Evet bende tüp bebek yaptım şu an 6 haftalık gebeyimÇok sağol canım güzel düşüncelerin için mutlu oldumsen hamile misin
Allah razı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet bende tüp bebek yaptım şu an 6 haftalık gebeyimdarısı sizin başına inşallah içiniz rahat olsun. Teslimiyet olsun hep düşünürdüm nasibi varsa zaten olur hiç kana lekeye şuna buna bakmaz. Ama yoksa da vardır rabbimin bir bildiği derdim. İnşallah bu süreci güzel bir şekilde atlatacağız inşallah dualarım sizinle
M bisey soracaktım kacıncı gün test yapmaya basladınız acabaCanım merhaba silik mi çıktı yoksa kırmızı 7 gün benimde yarın 7 günüm ben 5 y
ve 6 gün silik çıktı ama testi öğle çıkıp gebelik olmayanda varmış anlamadım bekleyiş çok zor
Gonopeptyl iğne vurulmuş muydunuz onların etkisi oluyor mu ben transferden 4 gün sonra iki tane vuruldum yarın 10. Günün yapsam mı test bilemedimKızlar benim çok erken daha 7.günüm ama dayanamadım test yaptım çift çizgi cıktı, ikinci çizgi bariz belliydi, yinede siz erken yapmayın herkesin koşulları aynı değil, benim 5.gün 1.kalite emriyoydu. Ayrica ikiz olma olasılığı yüksekti, benim ilk oğlumda Bülent tıraş tedavisinde olmuştu, Bülent Hoca transferi yapınca, Emir e selam söyle ona iki tane daha kardeş koydum dedi, Tabi Allahın dediği olur herzaman ama dr larda az çok tahmin ediyor diye düşünüyorum. Inşallah pazartesi günü kan testi verecem, oda pozitif olur. Herkesin pozitif olur inşallah Rabbim hayirlisini versin
Merhaba bugun 6.günüm dedıgınız gibi zormuş beklemek5.gün embrıyosu konulcak inşallah o güne gelirlersrvallahı bende cok sabırsız biriyim nasıl olcak bilemedim
Durumunuz nedir, doktorunuzla görüştünüz mü?Kızlar nolur yardım 18inde akşam 22.00da verdiğin beta 584 çıktı bugün sabah verdim 1070 çıkmış iki katı değil kimyasal mıdır
Salı çağırdı canım bakalım dua etDurumunuz nedir, doktorunuzla görüştünüz mü?
Yok ya, bahsettiğiniz galiba şans arttırıcı iğne oluyor, istemedim ben bütçem zaten kısıtlıydı, şansa kadere resim sadece transfer istedimGonopeptyl iğne vurulmuş muydunuz onların etkisi oluyor mu ben transferden 4 gün sonra iki tane vuruldum yarın 10. Günün yapsam mı test bilemedim
Kanda beta hcg arttıkça renk koyulaşır gün geçtikçe tebrik ederim. İnşallah keseyi de devamını da görürsünüzMerhaba bugun 6.günüm dedıgınız gibi zormuş beklemekTest yaptım normal kaset renk koyu dünkinden daha koyulaşmış inşallah tutunmuştur bebegım iğne etkiside değildir umarım
Allahın izniyle güzel haberler alırsınız inşallah. Ben de cuma gideceğim.Salı çağırdı canım bakalım dua et
Kızlar kasık agrım rahim bölgemin üstü yani ağrıyorKanda beta hcg arttıkça renk koyulaşır gün geçtikçe tebrik ederim. İnşallah keseyi de devamını da görürsünüz
MerhabaMerhaba 17 Eylül de transferim oldu benim de dün 9 günümdü dayanamadım gittim kan testi yaptırdım 42,7 çıktı sonuç hamilesin diyorlar ama inanamıyorum ben bi türlü doktor yarın bir daha kan vermemi istedi bakalım inşallah 2 ye katlar dua edin nolur
Çok normal. Ben 7 haftadayım hala da sancı ve yanma varKızlar kasık agrım rahim bölgemin üstü yani ağrıyornormalmi acaba
Kan testi verdiniz mi ? Sonuçlarınız yükseldi miMerhaba 17 Eylül de transferim oldu benim de dün 9 günümdü dayanamadım gittim kan testi yaptırdım 42,7 çıktı sonuç hamilesin diyorlar ama inanamıyorum ben bi türlü doktor yarın bir daha kan vermemi istedi bakalım inşallah 2 ye katlar dua edin nolur
Evet gebesiniz. İnşallah artmaya devam eder:) beta hcg kana karışıyor ve günden güne değerler artmaya başlar her gün 2 katına çıkması gerekiyor. Her kadının değerleri farklıdır. Kiminin 50 kiminin 600 çıkar. İnşallah keseyi de görürsünüzMerhaba
Aynı gün transfer olmuşuz ben de 5. gün itibariyle idrar testinde hep pozitifi gördüm. Dün yani 9. günümde dayanamayıp kan testi verdim. Sonuç 346 geldi. Bu farklar ne anlama geliyor bilemiyorum ancak inşallah diğer test sonuçlarımızda yeterli artış olur da sağlıklı bir gebelik geçiririz. Sizi de tebrik ederim, hakkınızda en hayırlısk olsun inşallah.
Yerleşme kanaması yasadınız mıÇok normal. Ben 7 haftadayım hala da sancı ve yanma var
Hayır herhangi bir kanama görmedim. Herkes görecek diye bir kural yok. Kendinizde kanama beklemeyin sakın yok yere üzülmeyinYerleşme kanaması yasadınız mı
Merhaba ,Kan testi verdiniz mi ? Sonuçlarınız yükseldi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?