- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
Yumurtalıkların alınması çok ağrılı oluyor mu? Ve transfer .. ikisinden korkuyorum biraz acikcasiAy hadi inşallah olumlu sonuçlanır..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtalıkların alınması çok ağrılı oluyor mu? Ve transfer .. ikisinden korkuyorum biraz acikcasiAy hadi inşallah olumlu sonuçlanır..
Bence hiç korkma çünkü hiç ağrı olmuyor. Yumurtalar toplanırken zaten genel anestezi ile uyutuyorlar sonra 3 gün bi antibiyotik vermişlerdi bana. Sonrasında biraz ağrı olduğunu hissediyorsun fakat bol bol su içerek ve dinlenerek atlatılıyor. Allahım kolay geçirtsin. En zoru sonucu beklemek, fiziksel ağrıların hepsi geçiyor. Yaz döneminde denize falan girilmiyor tabii, bazı şeyler kısıtlanıyor ama olsun, bebeklerimiz gelsin de.. sonrası kolay olsun inşallah.Yumurtalıkların alınması çok ağrılı oluyor mu? Ve transfer .. ikisinden korkuyorum biraz acikcasi
Orası öyle sonucu güzel olsunda hayırlısıyla.. maddi manevi büyük emek veriliyor yaşamayan bilemez.. bu da bizlerin imtihaniymis Allah'ım kucaklarimizi doldurur inşallahBence hiç korkma çünkü hiç ağrı olmuyor. Yumurtalar toplanırken zaten genel anestezi ile uyutuyorlar sonra 3 gün bi antibiyotik vermişlerdi bana. Sonrasında biraz ağrı olduğunu hissediyorsun fakat bol bol su içerek ve dinlenerek atlatılıyor. Allahım kolay geçirtsin. En zoru sonucu beklemek, fiziksel ağrıların hepsi geçiyor. Yaz döneminde denize falan girilmiyor tabii, bazı şeyler kısıtlanıyor ama olsun, bebeklerimiz gelsin de.. sonrası kolay olsun inşallah.
Tabiki.. 1-2 saate çıkar kan verdim bekliyorum.. dua edin banaİnşallah güzel haberleri alalım bugün. Benim transferim için beklenecek. Dondurulup daha sonra transfer edilecek.
Süreç nasıl geçecek ben de çok merak ediyorum. Ben 3 gündür kan veriyorum, değerlerime bakıyor doktor.
@Moon Sun sonucunuzu bizimle paylaşın lütfen.
En hayırlı, en güzel sonuçlarınız olsunTabiki.. 1-2 saate çıkar kan verdim bekliyorum.. dua edin bana
Tabiki.. 1-2 saate çıkar kan verdim bekliyorum.. dua edin bana
Çok şükür çıktı sonuç ama kötü: 20 cıktı cuma günü tekrar bakılacak. Biraz düşük bi ihtimal ama 40-60 çıkabilir yinede moralini bozma dediler. Napalım hayırlısı artık
İnşallah katlanarak artar.Çok şükür çıktı sonuç ama kötü: 20 cıktı cuma günü tekrar bakılacak. Biraz düşük bi ihtimal ama 40-60 çıkabilir yinede moralini bozma dediler. Napalım hayırlısı artık
Bazı yerler ticaret merkezine dönmüş, tabi ki indirim istemek hakkınız. Bence hatayı ilaçları adetinizin ilk günü almamakla Yapmışsınız. Şimdi ne olacak bunca ilaç? Allah hepimizin yardımcısı olsun.hepinize merhabalar aranıza yeni katıldım ilk bu kulübe üye olurken yıllar sonra ki ilk girişimin tüp bebek konıusuyla alakalı olacağını düşünmemiştim hiç.
