Transfer öncesi hazırlık bilgi paylaşımı

Merhaba tekrardan, bende de aynı şekil oldu, bugün opu sonrası 2. adetimin 2. günü. Lucrin vuruldum, tam 1 ay sonra cagırdılar. Internetten bakıyorum hep adetin 21. günü vurulmuşlar lucrin. Bizim adetin başında vuruldu acaba neden bilemedim sizin bilginiz var mı konuştunuz mu hiç kımseyle

hadi insallah güzel haberlere. estrofemi kac gün kullandınız peki benim de pazartesi kontrolüm büyük ihtimalle bana da estroferm baslayıp gönderecekler
8 gün oldu bugün canım pazartesi gününe kadar kullanmaya devam edeceğim inşallah canım

merhabalar , bana da ve görüstügüm bi cok kisiye de adetin ikinci günü vurdular. bundan dolayı da hiç araştırmadım. doktorun protokolu bu sekilde diye düsünüyorum.

merhabalar , bana da ve görüstügüm bi cok kisiye de adetin ikinci günü vurdular. bundan dolayı da hiç araştırmadım. doktorun protokolu bu sekilde diye düsünüyorum.
O zaman cok kurcalamamak lazim diyorum arastirdikca farkli farkli seyler buluyorum

Lucrin depot iğnesi sabah mi akşam mı kullanmalıyız
Ben gündüz vurulmuştum. Üst komşum hemşire benim gittiğim yerde o vuruyodu ben 2 ay üst üste olmuştum lucrin. Üçüncü ay transfer sürecine geçmiştik. Yine olmadı tabii ama olsun nasip ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…