- 5 Nisan 2021
- 97
- 100
- 43
- 26
Bende çift embriyo isticemm yarın opu olucam kızlar inşallah herşey güzel olur bende artık anne olmak istiyorumMerhaba benimde 2 embriyo transferi oldu erken gebelik testi yapmıştım silik ikinci çizgi çıktı pek de güvenemiyorum teste ama 10-11. Günü gibi test yapıcam yineSiz yaptınız mı test hiç
Çok üzüldümBen normal gebelik yaptımama çok korkuyorum ya düşerse değerim kimyasal olursa diye ilk gebeliğimde bebeğimi 5 aylık kaybettim
İnşallah güzel sağlıklı kaliteli yumurtalarınız çıkar hayırlısı olsun hakkınızda Allah kucağınızı boş bırakmasınBende çift embriyo isticemm yarın opu olucam kızlar inşallah herşey güzel olur bende artık anne olmak istiyorum
Amiiin cümlemizeeeİnşallah güzel sağlıklı kaliteli yumurtalarınız çıkar hayırlısı olsun hakkınızda Allah kucağınızı boş bırakmasın
Bunu kaçıncı gün yaptınız acaba?Erken gebelik testi yapmıştım onun sonucu böyleydi başka da yapmadım
6.gün yapmıştımBunu kaçıncı gün yaptınız acaba?
MerhabaBenimde 12 Eylül,heyecanla bekliyorum.Sizin belirtiniz var mi bir de kaçıncı gun embriyosu transfer edildi?
Merhabaa bende 7 eylülde transfer oldum bugün 7. Günüm sonucum 76.74 çıktıMerhababen de 6 eylülde trsnfer oldum 2ad blast dayanamadım 7.gün ve 8. Gün erken gebelik testi yaptım çok koyu olmasa da 2.çizgiyi ton ton görünce bugün (8.gun)dayanamayıp kan testi yaptım 73.5 çıktı
Aminn inşallah rabbim sizede her isteyenede nasip etsinBen de kalbini duyamadım ve düştü daha önce. Heyecan ve korku kucağa alana kadar bitmeyecek, kese, kalp, ikili test, dörtlü test... Çok zor ümitlenip kaybetmek. Bu sefer sağlıkla alın kucağınıza inşallah arzuatmcaa
Canım kan testi verdim 7 eylülde transfer oldum bugün 7. Gün 76 çıktıÇok üzüldüminşallah bebeğiniz sizinledir tutunmuştur sıkı sıkı size
Ayy ne güzel denk gelmişMerhabaa bende 7 eylülde transfer oldum bugün 7. Günüm sonucum 76.74 çıktı
Aaayyy hadi hayırlı uğurlu olsunnnn inşallah katlanarak yükselirCanım kan testi verdim 7 eylülde transfer oldum bugün 7. Gün 76 çıktı
Çiftti ama tek tuttu sanırım ilk transferde 7. Gün 33dü inşallah bunda da katlanıp artarAyy ne güzel denk gelmişsenin tek emb mu çift miydi? Bizim 12.gün pazara denk geldiği için cmtsi 11.gün bir daha kan testi yapacağız pztye kadar bekleyemem sanırım
İnşallahAaayyy hadi hayırlı uğurlu olsunnnn inşallah katlanarak yükselir
Canım merhaba silik mi çıktı yoksa kırmızı 7 gün benimde yarın 7 günüm ben 5 yHayırlı olsun tebrik ederim :) benim ilk gebeliğim tüp bebekti ben transferden sonra 7.ci gün pozitifi görmüştüm kaset testte
Canım merhaba silik mi çıktı yoksa kırmızı 7 gün benimde yarın 7 günüm ben 5 y
ve 6 gün silik çıktı ama testi öğle çıkıp gebelik olmayanda varmış anlamadım bekleyiş çok zor
Genelde ilk idarla daha iyi oluyor canım benim kaçıncı gün embriyosuBugun 8.günüm dayanamayıp erken gebelik testi aldım ama sabah uyanınca mı yapmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?