Transfer öncesi estrofem kullananlar ve dikkat edilmesi gerekenler

Baharibosimsek

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
268
181
33
Merhaba arkadaşlar , transfer öncesi 12 gün boyunca estrofem kullanicam ve insAllah rahim kalinlasinca transfer olucak Allah'ın izniyle estrofem kullanıp rahim kalinlasmayan varmı aranızda ya da belirti oluyo mu ? Neler yapmak lazım acaba .. Rabbim hepimize nasip etsin insAllah ..

Merhaba herhangi bir belirtisi yok yada birşey yapmanıza gerek yok muhtemelen transferden sonra da kullanmaya devam edersiniz. Allah hayırla tutmasını nasib etsin :)

%100 nar suyu dimesin ürünü mutlaka için derim çok faydasını gören var bende içmiştim

%100 nar suyu dimesin ürünü mutlaka için derim çok faydasını gören var bende içmiştim
Ben din dimesin iki şişe tadı hafif acı pek sevemedim dün akşama son bir bardak kalmıştı içiyordum yavaş yavaş beni mahvetti mide bulantısı karnim da kramplar. Neler yaptı bende elaketlj seyeleri keisnlikle tedavi süresince tavsiye etmiyorum doğal olanını içmek en güzeli

Tadı iğrenç hak veriyorum ama günde bi bardak ilaç niyetine içtim

Tadı acı tuhafti yani ama başka bir yerde görüdüm 200 ml 8 TL civarında dimesin 1 litresi 5.95 TL

Ben de nar suyu içmiştim ben de kalınlaşmaya yardımcı oldu.Bulunduğun yerde metro market varsa orda %100 doğal nar suyu var hem zaten dondurucuda satılıyor ve 3-4 gün içinde bitirmen gerekiyor. İçince fark ediyorsun sadece nar suyu olduğunu. Fiyatı 1 litresi 20 TL falandı sanırım (Markası Narturel)

Kızlar haberler iyi rahim 9 mm olmuş 9 günde estrofem devam cuma günü rahim içine iğne enjekte edilecek embriolar daha iyi tutunsun diye 28 de transfer olacak

Bende paketli gıda tüketmek istemiyorum ama .. şu anda nar yok suyunuda sikamayiz alıp icsemmi acaba ya kalınlaştırmak için mi iyiymiş

Transfer öncesi başladım 13cu haftaya kadar günde 3 tabe ağızdan 2 tane vajinal olarak kullandım 14 de günde 2 tane ye düşürdü vajinal kesti sonra bıraktirdi ama benim rahim duvarı biraz inceydi sanırım doğuştan o yüzden bu kadar fazla kullandım herkese göre değişiyor bazı arkadaşlarım günde 2 tane kullando

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…