Transfer sonrası 9. Gün testi pozitif çıkanlar.? Testi 9- 12 Eylül olanlar

Cookkkk sevindim masallaahhh

İnşallah değerlerimiz sağlıklı bir şekilde artar

Hayırlısıyla artarak devam eder inşallah Bizde pozitifi görürüz.Kacinci denemeniz,hangi gün embriyosu paylaşabilir misiniz

Merhaba inşallah pozitif sonuçlar alırsınız benim de bugün 9.gunum yarın test günüm ama ben dayanamadım 6.7.gun evde test yaptım 3 yıl sonunda pozitif gördüm ve 7.gun hemen gidip kan verdim 49.70 çıkmış doktorum pozitif dedi 2 gün sonra kan ver dedi yarın yine kan vericem inşallah artmaya devam etmiştir rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin

Çok sevindim adınıza inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder ve sağlıkla kucağınıza alırsınız

Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Size bir sorum olucak benim bugün 5 günüm transferden sonra ve suanna kadar hiç bir belirtim olmadı sizde ne gibi belirtiler vardı.?

9. Gün bundan daha silikle öğrenmiştim 127 çıkmıştı kan testinde inşallah güzel sonuçlar alırsın

Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Size bir sorum olucak benim bugün 5 günüm transferden sonra ve suanna kadar hiç bir belirtim olmadı sizde ne gibi belirtiler vardı.?
Benim kasık ağrım ve bel ağrımla var.
Her an adet olacakmışım gibi sancılar.
Ama bunlar belirtiden sayılmıyor. Bir belirti aramak yanlış Doktorlar bunları ve benzet durumları belirtiden saymıyor. Çünkü kullandığınız ilaçlar hafif ilaçlar değil bunların yan etkisi de olabilir. Her kadın belirti görecek diye bir kural da söz konusu değil. Siz sadece pozitif olmaya ve dikkat etmeye çalışın inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Sormak istediğin başka konular varsa yardımcı olmak isterim. sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…