Transfer öncesi hazırlık bilgi paylaşımı

Arkadaşlar takvime göre adete 7 gün var haftaya bugün olması gerek. Stresten mi bilmiyorum ama kasık ağrım oluyor ara ara sanki adet olacak gibi. Fitil de kullanıyorum progestan o da akıntı yapıyor malum sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum ama yarın sabah transfer işlemim var Allah’ın izniyle. Adete 7 gün kala mı olur transfer daha mı garanti davranış sizce bu bilemedim ben. Merakımdan soruyorum ve 1 senedir gidip geliyorum açıkçası olmazsa yıkılıcam biliyorum belki de içimi rahatlatan bişeyler söylemenizi bekliyorumdur inanın kafam çok karışık. Bir de bolca dua istiyorum sizden lütfen 🙏

merhaba, bende umuttepede görüyorum tedavimi ocakta opu oldum embriyolar donduruldu ikinci adetimde gittim lucrin verdi ve folikasit dvitamini 10 subatti gittigimde tekrar 10 mart için kontrole cagirildim. dondurulmuş embriyo transferi oldugu icin lucrini veriyolar diye biliyorum. igneden bi hafta sonra lekelenmem olmaya basladi baya koyu renkte acaba sizinde lucrinden sonra boyle ara kanamaniz vs lekelenmeleriniz oldu mu. insallah sureciniz hayirla ve kolaylikla gecer hepimiz icin🥰
Ne tesadüf bende umutttepede tedavi görüyorum banada doğum kontrol hapı verdi doktorum ocak ayının 27'sinde birde lucrin depot kullandım banada Şubat'ın 27 sinde kontrole çağırdı iğnenin etkisi bitince gel dedi benimde dondurulmuş embriyo transferi olcam ikinci adetimi de oldum hatta adetimin 4. Günü bugün hatta ama iğne etkisi bitince gel dediler 🥰 doktorunuz kim peki Özge hocamı emek hocamı

Ne tesadüf bende umutttepede tedavi görüyorum banada doğum kontrol hapı verdi doktorum ocak ayının 27'sinde birde lucrin depot kullandım banada Şubat'ın 27 sinde kontrole çağırdı iğnenin etkisi bitince gel dedi benimde dondurulmuş embriyo transferi olcam ikinci adetimi de oldum hatta adetimin 4. Günü bugün hatta ama iğne etkisi bitince gel dediler 🥰 doktorunuz kim peki Özge hocamı emek hocamı
Ben dün oldum transferimi. Normalde emek hoca doktorum ama 1 yıldır nerdeyse tedavi oluyorum toplasan 3 defa beni görmüştür. Yumurta toplama işlemlerimi emek hoca yaptı transferi de o yapacak sanıyordum ama transferimi dün özge hoca yaptı. Bi şikayetim var mı?? Asla yok. Her iki doktorumuz da birbiriyle paslaşarak işlemleri yapıyolar birbirlerinin tecrübesi fikirlerinden faydalanıyolar bence çalışma düzenleri çok güzel. Sonunu tabi Allah bilir o verirse tutunur embriyolar doktor sadece vesiledir. İnşaallah benim de tutunur Allah’ın izniyle

Ben dün oldum transferimi. Normalde emek hoca doktorum ama 1 yıldır nerdeyse tedavi oluyorum toplasan 3 defa beni görmüştür. Yumurta toplama işlemlerimi emek hoca yaptı transferi de o yapacak sanıyordum ama transferimi dün özge hoca yaptı. Bi şikayetim var mı?? Asla yok. Her iki doktorumuz da birbiriyle paslaşarak işlemleri yapıyolar birbirlerinin tecrübesi fikirlerinden faydalanıyolar bence çalışma düzenleri çok güzel. Sonunu tabi Allah bilir o verirse tutunur embriyolar doktor sadece vesiledir. İnşaallah benim de tutunur Allah’ın izniyle
İkisi de alanında iyi bi doktor inşallah sımsıkı tutunur sana evladın kaç gün sürüyo transfer süreci uzun mu sürüyo yumurta toplama işlemi 10 gün felan sürüyodu buda onun kadar sürüyomu birde hangi ilaçları kullandınız transfer öncesi

İkisi de alanında iyi bi doktor inşallah sımsıkı tutunur sana evladın kaç gün sürüyo transfer süreci uzun mu sürüyo yumurta toplama işlemi 10 gün felan sürüyodu buda onun kadar sürüyomu birde hangi ilaçları kullandınız transfer öncesi
Sürece 3 şubatta başladık. Rahim duvarı inceydi onu kalınlaştırana kadar 21 şubat oldu. Folik asit kan sulandırıcı haftada 2 D vitamini estrofem sabah akşam kullandım. Bunları doktor keselim diyene kadar hep devam edicem. Transfere 4 gün kala 2 hap ekledi sadece 4 kullanacaksın transfer günü sabah iç at sonra dedi. Bi de progestan fitil sabah akşam 2 şer dedi ve progestan karından iğne verdi günde 1. Bu ikisi gebelik olursa devam dedi olmazsa kesiyoruz ilaçları dedi. Hayırlısı bakalım sabırla bekliyorum cumayı sayma dedi doktor ben de saymıyorum fün ve bugün 2 oldu diyorum kaldı 10 gün. İnşaallah pozitfi görürüm ben de sağlıkla hayırlısıyla ve kolaylıkla 🤲