ben 39 yaşındayım ilk denememi mayısta medicana da yaptım ve sonuç negatif 15-16 yumurtadan altısı toplandı dördü çöp ve ikisi 3.günde transfer oldu sonuç hüsran. ikinci deneme için de tekrar medicanayı istedim en azından personeli tanıdık diye yüz aşınalığı oldu vs.sebeplerle birde emriyolog çok ilgiliydi ancak tedavide ikinci deneme için indirim istedik selman bey evet yardımcı olurum dedi. sonra reçetemi yazdı.sizi biz arayacağız ilaçlarınız elinizde olsun indirim ve paketle ilgili yardımcı olucaz dedi beş gün tlf çıkmadı sonra kendileri
sadece selman beyin kendisi değil hastaneden kimse ben sizin hastanızım deyip isim verererek aradığımda tlf çıkmadı bu arada adetim başladı tabiki ikinci gün güya randevulaşıp ona göre gidecektik.konu şu ki üç kuruş indirimde değilim o vesileyle çok samimi görünüp başarısız olmalarına rağmen tekrar aynı yerde tedavi olmak istememe rağmen gösterilen ilgilinin sahteliği bu psikolojide beni, nasıl etkiledi siz anlarsınız.bu saat oldu adetimin üçüngünü hala tlf çıkmıyorlar işin tuhaf tarafı ben artık tedavimde bir yanlışlık yaptıklarını ve bunu farkettikleri için temas etmediklerini düşünüyorum çünkü tedavinin son 2 gününe kadar yumurta çoktu büyüklüğü güzeldi dediler son gün noldu diye bana soruyorlar ben nerden bileyim .inidirm istemek hakkım ki kendileri ilkk deneme öncesi biz her denemede size yARDIMCI OLURUZ ÇÜNKÜ MADDİ MANEVİ ZOR SÜREÇ DEDİLER.KENDİLERİYLE BU KADAR ÇELİŞEN SAHTE İLGİ GÜLÜMSEME LERİNİ YÜZE TAKIP UMUT TACİRLİĞİ YAPAN BU MERKEZDEN ŞİDDETLE UZAK DURUN LÜTFEN TEADAVİ SÜRECİ HEMEN HEMEN HER YERDE AYNI AMA GÜVENEREK TERCİH ETTİĞİNİZ YERDE BUNU YAŞAMAK ÜSTÜNE ÜSTLÜK RAPOR HAKKIMIN DOLMASINA İKİ AY KALA YAŞTAN DOLAYI KAYBIMIN OLMASI GERÇEKTEN ÇOK YIKICI
39 YAŞ SINIRINDAN DOLAYI RAPORU KULLANMAM İÇİN İKİ AYIM VAR DI BİR AY GİTTİ BİR TORBA İLAÇLA Kİ İLAÇLARI SELMAN REÇETE ETTİ SANKİ TEDAVİYE BAŞLAYACAK GİBİ SONRADA TLF ISRARLA ÇIKMADI TAKDİR SİZİN
BEN ÇOK YIPRANDIM VE KIRILDIM ŞİDDETLE HERKESE SÖYLÜYORUM MEDİCANA TÜP BEBEK BAŞARI ORANLARI DÜŞÜKMMÜŞ SONRADAN ÖĞRENDİM ASLA TAVSİYE ETMİYORUM
Allahım inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun. Benimde bugün tekrar bhcg bakıldı sonuc 40 çıktı.. şaka gibi. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek. Dr. Progestan iğnesini hergüne çıkardı. Aslında dünden beri lekeler gelmeye başladı. Aslına bakarsanız moralim de inanılmaz bozuktu ama bugün gördüğüm değer bana iyi geldi. Ne diyeyim bilmiyorum cuma günü bugün ve güzel dualar edelim. Herkese kolaylıkla nasip etsin anne olmak hamilelik bebek... tüp bebek hiç kolay değil. Çok sayıda yaptıran kişiler ne güçlüymüş. Ben 1 kere denedim ve zormuş çok yıpratıcı.. pazartesi tekrar bakılacak...üzülme canım önemli olan 2 kat artmasıymış. bnimde 53 çıktı bakalım cuma tekrar vericez.
Gerçekten yaşadıkların çok zormuş. İstanbuldamısın? Durumları bize bildir. Telefona çıkmıyolarsa kalkıp gitsen acaba yüzyüze ne diyecekler.hepinize merhabalar aranıza yeni katıldım ilk bu kulübe üye olurken yıllar sonra ki ilk girişimin tüp bebek konıusuyla alakalı olacağını düşünmemiştim hiç.
