Transfer sonrası BETA HCG si düşük çıkanlar

Herkese merhaba 3. Gün 2 embriyo transferi sonrası bugün 11. Günüm ve kanda 0,65 değer çıktı. Böyle sonuç alıp 14. Gün değeri yükselen var mı
Maalesef değeriniz negatif çıkmış. Gününüze göre en az 100 veya 100 e yakın bir sonuç çıkması lâzımdı. İlk denemeniz mi?

Selam arkadaşlar 9temmuz donmuş 3.gün emriosu 3adet emrio transferim yapildi ayin 18inde kanamam baslayinca kan test yaptirdim 44.1cikti kanama hafif hafif 2gun devam etti. Asıl test günüm bi gündü 65.76 çıktı çok az artış olmuş sebeb ne olabilir kanama sebep olmuş olabilirmi...
Ve transfer günü hariç 12.gün için bu sonuç normal mi( 65.76)

Benimaklım çok karışık şuan beklemek bile insana zor geliyor dediğim gibi adet 9ldm ama 1 gün tek oldum 2.gün kesildi kan testi yaptım 0.100 cıktı anlamdm yardımcı olurmusnz lutfen

11.gun 24 çıkmıştı benim

Merhaba benimde transferin 6. Günü bugün test verdim kan sonucum 15.83 cıktı erken verdim testi biliyorum ama sanırım düşük çıktı sonuç

Merhabalar benim de lekelenmem oldu 11.gun test sonucum 44 çıktı acaba nasıl diye düşünüyorum bende inşallah değerlerimiz katlanarak artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…