Transfer sonrası 9. Gün testi pozitif çıkanlar.? Testi 9- 12 Eylül olanlar

Ben normal gebelik yaptım ama çok korkuyorum ya düşerse değerim kimyasal olursa diye ilk gebeliğimde bebeğimi 5 aylık kaybettim

Merhaba benimde 2 embriyo transferi oldu erken gebelik testi yapmıştım silik ikinci çizgi çıktı pek de güvenemiyorum teste ama 10-11. Günü gibi test yapıcam yine Siz yaptınız mı test hiç
Bende çift embriyo isticemm yarın opu olucam kızlar inşallah herşey güzel olur bende artık anne olmak istiyorum

Ben de kalbini duyamadım ve düştü daha önce . Heyecan ve korku kucağa alana kadar bitmeyecek, kese, kalp, ikili test, dörtlü test... Çok zor ümitlenip kaybetmek. Bu sefer sağlıkla alın kucağınıza inşallah arzuatmcaa

Benimde 12 Eylül,heyecanla bekliyorum.Sizin belirtiniz var mi bir de kaçıncı gun embriyosu transfer edildi?
Merhababen de 6 eylülde trsnfer oldum 2ad blast dayanamadım 7.gün ve 8. Gün erken gebelik testi yaptım çok koyu olmasa da 2.çizgiyi ton ton görünce bugün (8.gun)dayanamayıp kan testi yaptım 73.5 çıktı

Merhabaa bende 7 eylülde transfer oldum bugün 7. Günüm sonucum 76.74 çıktı
Ayy ne güzel denk gelmiş senin tek emb mu çift miydi? Bizim 12.gün pazara denk geldiği için cmtsi 11.gün bir daha kan testi yapacağız pztye kadar bekleyemem sanırım

Ayy ne güzel denk gelmiş senin tek emb mu çift miydi? Bizim 12.gün pazara denk geldiği için cmtsi 11.gün bir daha kan testi yapacağız pztye kadar bekleyemem sanırım
Çiftti ama tek tuttu sanırım ilk transferde 7. Gün 33dü inşallah bunda da katlanıp artar Bende cuma vericem takip amaçlı asıl test günüm pazar

Hayırlı olsun tebrik ederim :) benim ilk gebeliğim tüp bebekti ben transferden sonra 7.ci gün pozitifi görmüştüm kaset testte
Canım merhaba silik mi çıktı yoksa kırmızı 7 gün benimde yarın 7 günüm ben 5 y
ve 6 gün silik çıktı ama testi öğle çıkıp gebelik olmayanda varmış anlamadım bekleyiş çok zor

Canım merhaba silik mi çıktı yoksa kırmızı 7 gün benimde yarın 7 günüm ben 5 y
ve 6 gün silik çıktı ama testi öğle çıkıp gebelik olmayanda varmış anlamadım bekleyiş çok zor

Benim çok çok silikti hayalet çizgi gibiydi sabah yapmıştım hatta yok sandım çöpe attım testi 1 saat sonra eşim görmesin testi diye çöpten aldım baktım ki koyulaşmıştı :) hem de nasıl zor valla çok iyi anlıyorum Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…