ben 39 yaşındayım ilk denememi mayısta medicana da yaptım ve sonuç negatif 15-16 yumurtadan altısı toplandı dördü çöp ve ikisi 3.günde transfer oldu sonuç hüsran. ikinci deneme için de tekrar medicanayı istedim en azından personeli tanıdık diye yüz aşınalığı oldu vs.sebeplerle birde emriyolog çok ilgiliydi ancak tedavide ikinci deneme için indirim istedik selman bey evet yardımcı olurum dedi. sonra reçetemi yazdı.sizi biz arayacağız ilaçlarınız elinizde olsun indirim ve paketle ilgili yardımcı olucaz dedi beş gün tlf çıkmadı sonra kendileri
sadece selman beyin kendisi değil hastaneden kimse ben sizin hastanızım deyip isim verererek aradığımda tlf çıkmadı bu arada adetim başladı tabiki ikinci gün güya randevulaşıp ona göre gidecektik.konu şu ki üç kuruş indirimde değilim o vesileyle çok samimi görünüp başarısız olmalarına rağmen tekrar aynı yerde tedavi olmak istememe rağmen gösterilen ilgilinin sahteliği bu psikolojide beni, nasıl etkiledi siz anlarsınız.bu saat oldu adetimin üçüngünü hala tlf çıkmıyorlar işin tuhaf tarafı ben artık tedavimde bir yanlışlık yaptıklarını ve bunu farkettikleri için temas etmediklerini düşünüyorum çünkü tedavinin son 2 gününe kadar yumurta çoktu büyüklüğü güzeldi dediler son gün noldu diye bana soruyorlar ben nerden bileyim .inidirm istemek hakkım ki kendileri ilkk deneme öncesi biz her denemede size yARDIMCI OLURUZ ÇÜNKÜ MADDİ MANEVİ ZOR SÜREÇ DEDİLER.KENDİLERİYLE BU KADAR ÇELİŞEN SAHTE İLGİ GÜLÜMSEME LERİNİ YÜZE TAKIP UMUT TACİRLİĞİ YAPAN BU MERKEZDEN ŞİDDETLE UZAK DURUN LÜTFEN TEADAVİ SÜRECİ HEMEN HEMEN HER YERDE AYNI AMA GÜVENEREK TERCİH ETTİĞİNİZ YERDE BUNU YAŞAMAK ÜSTÜNE ÜSTLÜK RAPOR HAKKIMIN DOLMASINA İKİ AY KALA YAŞTAN DOLAYI KAYBIMIN OLMASI GERÇEKTEN ÇOK YIKICI
39 YAŞ SINIRINDAN DOLAYI RAPORU KULLANMAM İÇİN İKİ AYIM VAR DI BİR AY GİTTİ BİR TORBA İLAÇLA Kİ İLAÇLARI SELMAN REÇETE ETTİ SANKİ TEDAVİYE BAŞLAYACAK GİBİ SONRADA TLF ISRARLA ÇIKMADI TAKDİR SİZİN
BEN ÇOK YIPRANDIM VE KIRILDIM ŞİDDETLE HERKESE SÖYLÜYORUM MEDİCANA TÜP BEBEK BAŞARI ORANLARI DÜŞÜKMMÜŞ SONRADAN ÖĞRENDİM ASLA TAVSİYE ETMİYORUM
Ay inşallah sağlıkla devam eder artmaya. Benim bugün kontrolüm var. Bakalım ne olacak?Allahım inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun. Benimde bugün tekrar bhcg bakıldı sonuc 40 çıktı.. şaka gibi. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek. Dr. Progestan iğnesini hergüne çıkardı. Aslında dünden beri lekeler gelmeye başladı. Aslına bakarsanız moralim de inanılmaz bozuktu ama bugün gördüğüm değer bana iyi geldi. Ne diyeyim bilmiyorum cuma günü bugün ve güzel dualar edelim. Herkese kolaylıkla nasip etsin anne olmak hamilelik bebek... tüp bebek hiç kolay değil. Çok sayıda yaptıran kişiler ne güçlüymüş. Ben 1 kere denedim ve zormuş çok yıpratıcı.. pazartesi tekrar bakılacak...
Nası geçti kontrol, inşallah herşey istediğin gibi gider.Ay inşallah sağlıkla devam eder artmaya. Benim bugün kontrolüm var. Bakalım ne olacak?
Çok şükür Bir sıkıntı Yok diyor doktor, az doz ile ilerliyoruz. 10,5 mm şuan. Pazartesi tekrar bakılacak.Nası geçti kontrol, inşallah herşey istediğin gibi gider.