• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer öncesi hazırlık bilgi paylaşımı

Arkadaşlar takvime göre adete 7 gün var haftaya bugün olması gerek. Stresten mi bilmiyorum ama kasık ağrım oluyor ara ara sanki adet olacak gibi. Fitil de kullanıyorum progestan o da akıntı yapıyor malum sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum ama yarın sabah transfer işlemim var Allah’ın izniyle. Adete 7 gün kala mı olur transfer daha mı garanti davranış sizce bu bilemedim ben. Merakımdan soruyorum ve 1 senedir gidip geliyorum açıkçası olmazsa yıkılıcam biliyorum belki de içimi rahatlatan bişeyler söylemenizi bekliyorumdur inanın kafam çok karışık. Bir de bolca dua istiyorum sizden lütfen 🙏

merhaba, bende umuttepede görüyorum tedavimi ocakta opu oldum embriyolar donduruldu ikinci adetimde gittim lucrin verdi ve folikasit dvitamini 10 subatti gittigimde tekrar 10 mart için kontrole cagirildim. dondurulmuş embriyo transferi oldugu icin lucrini veriyolar diye biliyorum. igneden bi hafta sonra lekelenmem olmaya basladi baya koyu renkte acaba sizinde lucrinden sonra boyle ara kanamaniz vs lekelenmeleriniz oldu mu. insallah sureciniz hayirla ve kolaylikla gecer hepimiz icin🥰
Ne tesadüf bende umutttepede tedavi görüyorum banada doğum kontrol hapı verdi doktorum ocak ayının 27'sinde birde lucrin depot kullandım banada Şubat'ın 27 sinde kontrole çağırdı iğnenin etkisi bitince gel dedi benimde dondurulmuş embriyo transferi olcam ikinci adetimi de oldum hatta adetimin 4. Günü bugün hatta ama iğne etkisi bitince gel dediler 🥰 doktorunuz kim peki Özge hocamı emek hocamı

Ne tesadüf bende umutttepede tedavi görüyorum banada doğum kontrol hapı verdi doktorum ocak ayının 27'sinde birde lucrin depot kullandım banada Şubat'ın 27 sinde kontrole çağırdı iğnenin etkisi bitince gel dedi benimde dondurulmuş embriyo transferi olcam ikinci adetimi de oldum hatta adetimin 4. Günü bugün hatta ama iğne etkisi bitince gel dediler 🥰 doktorunuz kim peki Özge hocamı emek hocamı
Ben dün oldum transferimi. Normalde emek hoca doktorum ama 1 yıldır nerdeyse tedavi oluyorum toplasan 3 defa beni görmüştür. Yumurta toplama işlemlerimi emek hoca yaptı transferi de o yapacak sanıyordum ama transferimi dün özge hoca yaptı. Bi şikayetim var mı?? Asla yok. Her iki doktorumuz da birbiriyle paslaşarak işlemleri yapıyolar birbirlerinin tecrübesi fikirlerinden faydalanıyolar bence çalışma düzenleri çok güzel. Sonunu tabi Allah bilir o verirse tutunur embriyolar doktor sadece vesiledir. İnşaallah benim de tutunur Allah’ın izniyle

Ben dün oldum transferimi. Normalde emek hoca doktorum ama 1 yıldır nerdeyse tedavi oluyorum toplasan 3 defa beni görmüştür. Yumurta toplama işlemlerimi emek hoca yaptı transferi de o yapacak sanıyordum ama transferimi dün özge hoca yaptı. Bi şikayetim var mı?? Asla yok. Her iki doktorumuz da birbiriyle paslaşarak işlemleri yapıyolar birbirlerinin tecrübesi fikirlerinden faydalanıyolar bence çalışma düzenleri çok güzel. Sonunu tabi Allah bilir o verirse tutunur embriyolar doktor sadece vesiledir. İnşaallah benim de tutunur Allah’ın izniyle
İkisi de alanında iyi bi doktor inşallah sımsıkı tutunur sana evladın kaç gün sürüyo transfer süreci uzun mu sürüyo yumurta toplama işlemi 10 gün felan sürüyodu buda onun kadar sürüyomu birde hangi ilaçları kullandınız transfer öncesi

Back