• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası 9. Gün testi pozitif çıkanlar.? Testi 9- 12 Eylül olanlar

Benim birkac gun surekli midem bulantim oldu, dunden beri de ara ara kasigimda batmalar var. Ama bunlarin hicbirini hamilelige yormuyorum cunku ilk denememde de bunlari yasayip negatif sonuc gormustum. Ilaclarin etkisi muhtemelen. Benim 5.gun blast transfer edildi. Sizin?
Transfer gunu bel agrım oldu ama sonra hicbir belirtim olmadi.Kendimi dinliyorum sürekli,hatta belirtim yok diye sıkıntı yapıyorum.3. Gün embriyosu benim tek taze transfer.Umarim olumlu sonuçlar aliriz hepimiz 😇

Transfer gunu bel agrım oldu ama sonra hicbir belirtim olmadi.Kendimi dinliyorum sürekli,hatta belirtim yok diye sıkıntı yapıyorum.3. Gün embriyosu benim tek taze transfer.Umarim olumlu sonuçlar aliriz hepimiz 😇
Belirti aramayin diyor doktorlar. Bence hamilelik belirtisi sanilan her seyde ilac etkisi. Hakkimizda hayirlisi hepimizin.

Tebrik ederim gayet net bir ikinci cizgi cikmis. Umarim istikrarli bir sekilde devam eder. Benimde test tarihim 12 eylul. 6 eylulde neden bilmiyorum test yaptim tabiki cikmadi. Tek cizgiyle yuzlesmek istedim sanirim umutlanmamak icin. 12 gunun gelmesinden cok korkuyorum acikcasi.
6. Çok erken bir gün negatif çıkması çok normal. Korkmayın. İnşallah güzel olacak sonu emin olun içinizi ferah tutun 😍🥰 duam sizinle.. amin inşallah

Benimde 12 Eylül,heyecanla bekliyorum.Sizin belirtiniz var mi bir de kaçıncı gun embriyosu transfer edildi?
Belirti olarak her an adet olacakmışım gibi bir sancım var be göbeğimin altında bir sancı var bel ağrısı eşliğinde tabi bunı belirtiden saymıyorlar.

Benim birkac gun surekli mide bulantim oldu, dunden beri de ara ara kasigimda batmalar var. Ama bunlarin hicbirini hamilelige yormuyorum cunku ilk denememde de bunlari yasayip negatif sonuc gormustum. Ilaclarin etkisi muhtemelen. Benim 5.gun blast transfer edildi. Sizin?
Doğrudur bu tarz şeyler belirtiden sayılmıyor. Benim de 5. Gün Blast. 🤗😘

İlk denemem ve tek yumurtaydı tuttu çok şükür şuan 15 aylık :KK200::dua: hatta abi oluyor normal yoldan tekrar hamile kaldım bir kızım olacak :KK68:
Aayyy 😍🤗 çok sevindim Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲☺️ Doğal yolla da olmasına ayrı bir sevindim.. Rabbimin mucizesi 😍😘🥰

Bende 7 eylülde transfer oldum 🤗 o zaman bende 16 Eylül gibi bakayım ayyy daha çok var valla bende sabırsızım günler geçmek bilmiyorrrr😂 inşallah bende görürüm çift çizgiyi 🤗🥰 bu arada benimde 5.gün embriyosu
Aayy hadi inşallah görürsün bende 3 gün sonra kana bakacağım allahım nasip etsin siz gibi biz gibi bekleyen bütün annelere 🤲😍

Aayyy 😍🤗 çok sevindim Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲☺️ Doğal yolla da olmasına ayrı bir sevindim.. Rabbimin mucizesi 😍😘🥰

Evet valla biz de şok olmuştuk bende AMH 0.62 ydi tüp bebek yaptığımızda çikolata kisti olduğu için bende yumurtalar kalitesizdi tüp bebekle bile 1 tane yumurta elde etmiştik ama Rabbim ol deyince oluyor :anneadayı::dua::KK200:

Merhaba tüp bebek anneleri ve adayları!
Transfer sonrası 9. Günün de olan var mıdır ? Durumunuz nedir? Belirtileriniz var mıdır ? İdrar testi yaptınız mı ? Ben dayanamayıp yaptım ve 4 yıl sonra ilk defa iki çizgi gördüm diğeri silikti 🤲 12 eylülde beta hcg de yaptıracağım. İnşallah sizlerinde sonuçlarınız böyle mutluluk verici olur 😘
Hayırlı olsun canım Rabbim her zaman güzel sonuçlarla karşılaşdırsın sağ salim kucağına alasın benimde test günüm bu gündü kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı çok şükür darısı tüm isteyenlerin başına ama değerler yarın çıkıcak doktor değerleri görelim diyor çok heyacanlıyım hala ve endişeli İnşallah değerler güzel çıkar 🤲

Hayırlı olsun canım Rabbim her zaman güzel sonuçlarla karşılaşdırsın sağ salim kucağına alasın benimde test günüm bu gündü kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı çok şükür darısı tüm isteyenlerin başına ama değerler yarın çıkıcak doktor değerleri görelim diyor çok heyacanlıyım hala ve endişeli İnşallah değerler güzel çıkar 🤲
İnşallah güzel olacak Allah’ın izniyle merak etmeyin 🤲😍😍🤗

Merhaba tüp bebek anneleri ve adayları!
Transfer sonrası 9. Günün de olan var mıdır ? Durumunuz nedir? Belirtileriniz var mıdır ? İdrar testi yaptınız mı ? Ben dayanamayıp yaptım ve 4 yıl sonra ilk defa iki çizgi gördüm diğeri silikti 🤲 12 eylülde beta hcg de yaptıracağım. İnşallah sizlerinde sonuçlarınız böyle mutluluk verici olur 😘
Gözünüz aydın Cook sevindim 🥰 Sağlıkla gelsin bebis

Selam kizlar , test gunum 13 eylul ben de dahil olabilirim. 4. Gunden itibaren erken gebelik yapmaya basladim , hep pozitifti tabi silik olarak. 6.gün kaset test ile yaptim silik pozitif , dün de 7.gunumdu kan verdim degerim 15,76 cikti. Hamile oldugum kesin ancak degerin artisi onemli oldugundan yarin tekrar test verecegim. Biliyorum cokkk erken basladim testlere ancak ben de herkesi elestirirdim gununden once diye , ama dayanamiyormus insan 😅

Back