Transfer Sonrası Belirtiler

bayarss60

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2024
21
5
31
Merhabalar, 7 Kasım günü dondurulmuş embriyo transferim gerçekleşti. Bugün transfer gününü saymaz isek 4. Gün. Hafif karın ağrısı dışında herhangi bir hissim yok, belirtiler kaçıncı gün ortaya çıkıyor? Daha erken olduğu içim evde test de yapmak istemiyorum. Sizlerin deneyimleri nasıldı?

Bir negatif bir pozitif transferim oldu, ikisinde de gaz ve kasık ağrısı dışında hiçbir şey yaşamadım. Doktorum kanama olsa dahi pozitif veya negatif anlamına gelmez demişti. Gebelik belirtileri 5-6.haftalarda başlıyor genel olarak, benim tüm belirtilerim 5+6da başlamıştı mesela. Belirti arayıp kendinizi üzmeyin, olanlar da ilaçların yan etkisi zaten. Umarım alırsınız güzel haberi

Çok teşekkür ederim bilgiler için benim de çok aynı durum şu an, ilk transfer olduğu için de heyecanlıyım, burada bazen farklı belirtiler yaşayanları okudum, onun için tekrar sordum. Sağlıkla gelsin sizin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…