- 20 Temmuz 2019
- 268
- 181
- 33
- Konu Sahibi Baharibosimsek
Gözünaydın canım çok şükür darısı bize insAllah .. nasıl yapiyolar iğneyi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorunuz kimdi acabaTransfer öncesi başladım 13cu haftaya kadar günde 3 tabe ağızdan 2 tane vajinal olarak kullandım 14 de günde 2 tane ye düşürdü vajinal kesti sonra bıraktirdi ama benim rahim duvarı biraz inceydi sanırım doğuştan o yüzden bu kadar fazla kullandım herkese göre değişiyor bazı arkadaşlarım günde 2 tane kullando
Hayırlısı olsun canım senin embriyolar Kaç tane idi kaçıncı günKızlar haberler iyi rahim 9 mm olmuş 9 günde estrofem devam cuma günü rahim içine iğne enjekte edilecek embriolar daha iyi tutunsun diye 28 de transfer olacak
Bursa da yaşıyorum jinamed klinik murat erdemir canimDoktorunuz kimdi acaba
Amin cnm 13 yumurta 9 işleme girdi 3 tane kaldı en iyisi iki tane trasfer olacak 3 gün donduruldu 2 gün daha beklenilcek 5 gün embriosu olarak transfer olucakHayırlısı olsun canım senin embriyolar Kaç tane idi kaçıncı gün
Sizde bebeğiniz tutsun diye illahaki bir şeyler yiyip içmediniz mi yorumunuz hiç hoş değil kadının kadına desteği bu olmamalıEstrofem kullanirken nar suyu icip hikmeti nar suyundan mi biliyorsunuz. Cok enteresan
Hamile misiniz şimdiBursa da yaşıyorum jinamed klinik murat erdemir canim
Evet 23 haftalıkHamile misiniz şimdi
Sizde bebeğiniz tutsun diye illahaki bir şeyler yiyip içmediniz mi yorumunuz hiç hoş değil kadının kadına desteği bu olmamalı
MasAllah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alırsınız insAllah bize de dua edin ❤Evet 23 haftalık
Peki akintiniz oluyor muydu sizlerin ?Hic bir sey yiyip icmedim doktorumun verdigi ilaclar disinda.. normal hayatima devam ettim.
Bizim seninle cok benziyor. 13 toplandı benden de, 9 tanesi 3.güne geldi. 3lü grup halinde donduruldular. 5.güne gelen transfer olacak.Amin cnm 13 yumurta 9 işleme girdi 3 tane kaldı en iyisi iki tane trasfer olacak 3 gün donduruldu 2 gün daha beklenilcek 5 gün embriosu olarak transfer olucak
Ayın 28 de olacak cuma günü iğne yapılacak rahime embrio daha iyi tutunsun diye 5 gün sonra da trasfer olacak inşallahBizim seninle cok benziyor. 13 toplandı benden de, 9 tanesi 3.güne geldi. 3lü grup halinde donduruldular. 5.güne gelen transfer olacak.
Senin transfer tarihin belli mi?
Ahh az kalmış, belli bile sizinki. O iğne neymiş, ilk kez duydum. Bana da yapacaklar mı acabaAyın 28 de olacak cuma günü iğne yapılacak rahime embrio daha iyi tutunsun diye 5 gün sonra da trasfer olacak inşallah
İğneyi rahmin içine mi yapıyorlar bu arada, orayı anlamadımAyın 28 de olacak cuma günü iğne yapılacak rahime embrio daha iyi tutunsun diye 5 gün sonra da trasfer olacak inşallah
Evet cNm rahime yapılacak daha iyi tutunsun diyeİğneyi rahmin içine mi yapıyorlar bu arada, orayı anlamadım
Peki akintiniz oluyor muydu sizlerin ?
Kendim çok bekledim o yüzden hep isteyen herkese bol bol gönülden dualar allah sizibde yüzünüzü güldürsun ins canımMasAllah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alırsınız insAllah bize de dua edin ❤
İnsAllah canım saolasin bütün bekleyenler bütün isteyenlerin de olsun insAllah ❤Kendim çok bekledim o yüzden hep isteyen herkese bol bol gönülden dualar allah sizibde yüzünüzü güldürsun ins canım
Bir sıkıntı olmadığı sürece olsun önemli değil napalim ..Akintim olan donemler oldu fitil ve krem kullandim.. o akinti belasi gebelikte artarak devam ediyor ;(