• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar ,Eşim ve ben akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğumuz için tup bebege başvurduk. 1 YIL once dondurduk 25 Ağustosta da transfer yaptırdık. Transferden sonra ki 3.gunde göğüs ağrım başladı 4.gun hafif kasıklarim kasıldı dünde ara ara devam etti bugün 6.günüm idrar testini 8.günde yapsam birsey gözükür mu. ALLAH isteyen herkese nasip etsin 🙏
Arkadaşlar ücretsiz PGT 11 Ağustos'ta onaylandı şartları yeni açtığım konuda bakmanızı tavsiye ederim.

2 Eylül de transferimiz oldu, ilk tüp bebek denememiz inşallah bebişlerimiz bize sımsıkı tutunur hepimiz mutlu haberler alırız🙏🏻. Test gününü beklemek istiyorum ama zaman çok zor geçiyor inşallah merakıma yenik düşmem 😊
İnşallah tutunur canım 🙏belirtin var mı

2 Eylül de transferimiz oldu, ilk tüp bebek denememiz inşallah bebişlerimiz bize sımsıkı tutunur hepimiz mutlu haberler alırız🙏🏻. Test gününü beklemek istiyorum ama zaman çok zor geçiyor inşallah merakıma yenik düşmem 😊
Aynı gün transferimiz olmuş… inşallalah güzel haberleride birlikte veririz

Sizinde ilk denemeniz mi?
14 Eylül güzel haberler alacakmışım gibi hissediyorum çok umutluyum inşallah pozitif sonuçlarımızı yazmış oluruz o gün🎀
Ne yazıkki 4.denemem benden doktorum 12 sinde sonuç istedi. Çok zorlanıyorum yarın mı versem diye.. varmı belirtin

Ne yazıkki 4.denemem benden doktorum 12 sinde sonuç istedi. Çok zorlanıyorum yarın mı versem diye.. varmı belirtin
Ben test gününe kadar beklemek istiyorum şuan için duygu durumum bekleyebilecekmişim gibi, kasıklarımda batma ve bu sabah ilk kez bulantı başka birşey yok

Back