• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer öncesi hazırlık bilgi paylaşımı

merhaba, bende umuttepede görüyorum tedavimi ocakta opu oldum embriyolar donduruldu ikinci adetimde gittim lucrin verdi ve folikasit dvitamini 10 subatti gittigimde tekrar 10 mart için kontrole cagirildim. dondurulmuş embriyo transferi oldugu icin lucrini veriyolar diye biliyorum. igneden bi hafta sonra lekelenmem olmaya basladi baya koyu renkte acaba sizinde lucrinden sonra boyle ara kanamaniz vs lekelenmeleriniz oldu mu. insallah sureciniz hayirla ve kolaylikla gecer hepimiz icin🥰
Merhaba tekrardan, bende de aynı şekil oldu, bugün opu sonrası 2. adetimin 2. günü. Lucrin vuruldum, tam 1 ay sonra cagırdılar. Internetten bakıyorum hep adetin 21. günü vurulmuşlar lucrin. Bizim adetin başında vuruldu acaba neden bilemedim sizin bilginiz var mı konuştunuz mu hiç kımseyle

hadi insallah güzel haberlere. estrofemi kac gün kullandınız peki benim de pazartesi kontrolüm büyük ihtimalle bana da estroferm baslayıp gönderecekler
8 gün oldu bugün canım pazartesi gününe kadar kullanmaya devam edeceğim inşallah canım 🥰

Merhaba tekrardan, bende de aynı şekil oldu, bugün opu sonrası 2. adetimin 2. günü. Lucrin vuruldum, tam 1 ay sonra cagırdılar. Internetten bakıyorum hep adetin 21. günü vurulmuşlar lucrin. Bizim adetin başında vuruldu acaba neden bilemedim sizin bilginiz var mı konuştunuz mu hiç kımseyle
merhabalar , bana da ve görüstügüm bi cok kisiye de adetin ikinci günü vurdular. bundan dolayı da hiç araştırmadım. doktorun protokolu bu sekilde diye düsünüyorum.

merhabalar , bana da ve görüstügüm bi cok kisiye de adetin ikinci günü vurdular. bundan dolayı da hiç araştırmadım. doktorun protokolu bu sekilde diye düsünüyorum.
O zaman cok kurcalamamak lazim diyorum 🫠 arastirdikca farkli farkli seyler buluyorum

Back