9.gün kan testi negatif 😔

Canım benim dün 6. Gündü kan verdim negatif çıktı çok ağladım üzüldüm iki embriyo verildi olsa çıkardı diye düşündüm sonra kendimi toparladım bugün 7. Gün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı kanda dün olmayan bu sabah idrarda basıl olabilir test yanlış mı acaba kafam çok karıştı

Hayır tabiki beta hcg okadar ilginç birşeyki bir anda yükselebiliyor oyüzden korkmayın kiminde erkenden tutunuyor kiminde geç bünyeye göre sizinki erken tutmuş gözünüz aydın

Evet ilk transferdi öncesinde 3 aşılama oldu bu sebepten çok yorgunum uzun bi süre rahat bırakmak istiyorum zihnimi
Anladım aynen zaten transfer öncesi hem bedenin hemde zihnin sağlıklı olması artı puan kendinize zaman tanıyın bu süre zarfında yeşillik beslenin kapalı gıdalardan uzak durun emriyolariniz yoksa yeni tedavi tekrar olacaksanız eşinize vitaminler icirin mutlaka zamanını bekliyordur bebisiniz gelecektir kısa zamanda kucağınıza 🥰🦋

Anladım aynen zaten transfer öncesi hem bedenin hemde zihnin sağlıklı olması artı puan kendinize zaman tanıyın bu süre zarfında yeşillik beslenin kapalı gıdalardan uzak durun emriyolariniz yoksa yeni tedavi tekrar olacaksanız eşinize vitaminler icirin mutlaka zamanını bekliyordur bebisiniz gelecektir kısa zamanda kucağınıza 🥰🦋
2 tane daha embriyom var onları deneriz ama yine de sağlıklı olmam lazım tabi 🥰

Yani inşallah tabi ama benim birdaha bu sürece girmeye hiç hevesim ve umudum kalmadı işte
Öyle düşünmeyin benimde ilk transferim.negatif oldu iki.ay sonra transfer oldum şükür kızım bizimle üçüncü transferim tutundu kalp atışı duyulmadı son emriyom için bende mayıstan beri bekliyorum kendimi hazır hissedince ikinci bebiş için nasipse transfer düşünüyorum hevesinde var umudumda sizde öyle olun

Hayır tabiki beta hcg okadar ilginç birşeyki bir anda yükselebiliyor oyüzden korkmayın kiminde erkenden tutunuyor kiminde geç bünyeye göre sizinki erken tutmuş gözünüz aydın
Galiba yaptığım o testnyanlışmış bugün 8. Gün idrar testi yaptım negatif allah bekleyen herkese versin inş benim bu sefer de olmadı

X