- 6 Temmuz 2014
- 1.146
- 1.990
Mrb kizlar benimde bugun transferimin 8 ci gunu ve bugun inailmaz agrim var sizce kanda bi baktirsammi ne dersiniz az da olsa cikar degilmi
valla bellide olmaz benim 7.gün çıktı ama için rahat edicekse baktır istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb kizlar benimde bugun transferimin 8 ci gunu ve bugun inailmaz agrim var sizce kanda bi baktirsammi ne dersiniz az da olsa cikar degilmi
Dun idrarda yaptim cikmadi senin cift gebelikmi[/QUO
bilmiyorum canım haftaya çarşamba kese görmeye gidicez inşallah bi aksilik sorun olmazsa ama evet değerim çoğul gebelik gibi rabbim hakkımda hayırlısı ne ise onu yaşatır inşallah
netten bakıyorum bu değerler genelde ikiz değeriymiş ama hayırlısı olsun devamı gelsin başka bişey istemiyorum inşallah seninde çok güzel çıkar değerin
İnsallah canm ya merakla bekliyorm haber vericem hemen.insallah seninde kat kat artar degerin
Arkadaslar. transferin 12. Gunu 295, 14. Günü 790 çıkmıştı. Bugün (22. Gunu) sağlık ocaginda tekrar yaptırdım >1000 yazıyor. 1000den buyuktur anlamında heralde değil mi. Doktor yoktu soramadım da.
Amin canım inşallahhhhhhevet 1000'den büyüktür gibi geldi bana da rabbim o değerleri bana da göstersin inşallah
Zaten saglikli bi sonucsa eger bugun 8.ci gunumde 5 ila 10 arasi bisey ciknasi gerekir diye dusunup bi gidim kan vermeye en iyisi
Insallah pozitif olackinsallahhhhTmm canim 1 saat sonra cikcak kismetse cok korkuyom bi okadarda heycanliyim
Bugun 8ci gunum ve sonuc. 0.41 maalesef negatif
Zaten olmadigini hissediyorum
Bir tane mi transfer edilmisti ?Ilk denemem cnm blastokist transferi olmustu