Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence besinci gun icin iyi,hatta sifir bile olabilirdi,besinci gun salgilanma baslamaz diye okuyorumMerhaba,
Benim 12 şubat akşamı 5. gün tek embriyo transferim oldu. Dün transfer günümü saymazsam 5. günümdü, merak edip kan testi yaptırdım.Değerim 3.7 çıktı. Sizce bir umut var mı?
umarım dediğin gibi iyi bir değerdir...Bence besinci gun icin iyi,hatta sifir bile olabilirdi,besinci gun salgilanma baslamaz diye okuyorum
12.gunden sonra iki gunde bir ikiye katliyor ama o degere gelene kadar ani artis olan bir bolge var,gecen ay arkadasimda oldu,20lerden 100 e cikti,o da erken yaptirmistiumarım dediğin gibi iyi bir değerdir...
dondurulmuş transferiyse olabilirMerhaba,
Benim 12 şubat akşamı 5. gün tek embriyo transferim oldu. Dün transfer günümü saymazsam 5. günümdü, merak edip kan testi yaptırdım.Değerim 3.7 çıktı. Sizce bir umut var mı?
tekrar yapılacak testte kesinleşir benceMerhaba,
Görümcem 6 şubatta transfer yaptırdı iki yumurta, Salı günü kan değerleri 50 çıkmıştı fakat dün yapılan testlerde 23 çıkmış.
Doktoru 23 ün kötü olmadığını ama ilaçları kesmesini Pazartesi tekrar test yaptırmasını söylemiş.
Acaba diyorum çift yumurtaydı biri gittiği için değer yarılanmış olabilir mi ?
5 in üzerinde olan değerler gebelik sayılıyor yazıyor nette 23 de güzel bir rakam.
Bu tarz sıkıntı yaşayan var mı ?
teşekkürler
o zaman erken çünkü çatlatma iğnesinde gebelik hormonu var bundan dolayı yanıltıcı olabilirtaze transferdi bnmkisi
Merhaba,
amin cnm inş dediğin gibi test tarihimde güzel bir sonuç elde ederim...erken yaptırmışsın testi inşallah yükselir ve sağlıklı bir gebelik yaşarsın herkesin vücut tepkisi farklı oluyor ben transferin 7.günü rahatsızlanıp acile gittiğimde beta hcg de bakıldı ve ozaman benim kanda çıkmıştı ama kimin de de geç tutunma oluyor ve erkenden kanda sonuç vermiyor
Transfer sonrasi 10.gun bhcg degerim 1 .3 gibi birsey cikti. Tabiki umutlanmaya devam ettim. 11.gun yaptim bhcg 0.4 cikti. Yani kimse 10.gun dusuk ciktiginda umitlenmesin. O mucizeler cok nadiren bulur insani.. 5 ve ustuyse umitlenin...
Amin arkadasim...hepimize insallah... artik dua bile edemeyen umutsuz bir insan olmaktan kurtulmak isterdim. Hepimize hayirlisi sagliklisi....allahım tez vakitte güzel haberler almanı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun Tugba2626 hanım çok sevindim, Allah sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin hepimizede.Benimde dun transfer in 10. Gunuydu beta 154 cikti.