Transfer sonrası 9. Gün testi pozitif çıkanlar.? Testi 9- 12 Eylül olanlar

Transfer gunu bel agrım oldu ama sonra hicbir belirtim olmadi.Kendimi dinliyorum sürekli,hatta belirtim yok diye sıkıntı yapıyorum.3. Gün embriyosu benim tek taze transfer.Umarim olumlu sonuçlar aliriz hepimiz

Transfer gunu bel agrım oldu ama sonra hicbir belirtim olmadi.Kendimi dinliyorum sürekli,hatta belirtim yok diye sıkıntı yapıyorum.3. Gün embriyosu benim tek taze transfer.Umarim olumlu sonuçlar aliriz hepimiz
Belirti aramayin diyor doktorlar. Bence hamilelik belirtisi sanilan her seyde ilac etkisi. Hakkimizda hayirlisi hepimizin.

6. Çok erken bir gün negatif çıkması çok normal. Korkmayın. İnşallah güzel olacak sonu emin olun içinizi ferah tutun duam sizinle.. amin inşallah

Benimde 12 Eylül,heyecanla bekliyorum.Sizin belirtiniz var mi bir de kaçıncı gun embriyosu transfer edildi?
Belirti olarak her an adet olacakmışım gibi bir sancım var be göbeğimin altında bir sancı var bel ağrısı eşliğinde tabi bunı belirtiden saymıyorlar.

Doğrudur bu tarz şeyler belirtiden sayılmıyor. Benim de 5. Gün Blast.

İlk denemem ve tek yumurtaydı tuttu çok şükür şuan 15 aylık hatta abi oluyor normal yoldan tekrar hamile kaldım bir kızım olacak
Aayyy çok sevindim Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Doğal yolla da olmasına ayrı bir sevindim.. Rabbimin mucizesi

Aayy hadi inşallah görürsün bende 3 gün sonra kana bakacağım allahım nasip etsin siz gibi biz gibi bekleyen bütün annelere

Aayyy çok sevindim Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Doğal yolla da olmasına ayrı bir sevindim.. Rabbimin mucizesi

Evet valla biz de şok olmuştuk bende AMH 0.62 ydi tüp bebek yaptığımızda çikolata kisti olduğu için bende yumurtalar kalitesizdi tüp bebekle bile 1 tane yumurta elde etmiştik ama Rabbim ol deyince oluyor

Hayırlı olsun canım Rabbim her zaman güzel sonuçlarla karşılaşdırsın sağ salim kucağına alasın benimde test günüm bu gündü kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı çok şükür darısı tüm isteyenlerin başına ama değerler yarın çıkıcak doktor değerleri görelim diyor çok heyacanlıyım hala ve endişeli İnşallah değerler güzel çıkar

İnşallah güzel olacak Allah’ın izniyle merak etmeyin

Gözünüz aydın Cook sevindim Sağlıkla gelsin bebis

Selam kizlar , test gunum 13 eylul ben de dahil olabilirim. 4. Gunden itibaren erken gebelik yapmaya basladim , hep pozitifti tabi silik olarak. 6.gün kaset test ile yaptim silik pozitif , dün de 7.gunumdu kan verdim degerim 15,76 cikti. Hamile oldugum kesin ancak degerin artisi onemli oldugundan yarin tekrar test verecegim. Biliyorum cokkk erken basladim testlere ancak ben de herkesi elestirirdim gununden once diye , ama dayanamiyormus insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…