Dualarım siz gibi bütün annelere inşallah her şey güzel olacakGözün aydın canım darısı başımıza inşallah daha güzel haberler alırsın inşallah
Merhaba,hayırlı olsunMerhaba tüp bebek anneleri ve adayları!
Transfer sonrası 9. Günün de olan var mıdır ? Durumunuz nedir? Belirtileriniz var mıdır ? İdrar testi yaptınız mı ? Ben dayanamayıp yaptım ve 4 yıl sonra ilk defa iki çizgi gördüm diğeri silikti12 eylülde beta hcg de yaptıracağım. İnşallah sizlerinde sonuçlarınız böyle mutluluk verici olur
Amin inşallah Saol Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinDualarım siz gibi bütün annelere inşallah her şey güzel olacakyeter ki teslim olun
Teşekkür ederimMerhaba,hayırlı olsunbende 1 Eylülde 3. Gün embriyosu transferi oldum,hala heyecanla bekliyorum.Henuz vi test yapmadım.
Sizin kaçıncı gun embriyosuydu Ve tek transfer miydi?
Şimdi durumunuz nedir ? İnşallah sağlıklı bir evladınız olmuşturHayırlı olsun tebrik ederim :) benim ilk gebeliğim tüp bebekti ben transferden sonra 7.ci gün pozitifi görmüştüm kaset testte
19 Eylül benim de test tarihiMerhaba tüp bebek anneleri ve adayları!
Transfer sonrası 9. Günün de olan var mıdır ? Durumunuz nedir? Belirtileriniz var mıdır ? İdrar testi yaptınız mı ? Ben dayanamayıp yaptım ve 4 yıl sonra ilk defa iki çizgi gördüm diğeri silikti12 eylülde beta hcg de yaptıracağım. İnşallah sizlerinde sonuçlarınız böyle mutluluk verici olur
Amin,inşallah hepimiz guzel sonuçlar alirizTeşekkür ederim5. Gün blastokist embriyosu transfer edildi. İlk denememiz ve tek embriyo. İnşallah sizlerde güzel sonuçlar alırsınız. Bende 31 Ağustos transfer oldum. Bugün 9. Gün bakalım ayın 12 sinde kan değerleri kaç olacak o daha önemli.
Teşekkür ediyorum19 Eylül benim de test tarihihayırlı uğurlu olsuuunnn bende dayanamıyorum ama ne zaman test yapmalıyım 3 gün öncesinden mi
İnşallah en önemlisi de oAmin,inşallah hepimiz guzel sonuçlar alirizDegerleriniz yukselerek devam eder insallah
Bende 7 eylülde transfer oldumTeşekkür ediyorumdarısı size inşallah Ne zaman transfer oldunuz ? Ben Ağustos 31. Transfer olduğunuz gün 1. Gün olarak sayılmıyor ertesi gün sayılıyor.. normalde 12 eylülde kan testi yapacaktım ama dayanamadım bu sabah içime doğdu test aldım baktım. 9. Günümdeyim. Ama benim 5. Gün embriyosu olduğu için bir tık daha erken öğrendim diye düşünüyorum. Tabi iki çizgi yeterli değil. 12 sinde kan testi yapmam gerekiyor o daha sağlıklıdır. Çünkü değerler her şeyi gösterecek. Kimsayal gebelik , dış gebelik de olabilir. Bu yüzden tam hamileyim diyemem Sizin de eğer böyleyse 2-3 gün kala bakın derim. Ben biraz sabırsız davrandım ama
Şimdi durumunuz nedir ? İnşallah sağlıklı bir evladınız olmuştur
Tebrik ederim gayet net bir ikinci cizgi cikmis. Umarim istikrarli bir sekilde devam eder. Benimde test tarihim 12 eylul. 6 eylulde neden bilmiyorum test yaptim tabiki cikmadi. Tek cizgiyle yuzlesmek istedim sanirim umutlanmamak icin. 12 gunun gelmesinden cok korkuyorum acikcasi.Merhaba tüp bebek anneleri ve adayları!
Benimde 12 Eylül,heyecanla bekliyorum.Sizin belirtiniz var mi bir de kaçıncı gun embriyosu transfer edildi?Tebrik ederim gayet net bir ikinci cizgi cikmis. Umarim istikrarli bir sekilde devam eder. Benimde test tarihim 12 eylul. 6 eylulde neden bilmiyorum test yaptim tabiki cikmadi. Tek cizgiyle yuzlesmek istedim sanirim umutlanmamak icin. 12 gunun gelmesinden cok korkuyorum acikcasi.
Benim birkac gun surekli mide bulantim oldu, dunden beri de ara ara kasigimda batmalar var. Ama bunlarin hicbirini hamilelige yormuyorum cunku ilk denememde de bunlari yasayip negatif sonuc gormustum. Ilaclarin etkisi muhtemelen. Benim 5.gun blast transfer edildi. Sizin?Benimde 12 Eylül,heyecanla bekliyorum.Sizin belirtiniz var mi bir de kaçıncı gun embriyosu transfer edildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?