Transfer sonrası 6. Gün

3. Gün embriyosunun testi 12. Gün diye biliyorum canım az daha sabret kanda belki çıkar inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip eder bizlere
12. Gün kan testi verdim 0.1.cikti yükselmez artık diyerek bıraktım ilacı. Test tarihim 28 Ekim ben 26 Ekim'de verdim 0 çıktı. 2 günde yükselip te artmaz değilmi? İçime kurt düştü şimdi test tarihine kadar kullansaymiydim acaba ilaçları

Son durumunuz nedir kan verdiniz mi tekrardan ?
Evet verdim 2.53 çıktı düşmüş olmadı bu seferde ama beklemeden tekrar transfer yaptıracağız bu ay yine bekleyince de bir şey olmuyor beklemekten çok sıkıldım 1 senedir tüp bebek sürecindeyiz ve beklesem de olmuyor beklemesem de bugün adet oldum yarın doktor kontrolüm var sorun yoksa tekrardan transfer yaptıracağız hemen

Çok düşükmüş yükselmez canım çok üzgünüm benim beta da düştü 2.53 e 7.09 dan yükselmedi adet oldum bugün ne yazık ki

Çok düşükmüş yükselmez canım çok üzgünüm benim beta da düştü 2.53 e 7.09 dan yükselmedi adet oldum bugün ne yazık ki
Hadi ya çok Üzüldüm böyle tutupda düşmesi daha bir yıkıcı cnm. Benim yine sıfır çıktı umudum bitti direk. Yarın kan testi günüm biraz önce gittim kan verdim yine 1 saate çıkar ona göre iğne yapacağım yoksa yapmayacağım biran evvel başlamak istiyorum yeni sürece adet olup. Herşey e sil baştan baslayacagim arkamda başka embriyom yok sence opuya hemen girmelimiyim ilk adette yoksa dinlenmelimiyim

doktorumun opudan 3 ay önce bana verdiği bazı yapmam gereken şeyler vardı eğer bulabilirsem kağıdı size de atarım isterseniz bi bakarsınız siz de doktorum hemen başlamamıştı bende 3 ay bi vücudu toparlama süreci vermişti bana ve eşime canım. Benim 2. Bu ilki de 6. Haftada düşük olmuştu 10binlere yükselmişti beta sonra düşük yaptım kalp atışını duyup o daha kötüydü bu en azından yükselmedi kalbini duymadım ben de hiç beklemeden bir sorun yoksa bu ay transfer olucam tekrar 2 embriyo hakkımız var artık çift embriyo koyacaklar o da olmazsa 2 embriyomuz daha kalıyor geriye

Arkanda embriyon olmasına sevindim cnm öylesi daha az yıpratıcı. Sil baştan fok zor oluyor. Bende şöyle düşündüm afikcasi tabi yanlış da olabilir kafam bı aralar epey karışık çünkü üzüntüden stres ten. Hani opu transfer hazırlığı transfer transfer sonrası derken iyi beslendik sistematik şekilde arkandan gelen yumurtalar kaliteli olabilir diye düşündüm tabi saçma da olabilir onları ziyan etmeden başlarım diye düşündüm tabi doktor ne diyecek bilemem. O ne derse yaparım

Tabiki doktorunun söylediği önemli burada ama doktorun beklemeden tekrar deneyelim derse yaptır hemen inşallah Rabbim sana sağlıklı bol embriyolar nasip eder onlar da bebiş olarak döner bizi bizden başka kimse anlamıyor maalesef o yüzden dualarım seninle canım benim

Aynen cnm bizi bizden başkası anlamıyor en yakınlarimiz bile hatta ailemiz eşlerimiz. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah. Sil baştan çok Zor olacak maddi manevi.. çünkü 40 yaşındayım ve devlet karşılamıyor maalesef 1. Ye bulduk 2. Yi nassil yapacağız bakalım rabbim yardımcımiz olsun. Arkamda başka embriyom bari olsaydı bu kadar tedirgin olmazdim

Rabbim yolunuzu aydınlatsın işlerinizi kolaylaştırsın inşallah gerçekten çok zorluyor maddi manevi inşallah güzel sonuçlar alacağız inanıyorum ben

Rabbim yolunuzu aydınlatsın işlerinizi kolaylaştırsın inşallah gerçekten çok zorluyor maddi manevi inşallah güzel sonuçlar alacağız inanıyorum ben
İnşallah cnm çıkmış beta bu sefer 0.0 yine aynı. Yukselmedi. Demekki ağrılarım adet yaklaşıyor o yüzden. Kader kısmet artık. Valla içim rahataldi azcik neden dersen 13. Gün kan verdim 0 çıktı ilaçları bıraktım ya bı bayanın burda 18. Gün çıkmış diye duydum pişman oldum ilacalri bıraktığıma korkudan gidip kan verdim yine sıfır. Eğer Yükselseydi ve ilaçları birakmis olsaydım çok üzülürdüm bir daha doktor demeden bırakmayacağım öldüm öldüm dirildim bugün kan çıkana kadar

Eğer tutsaydı ilaçlar olmasa da yükselmeye devam ederdi canım için rahat olsun Rabbim işimizi hayırlı eylesin inşallah yüzümüzü güldürsün en kısa zamanda

Eğer tutsaydı ilaçlar olmasa da yükselmeye devam ederdi canım için rahat olsun Rabbim işimizi hayırlı eylesin inşallah yüzümüzü güldürsün en kısa zamanda
Bugün test günüm du yine 0 çıktı iyiki bırakmışım ilaçları. Yeni bir sürece başlayacağım yada dinlenecegum tam bilmiyorum kafam karışık..sil baştan başlamam.gerekiuo

Benimde değerim 9.5 dan 5.45 e düşmüş bugün kimyasal ile sonuçlandı. Bende beklemeden devam etmek istiyorum doğru düşünüyorsunuz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bugün test günüm du yine 0 çıktı iyiki bırakmışım ilaçları. Yeni bir sürece başlayacağım yada dinlenecegum tam bilmiyorum kafam karışık..sil baştan başlamam.gerekiuo
Denemeye devam edin lütfen pes etmeyin inşallah mücadelenin sonu hayırlı haberlerle sonuçlansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…