- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
Cookkkk sevindim masallaahhhMerhaba tüp bebek anneleri ve adayları!
Transfer sonrası 9. Günün de olan var mıdır ? Durumunuz nedir? Belirtileriniz var mıdır ? İdrar testi yaptınız mı ? Ben dayanamayıp yaptım ve 4 yıl sonra ilk defa iki çizgi gördüm diğeri silikti12 eylülde beta hcg de yaptıracağım. İnşallah sizlerinde sonuçlarınız böyle mutluluk verici olur
Teşekkür ederim darısı sizlerin başınaGözünüz aydın Cook sevindimSağlıkla gelsin bebis
Darısı sizlerin başınaCookkkk sevindim masallaahhh
İnşallah değerlerimiz sağlıklı bir şekilde artarSelam kizlar , test gunum 13 eylul ben de dahil olabilirim. 4. Gunden itibaren erken gebelik yapmaya basladim , hep pozitifti tabi silik olarak. 6.gün kaset test ile yaptim silik pozitif , dün de 7.gunumdu kan verdim degerim 15,76 cikti. Hamile oldugum kesin ancak degerin artisi onemli oldugundan yarin tekrar test verecegim. Biliyorum cokkk erken basladim testlere ancak ben de herkesi elestirirdim gununden once diye , ama dayanamiyormus insan
Ben de yeni öğrendim 5 haftalik olmak üzereTeşekkür ederim darısı sizlerin başına
Hayırlısıyla artarak devam eder inşallahSelam kizlar , test gunum 13 eylul ben de dahil olabilirim. 4. Gunden itibaren erken gebelik yapmaya basladim , hep pozitifti tabi silik olarak. 6.gün kaset test ile yaptim silik pozitif , dün de 7.gunumdu kan verdim degerim 15,76 cikti. Hamile oldugum kesin ancak degerin artisi onemli oldugundan yarin tekrar test verecegim. Biliyorum cokkk erken basladim testlere ancak ben de herkesi elestirirdim gununden once diye , ama dayanamiyormus insan
Hayırlısıyla artarak devam eder inşallahBizde pozitifi görürüz.Kacinci denemeniz,hangi gün embriyosu paylaşabilir misiniz
Merhaba inşallah pozitif sonuçlar alırsınız benim de bugün 9.gunum yarın test günüm ama ben dayanamadım 6.7.gun evde test yaptım 3 yıl sonunda pozitif gördüm ve 7.gun hemen gidip kan verdim 49.70 çıkmış doktorum pozitif dedi 2 gün sonra kan ver dedi yarın yine kan vericem inşallah artmaya devam etmiştir rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsinMerhaba tüp bebek anneleri ve adayları!
Transfer sonrası 9. Günün de olan var mıdır ? Durumunuz nedir? Belirtileriniz var mıdır ? İdrar testi yaptınız mı ? Ben dayanamayıp yaptım ve 4 yıl sonra ilk defa iki çizgi gördüm diğeri silikti12 eylülde beta hcg de yaptıracağım. İnşallah sizlerinde sonuçlarınız böyle mutluluk verici olur
Çok sevindim adınıza inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder ve sağlıkla kucağınıza alırsınızMerhaba inşallah pozitif sonuçlar alırsınız benim de bugün 9.gunum yarın test günüm ama ben dayanamadım 6.7.gun evde test yaptım 3 yıl sonunda pozitif gördüm ve 7.gun hemen gidip kan verdim 49.70 çıkmış doktorum pozitif dedi 2 gün sonra kan ver dedi yarın yine kan vericem inşallah artmaya devam etmiştir rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin
Amin inşallah canım rabbim hepimize nasip etsinÇok sevindim adınıza inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
Haftasını nasıl ogrendiginiz doktorum daha belli olmaz dedi banaBen de yeni öğrendim 5 haftalik olmak üzere
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız.Merhaba tüp bebek anneleri ve adayları!
Son adetinizin ilk gününden itibaren sayılmaya başlanıyor haftalarHaftasını nasıl ogrendiginiz doktorum daha belli olmaz dedi bana
Tüp Bebek te de mi öyle 08.agustosSon adetinizin ilk gününden itibaren sayılmaya başlanıyor haftalar
Tüp bebekte de aynıdır sanırım. Benim 6 ağustos bugün 5 hafta oldu, sizin 8 ağustos ise o halde 4 hafta 5 gün oluyorTüp Bebek te de mi öyle 08.agustos
Merhaba tüp bebek anneleri ve adayları!
Ay inşallah canım yarın tekrar kan vereceğim inşallah güzel bir şekilde artarTüp bebekte de aynıdır sanırım. Benim 6 ağustos bugün 5 hafta oldu, sizin 8 ağustos ise o halde 4 hafta 5 gün oluyor
Benim kasık ağrım ve bel ağrımla var.Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Size bir sorum olucak benim bugün 5 günüm transferden sonra ve suanna kadar hiç bir belirtim olmadı sizde ne gibi belirtiler vardı.?
Amin inşallah9. Gün bundan daha silikle öğrenmiştim127 çıkmıştı kan testinde inşallah güzel sonuçlar alırsın
Amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?