Hadi gözünüz aydın olsun inşallah kucağınıza alırsınız sağsalimMerhaba ,
9. Gün 346 , 12. Gün 825 çıktı. 10 ekimde de ultrason randevusu verdiler :)
Yanlis.yazmisim 12 ekim test gunumMerhabalar test günüm 12 eylul. Bugün transferin 8.gunundeyim 2 tane 3.gun embriyo transferi yapildi test yaptım fakat cikmadi olsa cikardi silik bisiyler
Benim7.günü idrar testinde çıkmıştı ama herkesin aynı değil gününü bekle 10.günden önce yaptırma derim6 Ekim transfer oldum 5 gün embriyosu en erken ne zaman kan testi verenler oldu kızlar?
Henüz yeni çıkmaya da bilir. Kan verme gününü bekleyin. Dua edinMerhabalar test günüm 12 eylul. Bugün transferin 8.gunundeyim 2 tane 3.gun embriyo transferi yapildi test yaptım fakat cikmadi olsa cikardi silik bisiyler
Ben 9. Gün idrar testi vermiştim. 12 gün kan.6 Ekim transfer oldum 5 gün embriyosu en erken ne zaman kan testi verenler oldu kızlar?
Tesekur ederim ilk transferde bir şey hissetmemiştim ve negatifdi ve ikinci transferde de bir şey hissetmiyorum inşallah negatif değildir budaBenim7.günü idrar testinde çıkmıştı ama herkesin aynı değil gününü bekle 10.günden önce yaptırma derim
Benim 26 eylül test tarihimdi çok şükür pozitif cıktı, bak 10 ekim oldu daha 2 gündür ağzımda tat yok biraz midem bulantım koku hassasiyetim oldu, dune kadar hiç belirtim yoktu, şüphe etmeye başlamıştım artık, carsamba gunu birde ultrason görebilirsem daha mutlu olucam inşallah, dr iyi şeyler söyler inşallah sağlığıyla ilgiliTesekur ederim ilk transferde bir şey hissetmemiştim ve negatifdi ve ikinci transferde de bir şey hissetmiyorum inşallah negatif değildir buda
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Benim 26 eylül test tarihimdi çok şükür pozitif cıktı, bak 10 ekim oldu daha 2 gündür ağzımda tat yok biraz midem bulantım koku hassasiyetim oldu, dune kadar hiç lebelirtim yoktu, şüphe etmeye başlamıştım artık, carsamba gunu birde ultrason görebilirsem daha mutlu olucam inşallah, dr iyi şeyler söyler inşallah sağlığıyla ilgili
Öyle düşünmeyin. Olumsuz düşünürseniz zaten o sizin olmamıştır. Olacak şekilde düşünün ve ona inanın inşallah güzel sonuçlar alacaksınız bundan emin olunTesekur ederim ilk transferde bir şey hissetmemiştim ve negatifdi ve ikinci transferde de bir şey hissetmiyorum inşallah negatif değildir buda
Çok tesekur ederim yorumun için çok güzel yazmissinizÖyle düşünmeyin. Olumsuz düşünürseniz zaten o sizin olmamıştır. Olacak şekilde düşünün ve ona inanın inşallah güzel sonuçlar alacaksınız bundan emin olunrabbim veriyorsa zamanını bekler vermiyorsa da en hayırlısı budur der yerini ayırtır cennette asla karamsar düşünme. Hayır düşünüyoruz da noluyor sadece zarar. Teslim olun ve unutun bu süreçleri Allah büyük ben inanıyorum güzel sonuç alacağınıza
Sizin sorununuz ne olduMerhabalar test günüm 12 eylul. Bugün transferin 8.gunundeyim 2 tane 3.gun embriyo transferi yapildi test yaptım fakat cikmadi olsa cikardi silik bisiyler
Benim 30 eyluldeki transferim malesef negatif oldu. Simdi tekrar transfer oldum 6. Gunumdeyim beklemedeyimSizin sorununuz ne oldu
İnşallah bu sefer Pozitifi görürsünüzBenim 30 eyluldeki transferim malesef negatif oldu. Simdi tekrar transfer oldum 6. Gunumdeyim beklemedeyim
Mrb sonucunuz ne oldu aceba değeriniz 2 ye katlandimiMerhaba 17 Eylül de transferim oldu benim de dün 9 günümdü dayanamadım gittim kan testi yaptırdım 42,7 çıktı sonuç hamilesin diyorlar ama inanamıyorum ben bi türlü doktor yarın bir daha kan vermemi istedi bakalım inşallah 2 ye katlar dua edin nolur
Maşallah kaçınci gün embriyosuydu kaçıncı günde keseyi gordunuzEvet çok şükür iki gün sonra 97 oldu ondan iki gün sonra da 376 oldu bir hafta sonra da keseyi ve kalp atışını gördük.
5.gün embriyosu transferden sonra 17.günde gördük keseyi çok şükürMaşallah kaçınci gün embriyosuydu kaçıncı günde keseyi gordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?