Merhaba baktirdim şimdilik iki kat artti ama doktorum yinede tatmin olmuyor 2 günde bir tahlil yaptırıyorum
8.gün 36.01
13. Gün 154.4
15. Gün 289.21

Yrn sabah tekrar vericem. Senin nasıl ilerledi kan degerlerin
Ben sadece 2 kez verdim doktorum başka istemedi kontrol gününğ bekliyor um

Merhaba arkadaşlar. 9 Eylül'de 5. Gün dondurulmuş embryo transferi oldum. Bugün 8. Günüm. Değerim 6.36 çıktı. Doktor 14. Gün testi tekrarlamak da fayda var demiş o kadar. Çook düşük biliyorum ama sizce olma ihtimali varmı??

Düşük çıkmış ama yükselme ihtimali var benimde 8. Gün 36 di değer 15. Günde 290 oldu. Inşallah seninde yükselir

Merhaba arkadaşlar bende salı günü 5.gün dondurulmuş embiriyo transferi oldum.Bekliyorum.Rabiim tüm isteyenlerin yüzüne baksın kucagını doldursun.İnşallah hepimiz anneliği tadarız.Önerileriniz var mı

Merhaba inşallah hayırlı haberler alırsınız. En önemlisi stres yapmayın çok fazla düşünmemeye çalışın bana kendimi yoracak herşeyden uzak kalmamı söylemişlerdi.

Cok sukur bugun kalp atisini duydum bebisimin . ama sabah doktora gitmek icin hazirlanirken kanama geldi biraz ve devam ediyor . doktorun dedigi yerlesme kanamasiymis 1 haftaya kadar surer dedi.

Cok sukur bugun kalp atisini duydum bebisimin . ama sabah doktora gitmek icin hazirlanirken kanama geldi biraz ve devam ediyor . doktorun dedigi yerlesme kanamasiymis 1 haftaya kadar surer dedi.
Rahat ol stres yapma inşallah sag salim kucagına alırsın canım

Merhaba, hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaçıncı haftadasınız şu an?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…