Merhaba arkadaslar bende umuttepe de dondurulmus bir embriyom var. Bu gun lucrin igne olacagim tam 1 ay sonra cagirdi. Acaba bir ay sonra transfer icin gun mu verir yoksa ikinciye bir daha igne mi vurulurum bilmiyorum surec nasil isliyor acaba siz kac tane lucrin vurundunuz

Merhaba arkadaslar bende umuttepe de dondurulmus bir embriyom var. Bu gun lucrin igne olacagim tam 1 ay sonra cagirdi. Acaba bir ay sonra transfer icin gun mu verir yoksa ikinciye bir daha igne mi vurulurum bilmiyorum surec nasil isliyor acaba siz kac tane lucrin vurundunuz
Ben 2 defa lucrin oldum umuttepede. Üçüncü adetim ile birlikte ilaçlarım değişti transfer aşamasına geçtim. Cuma sabahı da transfer oldum bugün 4. İnşaallah tutunmuştur haftaya çarşamba güzel haberle başlarım güne inşaallah 🤲🤲🤲 bu sabah adet olacakmışım gibi berbat bir sancıyla uyandım Allah yardımcımız olsun

Ben 2 defa lucrin oldum umuttepede. Üçüncü adetim ile birlikte ilaçlarım değişti transfer aşamasına geçtim. Cuma sabahı da transfer oldum bugün 4. İnşaallah tutunmuştur haftaya çarşamba güzel haberle başlarım güne inşaallah 🤲🤲🤲 bu sabah adet olacakmışım gibi berbat bir sancıyla uyandım Allah yardımcımız olsun
Hayirlisi olsun rabbim kucaginizi doldursun insallah adet sancisi gibi sancilar hep oluyor kullanilan ilaclarin etkisi ile.
Insallah pozitifi gorursunuz benim ilk transferim umuttepede taze transferidi bir oglum var cok sukur simdi dondurulmus bir embriyom var onu da denemek istedik ama bu tedavi baya farkli geldi bana ilkinde boyle aylik igne falan yoktu.
Insallah sizde carsamba mutlu haberler alirsiniz

Bir de size nacizane tavsiyem ayaklarinizin altina yastik koyun uzanirken kan akışı olmasi icin

Hayirlisi olsun rabbim kucaginizi doldursun insallah adet sancisi gibi sancilar hep oluyor kullanilan ilaclarin etkisi ile.
Insallah pozitifi gorursunuz benim ilk transferim umuttepede taze transferidi bir oglum var cok sukur simdi dondurulmus bir embriyom var onu da denemek istedik ama bu tedavi baya farkli geldi bana ilkinde boyle aylik igne falan yoktu.
Insallah sizde carsamba mutlu haberler alirsiniz
Allah razı olsun inşaallah canım 🤲

Merhabalar lucrin depot iğneyi nereden buldunuz acaba öğrenebilir miyim bulamıyorum da

Merhabalar lucrin depot iğneyi nereden buldunuz acaba öğrenebilir miyim bulamıyorum da
Ben gümüş eczanesinden aldım ellerinde son 1 adet vardı Cihan hastanesinin karşısında gümüş eczanesi ordan alabilirsiniz hangi şehirde yaşıyorsunuz

merhabalar yeni görüyorum mesajınızı benim doktorum emek hoca, 27sinde gittiniz mi ne aşamadasınız acaba ben lucrin 10 şubatta vuruldum 10 mart icin cagırıldım 3 gün sonra gidecegim

merhabalar yeni görüyorum mesajınızı benim doktorum emek hoca, 27sinde gittiniz mi ne aşamadasınız acaba ben lucrin 10 şubatta vuruldum 10 mart icin cagırıldım 3 gün sonra gidecegim
Ben rahmin kalınlaşması için estrofem kullanıyorum şuan pazartesi günü kontrolüm var transfer tarihim belli olur pazartesi günü belki diye tahmin ediyorum

Lucrin depot iğnesi sabah mi akşam mı kullanmalıyız

Ben rahmin kalınlaşması için estrofem kullanıyorum şuan pazartesi günü kontrolüm var transfer tarihim belli olur pazartesi günü belki diye tahmin ediyorum

Lucrin depot iğnesi sabah mi akşam mı kullanmalıyız
lucrin depotu kendimiz degil hemsireler vuruyor saati farketmiyor diye biliyorum bana mesela alıp gel burda vurcaz demislerdi

hadi insallah güzel haberlere. estrofemi kac gün kullandınız peki benim de pazartesi kontrolüm büyük ihtimalle bana da estroferm baslayıp gönderecekler

Back
X