Transfer Sonrası 8. ve 9. gün idrar testi

canım bu kişiye göre değişiyor mesela benim transferden 5 gün sonra çıktı ama tabi bu çok erken kimilerinin daha geç çıkıyor onun için bence test gününe kadar sabretsin arkadaşın arada lekelenmeler de olabiliyor

birçok testte 15 dk sonraki değişimler geçersiz kabul ediliyor istersen yeni bir testle tekrar dene

Cevplariniz için gerçekten çok teşekkürler . .ama arkadaşım şuan çok moralsiz, ben de böyle araştırıp duruyorum . ama şuan kanaması çoğaldı , adet kanaması gibi olmaya başlıyor . klinik de bu saatde kapandı , araya pazar günü girdi .. Pazartesi yı beklemek kaldı ...

Kizlar selam bnm transferimin 8.gunu 5. Gun embriyosu 2 tane:) ben de idrar testi yaptim 5. Gunden itibaren yavas yavas belirginlesiyor ikinci cizgi:)) sevinmeli miyimmm

Kizlar selam bnm transferimin 8.gunu 5. Gun embriyosu 2 tane:) ben de idrar testi yaptim 5. Gunden itibaren yavas yavas belirginlesiyor ikinci cizgi:)) sevinmeli miyimmm

canım umutlandırmış olmayım ama ben de idrar testini çok erken yapmıştım sonuç olarak kızım 5 yaşında darısı sana olsun diyelim

canım umutlandırmış olmayım ama ben de idrar testini çok erken yapmıştım sonuç olarak kızım 5 yaşında darısı sana olsun diyelim
Yaaa cok tesekkurler allah bagislasin... Az kaldi iki gun sonra kan testi yaptircam ama sanredemedim

Yaaa cok tesekkurler allah bagislasin... Az kaldi iki gun sonra kan testi yaptircam ama sanredemedim

bence hemen test yaptır. bende 8.gün idrarda çıkmıştı aynı gün kan tahlili yaptım hamaliyim. hayırlı olsun şimdiden.

Selam canım. Benimde son tedavimde 2 tane 5.gün embriyosu verildi bendede 5.günden itibaren giderek koyulaşan çizgiler çıktı. Transferden sonraki 8.gün 154, 12.gün 575, 16.gün 8505 çıktı değer. Doktorlar muhtemelen ikiz dedi ama bebeğimiz tek :)

Iki embriyodan digeri noluyo peki mudaheleyle falan mi aliniyo yoksa tutunamiyo mu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…