Uzun zamandır bu siteye üyeyim, ilk tüp bebek denememde üye olup transfer zamanına kadar ilgi ile siteyi takip etmiştim. Çok şükür ki ilk denememizden 4 yaşında bir kızım var. Aralık sonu Ocak başı gibi bir kez daha deneyelim dedik ve 02/01/2016 da ikinci kez transferim oldu, tabi zaman içersinde yumurta rezervi azalmış 6 adet embiryomuz vardı ve 1.kalite 2 embriyo 3.gün transfer edildi. Her zamanki sabırsızlığımla 6. gün idrarda gördüğüm hayal meyal çizgiye aldanıp kan testi yaptırdım ve 6. gün 3,08 çıktı değer, umutsuzluğa kapıldım tabiki, 10.gün yani bu gün test günümdü sabah kan testi yapıldı ve 17,25 olmuş değerim, doktorumla konuştum, ilaçları bırakma ilk değerin düşük olmasını değil düzenli artıp artmamasını referans alırız şu an hamilelik var umarım devamı da gelir dedi, 12. gün yani perşembe tekrar test istiyor, inşallah düzenli artar. 6. günden sonra bu süreçte bu topik umudumu yitirmemem konusunda çok iyi geldi ve bende yazmak istedim. İnşallah rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.