Sonucunu bildirirmisin cnm burdan ☺Amin canım Allah razı olsun hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün
Tabi yazarım cnm inşallah güzel haberler paylaşırımSonucunu bildirirmisin cnm burdan ☺
Bu degişkenlik gösterio cnm benimde eşim yaptırmadı benim de bugün 7. Günüm bekliorum bazılarında pozitif çıkıo bazılarında negatif olup son gün pozitif oluo bende çok istedim yapamayı ama bugündensi sonra bvaz geçtim 4 ekim test günü bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuçlar alırız bebegimiz bizlere tutunur.merhaba bende dondurulmus 2tane 5.gun transferi oldum bugun 7.gunum transfer gununu saymazsak ve dayanamayip kan tahlili verdim 1saate cikacak hakkimizda hayirlisi olsun.
esim istemedi yaptirma 12gun diyorlarsa bildikleri var dedi ama dayanamadim size sorum varsa cikar yoksa cikmaz degilmi belli olur yani. negatif cikarsa 12.gune acaba pozitife donermi 5gun icinde yoksa negatifse negatif pozitifse pozitif belli olurmj
Canım sonuç belli oldu mu 1 saate çıkacak demiştinmerhaba bende dondurulmus 2tane 5.gun transferi oldum bugun 7.gunum transfer gununu saymazsak ve dayanamayip kan tahlili verdim 1saate cikacak hakkimizda hayirlisi olsun.
esim istemedi yaptirma 12gun diyorlarsa bildikleri var dedi ama dayanamadim size sorum varsa cikar yoksa cikmaz degilmi belli olur yani. negatif cikarsa 12.gune acaba pozitife donermi 5gun icinde yoksa negatifse negatif pozitifse pozitif belli olurmj
Merhaba naptin kan testi yaptirdinimiArladaşlar bıgün 10.gün lekelenme mi adet kanamam mı anlam veremedim peçete da kahverengi bir lekelenme var adet kanamasına dönmez inşallah en hızlı kan sonucu nerden alabilirim
Yarın sabah kan testi yaptırcm cnm inşallah bebeğim benimledirMerhaba naptin kan testi yaptirdinimi
7.gun kanda 0.13 cikti negatif yani dr a sordum erken dedi ama hic umudum yok 9.gunde idrarda yaptim silik bile cizgi cikmadi dun 11.gun merkezden aradilar yaotimmi test diye sirf onlara bildirmek ici yarin saglik ocaginda verecegim kan 13.gunum gece cikar sonuc sali merkeze bildiririm umidim hic yok. ins. senin pozitif olurCanım sonuç belli oldu mu 1 saate çıkacak demiştin
Hadi inşallh canimYarın sabah kan testi yaptırcm cnm inşallah bebeğim benimledir
706 çıktı test sonucum hamileyim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahHadi inşallh canim
706 çıktı test sonucum hamileyim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşa
Amin darısı tüm isteyenlerin başına kuzum Rabbim emegimizin karşılıgını boş çıkarmasın hayırlı saglıklı evlatlarımız olsun inşallahMaşallah canım allah tamamıba erdirsin inşallah
İnşallah canım ya valla zor bir süreç emeklerimizin karşılığını alalım inşallah rabbim hepimizinkini tamamına erdirsinAmin darısı tüm isteyenlerin başına kuzum Rabbim emegimizin karşılıgını boş çıkarmasın hayırlı saglıklı evlatlarımız olsun inşallah
Amin gülüm amin gerçekten çok zor.bir süreçİnşallah canım ya valla zor bir süreç emeklerimizin karşılığını alalım inşallah rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin
Amin gülüm amin gerçekten çok zor.bir süreç
Hayırlı olsunAmin gülüm amin gerçekten çok zor.bir süreç
Canım bende belirti şöyle oldu ilk transfer günümden iti baren bi karın agrısı vardo ama ara ara oldu 4.gün bel agrısı olmaya başladı 10.gün lavaboda kan işedim sanki sabah peteçe ile sildigimde kahve rengi leke yok denecek kadar az bir leke geldi başka belirti olmadıHayırlı olsun
Belirtiler varmıştı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?