Transfer sonrası 9. Gün testi pozitif çıkanlar.? Testi 9- 12 Eylül olanlar

Çok sağol canım güzel düşüncelerin için mutlu oldum sen hamile misin
Evet bende tüp bebek yaptım şu an 6 haftalık gebeyim darısı sizin başına inşallah içiniz rahat olsun. Teslimiyet olsun hep düşünürdüm nasibi varsa zaten olur hiç kana lekeye şuna buna bakmaz. Ama yoksa da vardır rabbimin bir bildiği derdim. İnşallah bu süreci güzel bir şekilde atlatacağız inşallah dualarım sizinle

Allah razı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Gonopeptyl iğne vurulmuş muydunuz onların etkisi oluyor mu ben transferden 4 gün sonra iki tane vuruldum yarın 10. Günün yapsam mı test bilemedim

5.gün embrıyosu konulcak inşallah o güne gelirlersr vallahı bende cok sabırsız biriyim nasıl olcak bilemedim
Merhaba bugun 6.günüm dedıgınız gibi zormuş beklemek Test yaptım normal kaset renk koyu dünkinden daha koyulaşmış inşallah tutunmuştur bebegım iğne etkiside değildir umarım

Kızlar benim de transferin 10.günü.Bugun lekelenme oldu ben de korktum hastalandım diye.Insallah adet değildir

Gonopeptyl iğne vurulmuş muydunuz onların etkisi oluyor mu ben transferden 4 gün sonra iki tane vuruldum yarın 10. Günün yapsam mı test bilemedim
Yok ya, bahsettiğiniz galiba şans arttırıcı iğne oluyor, istemedim ben bütçem zaten kısıtlıydı, şansa kadere resim sadece transfer istedim

Merhaba bugun 6.günüm dedıgınız gibi zormuş beklemek Test yaptım normal kaset renk koyu dünkinden daha koyulaşmış inşallah tutunmuştur bebegım iğne etkiside değildir umarım
Kanda beta hcg arttıkça renk koyulaşır gün geçtikçe tebrik ederim. İnşallah keseyi de devamını da görürsünüz

Merhaba 17 Eylül de transferim oldu benim de dün 9 günümdü dayanamadım gittim kan testi yaptırdım 42,7 çıktı sonuç hamilesin diyorlar ama inanamıyorum ben bi türlü doktor yarın bir daha kan vermemi istedi bakalım inşallah 2 ye katlar dua edin nolur

Merhaba
Aynı gün transfer olmuşuz ben de 5. gün itibariyle idrar testinde hep pozitifi gördüm. Dün yani 9. günümde dayanamayıp kan testi verdim. Sonuç 346 geldi. Bu farklar ne anlama geliyor bilemiyorum ancak inşallah diğer test sonuçlarımızda yeterli artış olur da sağlıklı bir gebelik geçiririz. Sizi de tebrik ederim, hakkınızda en hayırlısk olsun inşallah.

Kan testi verdiniz mi ? Sonuçlarınız yükseldi mi

Evet gebesiniz. İnşallah artmaya devam eder:) beta hcg kana karışıyor ve günden güne değerler artmaya başlar her gün 2 katına çıkması gerekiyor. Her kadının değerleri farklıdır. Kiminin 50 kiminin 600 çıkar. İnşallah keseyi de görürsünüz tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…