• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası belirtiler

Mutlu1anne Mutlu1anne testi ne zaman yaptın canım? Embriyolar kaçıncı gündü? Valla öyle sabırsızım ki (4. Tüp bebek denemem olmasına rağmen) bugün transfer sonrası 4. Günüm ondan. kusura bakma soruları da soruyorum :110:

Mutlu1anne Mutlu1anne testi ne zaman yaptın canım? Embriyolar kaçıncı gündü? Valla öyle sabırsızım ki (4. Tüp bebek denemem olmasına rağmen) bugün transfer sonrası 4. Günüm ondan. kusura bakma soruları da soruyorum :110:

Ben testi test günümde yaptım canım. 5. Gün embriyosu 1 adetti. TRansferden sonra 9. Gün test istemişti merkez ve bende o gün yapmıştım.
Sabırsız olman çok normal ama tadını çıkar yat dinlen az kalmış zaten geçicek zaman :)

Merhaba herkese,
Bugün transferimin 9. Günüydü sabah erkenden kan verdim değerim 35.55
Bana düşük geldi diğer denemlerimde de bu değeri görmüştüm ( test günümde) ancak ilerlememişti.

Ben gibi olanlar var mı? Düşük. Değerle başlayıp devam eden?

benim de transfer sonrası 9. günüm. 2 adet 6. gün embriyosu koyuldu. kaliteleri iyi değilmiş o yüzden 2 tane koyalım dedi doktorum. bugün adet öncesi belirtilerim başladı, karın ağrısı ve hafif bel ağrısı. sanırım tutunmadı bebeklerim bana :( cumartesi test günüm. benim için dua edin hayırlısıyla hamile olayım :anneadayı:
her gün buraya yazdıklarınızı okuyorum güç veriyor bana . Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Back