- 20 Temmuz 2019
- 268
- 181
- 33
-
- Konu Sahibi Baharibosimsek
Kaç tane kullandınız günde kaç gün kullandiniz kalınlaşana kadar ..
%100 nar suyu dimesin ürünü mutlaka için derim çok faydasını gören var bende içmiştimMerhaba arkadaşlar , transfer öncesi 12 gün boyunca estrofem kullanicam ve insAllah rahim kalinlasinca transfer olucak Allah'ın izniyleestrofem kullanıp rahim kalinlasmayan varmı aranızda ya da belirti oluyo mu ? Neler yapmak lazım acaba .. Rabbim hepimize nasip etsin insAllah .. ❤
%100 nar suyu dimesin ürünü mutlaka için derim çok faydasını gören var bende içmiştim
Ben din dimesin iki şişe tadı hafif acı pek sevemedim dün akşama son bir bardak kalmıştı içiyordum yavaş yavaş beni mahvetti mide bulantısı karnim da kramplar. Neler yaptı bende elaketlj seyeleri keisnlikle tedavi süresince tavsiye etmiyorum doğal olanını içmek en güzeli%100 nar suyu dimesin ürünü mutlaka için derim çok faydasını gören var bende içmiştim
Bunu içip rahim duvarı kalınlaşma çok kişi var denemekten ne zarar gelir bende sizin gibi düşünüyorum ama yinede içtim işe yaradıNar suyunu kendiniz sıkmadiginiz surece paketli urunlere guvenmeyin derim bende
Tadı iğrenç hak veriyorum ama günde bi bardak ilaç niyetine içtimBen din dimesin iki şişe tadı hafif acı pek sevemedim dün akşama son bir bardak kalmıştı içiyordum yavaş yavaş beni mahvetti mide bulantısı karnim da kramplar. Neler yaptı bende elaketlj seyeleri keisnlikle tedavi süresince tavsiye etmiyorum doğal olanını içmek en güzeli
Bende içtim.cnm şimdi hastahanedeyim kontrol.var bugün estrofemin 9 günü artık trasfer belli olcak bakalım ne kadar faydası olmuşTadı iğrenç hak veriyorum ama günde bi bardak ilaç niyetine içtim
Hayırlısı olsun güzel haberler al inşallahBende içtim.cnm şimdi hastahanedeyim kontrol.var bugün estrofemin 9 günü artık trasfer belli olcak bakalım ne kadar faydası olmuş
Güzel haberler al inşallah haberlerini bekliyoruzBende içtim.cnm şimdi hastahanedeyim kontrol.var bugün estrofemin 9 günü artık trasfer belli olcak bakalım ne kadar faydası olmuş
Transfer öncesi başladım 13cu haftaya kadar günde 3 tabe ağızdan 2 tane vajinal olarak kullandım 14 de günde 2 tane ye düşürdü vajinal kesti sonra bıraktirdi ama benim rahim duvarı biraz inceydi sanırım doğuştan o yüzden bu kadar fazla kullandım herkese göre değişiyor bazı arkadaşlarım günde 2 tane kullandoMerhaba arkadaşlar , transfer öncesi 12 gün boyunca estrofem kullanicam ve insAllah rahim kalinlasinca transfer olucak Allah'ın izniyleestrofem kullanıp rahim kalinlasmayan varmı aranızda ya da belirti oluyo mu ? Neler yapmak lazım acaba .. Rabbim hepimize nasip etsin insAllah .. ❤