğer ki yine yükselirse artık bir hafta sonra bakılacakmış moralim düzeldi , inşallah hepsimizde bebeklrimizi kucağımıza alırızSonucunu aldinmi merak ettim?
Bende dayanmadim gittim test yaptim sonucu yarin gelecek
Maşallah Allah tamamına erdirsinbenim 12.gun degerim 2562 cikti:) Saglikla devam eder insallah
Tek embriyo da ikiz olma şansı var mı ki?Benimde 12 gun 540 dı pazartesi ikiz oldugunu ogrendim.
Var ama küçük bir ihtimalTek embriyo da ikiz olma şansı var mı ki?
Benimki tek degildi canım.onu bilmiyorum hic.Tek embriyo da ikiz olma şansı var mı ki?